Bergslagsgatan 2

Se alla bilderALLA BILDER
203kvm7rum6.995.000kr

ÖREBRO

Bergslagsgatan 2

203kvm7rum6.995.000kr

Rustikt sekelskiftespalats i centrala Örebro.


Välkommen till denna fantastiska sekelskiftesvilla, centralt belägen i Örebro. Denna rustika pärla ger ett första intryck som är lika pampigt som det är välkomnande. Huset utstrålar karaktär och charm med sina stora ljusa rum, vackra fönster och utsökta detaljer såsom ekparkett och fiskbensmönstrad parkett.

De stora sällskapsytorna är ett sant nöje för den som gillar att underhålla, med ett rymligt och representativt vardagsrum och matrum som flödar ut i ett inglasat uterum om 20 kvm. Uterummet och den angränsande uteplatsen med österläge erbjuder en perfekt plats för att njuta av sommaren, oavsett om det är för frukost i soluppgången eller en familjegrillfest på kvällen.

Köket, från HTH, renoverades 2015 med vitlackerade luckor och moderna vitvaror i rostfritt utförande. En praktisk funktion i detta hem är det tillgängliga bredbandet via mobilnätet med 5G, även om fiberoptik också finns tillgängligt i gatan för framtida inkoppling.

Fastigheten ligger på gångavstånd från centrum och erbjuder även närhet till vackra naturområden såsom Oset, Rynningeviken och motionsspåren i Venaskogen. Villans trädgård är väl insynsskyddad, vilket ger en känsla av lugn och avskildhet.

Det finns gott om parkeringsplats, med utrymme för upp till fem bilar på uppfarten. För extra lagringsutrymme har huset en stor källare och på övervåningen finns det två rymliga sovrum och ett lyxigt badrum med bastu. En inredd nockvind erbjuder ytterligare sovplatser eller kan fungera som ett privat utrymme för gäster.

Stadsbusslinje 7 och 5 ligger nära till hands och det är bara en minuts gångavstånd till förskola, låg och mellanstadieskola. Fastigheten värms upp med fjärrvärme, vilket bidrar till energieffektiviteten.

Denna vackra villa är mer än bara ett hus - det är ett hem med en rik historia, som nu väntar på att bli en del av din framtid. Oavsett om du drömmer om familjemiddagar i det vackra köket, lugna kvällar i det inglasade uterummet, eller avkopplande stunder i bastun, har denna villa allt du behöver för att göra dina drömmar till verklighet.

KOMMANDE VISNINGAR

Måndag 02 Oktober 17:00- 17:45
Bokad visning. Anmäl dig via hemsidan!
Boka visning
 • Fakta & Dokument

  FAKTA


  Utgångspris
  6 995 000 kr
  Bostadstyp
  1 ½-plansvilla med källare och inredd vind
  Boarea
  203 kvm
  Biarea
  101 kvm
  Tomtarea
  740 kvm
  Antal rum
  7 rum & kök varav 3 sovrum
  Driftkostnad
  53 807kr
  Byggår
  1928

  DOKUMENT


  Visningsprospekt_MF666 Energideklaration_FM666
 • Rumsbeskrivning

  Tambur


  Välkommen in till denna storslagna hall, ett första intryck av huset som omedelbart signalerar både komfort och elegans. Rymligt nog för att möbleras med klassiska hallmöbler, vilket skapar en inbjudande och funktionell atmosfär för både hemmets invånare och dess gäster. Rymden i hallen förstärks av dess höga tak, prydda med fina stuckaturer, och naturligt ljus som flödar fritt in genom genom de ståtliga dubbeldörrarna som leder till det representativa vardagsrummet. Kanske mest framträdande av allt, är den ståtliga trappan, prydd med fina snickerier, som leder upp till husets övervåning.

  Vardagsrum


  Från hallens majestätiska atmosfär leds du genom ett par vackra pardörrar, infattade med glas, in i det representativa och storslagna vardagsrummet. Glasdörrarna skapar en visuell bro mellan rummen. Golvet pryds av en framträdande och inramad fiskbensparkett som sträcker sig från vardagsrummet till matrummet avgränsat endast av ett par praktiska och stiliga skjutdörrar. Det klassiska 20-talshusets själ bibehålls och betonas genom detaljer som bröstpanelen, det nedmålade taket, och fina stuckaturer. En kakelugn adderar till den genuina atmosfären och erbjuder både värme och charm till rummet. Detta vardagsrum representerar en perfekt balans mellan klassisk stil och modern komfort. Det är mer än bara ett rum, det är en förlängning av husets karaktär - ett vackert kapitel i hemmet.

  Matsal


  Matsalen är rymligt nog för att bekvämt rymma både intima familjemåltider och stora tillställningar. Dess närhet till köket gör det extra praktiskt och funktionellt. Matsalen flyter sömlöst över i det angränsande vardagsrummet och ansluter till en inglasad altan, vilket skapar en obehindrad yta för mingel. Detaljer som tapetserade väggar, nedmålat tak och stuckaturer bidrar till en rik och varm atmosfär. Den inramade fiskbensparketten, en röd tråd genom husets sällskapsytor, fortsätter att skapa ett enhetligt och harmoniskt intryck. Den ger en tidlös elegans som passar väl in i såväl moderna som traditionella inredningsstilar.

  Kök


  När ni kliver in i köket, möts ni av en atmosfär av tidlös elegans kombinerat med modern funktionalitet. Köket, som renoverades 2015, erhöll en helt ny inredning i klassisk stil, framhävd av vitlackerade luckor och moderna vitvaror i rostfritt utförande. För den kräsne hemkocken erbjuder köket en utmärkt förvaringslösning i form av både lådor och skåp, så att allt från köksredskap till ingredienser lätt kan organiseras. Till din assistans i matlagningen finns det ett brett utbud av moderna vitvaror, inklusive en spishäll, köksfläkt, ugn, mikrovågsugn, integrerad diskmaskin och en kombinerad kyl och frys En av de stora höjdpunkterna i köket är det särpräglade fönsterpartiet, som infångar det naturliga ljuset på ett nästan magiskt sätt. Morgonfrukosten eller brunchen serveras med fördel i detta generösa kök, där det vackra ljuset ger varje måltid en särskild lyster.

  Gästtoalett


  Välkommen till det stilfullt renoverade gästtoaletten, som fick sig en uppdatering 2021. Inrett med kakel och klinkers i en elegant och stilren grå nyans. Gästtoaletten är utrustad med nödvändiga bekvämligheter, inklusive en toalett och handfat. Dessutom bidrar ett spegelskåp till förvaringsmöjligheter. Komfortvärme är installerad. Spegeln med inbyggd belysning tillför ett behagligt och harmoniskt ljus till rummet.

  Uterum & altan


  Från matsalen kan du enkelt ta dig ut till det underbara uterummet och altanen. Med infälld belysning och infravärme kan du förlänga användningen av uterummet ytterligare. Uterummet är tillräckligt rymligt för att inreda med både en middagsgrupp och loungemöbler. Glaspartiet kan enkelt öppnas upp mot den öppna altanen, vilket skapar en sömlös övergång mellan de inre och yttre utrymmena. På de allra finaste dagarna blir detta område en oas av solsken och frisk luft, perfekt för avkoppling eller underhållning. Perfekt utrymme för grillen och utomhusköket! En trappa leder dig ned till trädgården, där du har möjlighet att anlägga din egen köksträdgård om du så önskar. Kanske kan du föreställa dig själv plocka färska grönsaker och örter härifrån för att använda i matlagningen.

  Övre hall & balkong


  Det övre bjuder på ett allrum. Denna yta erbjuder ett perfekt utrymme för avkoppling, kanske framför en lång filmkväll. Med popcorn i handen kan du njuta av dina favoritfilmer eller tv-program utan att oroa dig för smulorna som kan hitta sin väg till husets mer formella och representativa utrymmen. Det är är det egna vardagsrummet för husets nattgäster. En särskild höjdpunkt i detta allrum är balkongen, som ger dig möjligheten att gå ut och svalka dig på en varm sommarkväll eller bara njuta av en frisk morgonluft. Kanske kan du föreställa dig själv här, ta ett djupt andetag och släppa ut lite frustration när ditt favoritlag inte presterar som det ska på tv.

  Sovrum 1 | 2


  På det övre planet finns två generösa sovrum som båda kan rymma en dubbelsäng samt kompletterande sovrumsmöbler. Inredningen i båda rummen är klassisk och omsorgsfull, med fint parkettgolv som ger en varm känsla. Här finns också garderobsförvaring.

  Kontor


  Genom den inre hallen hittar du ett charmigt litet kontorsutrymme. Detta rum är optimalt utformat för att skapa en produktiv arbetsmiljö, med en ljus och luftig atmosfär som gör det till en plats där du kan koncentrera dig och få saker gjorda. Oavsett om du arbetar hemifrån, studerar eller bara behöver en lugn plats att läsa eller tänka, erbjuder detta hem den perfekta platsen.

  Badrum


  Perfekt utformat för att hantera morgonens rusningar, med dubbla handfat och en stor spegel som ger utrymme för flera personer att använda samtidigt utan att trängas. Badrummet är helkaklat, vilket bidrar till en känsla av renhet och elegans. Det är utrustat med en bekväm dusch och ett separat wc, vilket ger en extra nivå av komfort och funktionalitet. En särskilt lyxig funktion i detta badrum är bastun. Detta tillägg erbjuder en möjlighet att verkligen koppla av och skämma bort sig själv utan att behöva lämna hemmet. Tänk dig att luta dig tillbaka och njuta av värmen efter en lång dag, eller kanske starta helgen med en lugnande bastu-session. Det är verkligen vardagslyx deluxe.

  Vindsrum


  En av höjdpunkterna i detta hus är den inredda nockvinden, en underbar bonus som ger extra utrymme och flexibilitet. Denna del av huset kan fungera som en fristad för tonåringen i familjen, erbjuda ett privat utrymme för nattgäster, eller till och med fungera som ett lugnt tillbakadrag för den som söker en stunds ro och avkoppling.
 • Övrig Fakta

  NÄROMRÅDE


  Norr är en stadsdel i Örebro som ligger norr om centrum. Stadsdelen sträcker sig från Norra Grev Rosengatan i söder, till Hagaby och vattentornet Svampen i norr. Det gränsar till Rynninge, Ringstorp och Pettersberg i öster, och till järnvägen Örebro-Frövi i väster.

  Bebyggelse | Bebyggelsen är blandad, och består huvudsakligen av bostäder. Längs Storgatan ligger Olaus Petrikyrkan Strax norr därom flyter Lillån som förbinder sjön Lången med Svartån och Hjälmaren. Ytterligare ett stycke norrut ligger Olaus Petriskolan, vars ursprungliga byggnad dock är riven. Vid korsningen Bromsgatan, Hjortstorpsvägen, Skolgatan och Längbrogatan ligger Längbrotorg, som tillsammans med Sofiaparken är de äldsta parkerna på norr. Vid hörnet Rynningegatan och Norra Lillåstrand finns Ulla Billquists park, med minigolfbana. På 1950- och 60-talen skedde en snabb expansion av Norr. Då tillkom bostadsområdena Norrby och Pettersberg öster om Svampen. Till Norr hör även det nedlagda regementet I3. På I3:s område växer idag de nya stadsdelarna Grenadjärstaden och Rynningeåsen fram. Områdets centrum heter Bromsplan.

  Skola & barnomsorg | På norr finns förskolorna Villekulla & Knagglabacke. Grundskolan i området heter Olaus Petriskolan (F-6). Nära till mötesplatser för unga såsom Brädcentralen, & NOrrbygårdens fritidsgård. 4 kommunala lekplatser i området.

  Kommunikation | Cykelled som sopsaltas.

  Träning | närmaste motionsspår är Venaspåret med utomhusgym.

  BYGGNAD


  Byggnadstyp
  1 ½-plansvilla med källare och inredd vind
  Byggnadsår
  1928
  Uppvärmning
  Fjärrvärme, ny värmeväxlare 2015.
  Byggnadssätt
  Grundläggning: Källare med grundmurar av betong
  Stomme: Trästomme
  Fasad: Träpanel
  Fönster: 2-glas kopplade träfönster
  Tak: Glaserat taktegel på asfaltpapp inklädd träpanel
   
  Fastighetsbet.
  Spaden 24
  Övrigt
  Renoveringar:
  2015 Nytt kök
  2015 Ny värmeväxlare fjärrvärme
  2021 Ny gäst WC

  INTERIÖR


  Boarea + Biarea
  203 kvm 101 kvm
  Antal rum
  7 rum & kök varav 3 sovrum

  ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


  Upplåtelseform
  1-familjs friliggande villa
  Ekonomi
  Begärt pris: 6 995 000 kr
  Driftskostnad per år
  53 807 kr
  Driftskostnad, varav
  Uppvärmning: 23 144 kr
  VA: 4 770 kr
  Renhållning: 1 777 kr
  Försäkring: 6 576 kr
  El: 17540 kr
  Beräknat antal pers: 2
  Taxeringskod
  220, Småhusenhet, bebyggd
  Taxeringsvärde
  3 928 000 kr
  Pantbrev
  2 stycken på totalt 1 030 000 kr
  Tomt
  Areal: 740 kvm
  Typ: Trädgårdstomt
  Vatten/avlopp
  Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

KOMMANDE VISNINGAR

Måndag 02 Oktober 17:00- 17:45
Bokad visning. Anmäl dig via hemsidan!
Boka visning
 • Fakta & Dokument

  FAKTA


  Utgångspris
  6 995 000 kr
  Bostadstyp
  1 ½-plansvilla med källare och inredd vind
  Boarea
  203 kvm
  Biarea
  101 kvm
  Tomtarea
  740 kvm
  Antal rum
  7 rum & kök varav 3 sovrum
  Driftkostnad
  53 807kr
  Byggår
  1928

  DOKUMENT


  Visningsprospekt_MF666 Energideklaration_FM666
 • Rumsbeskrivning

  Tambur


  Välkommen in till denna storslagna hall, ett första intryck av huset som omedelbart signalerar både komfort och elegans. Rymligt nog för att möbleras med klassiska hallmöbler, vilket skapar en inbjudande och funktionell atmosfär för både hemmets invånare och dess gäster. Rymden i hallen förstärks av dess höga tak, prydda med fina stuckaturer, och naturligt ljus som flödar fritt in genom genom de ståtliga dubbeldörrarna som leder till det representativa vardagsrummet. Kanske mest framträdande av allt, är den ståtliga trappan, prydd med fina snickerier, som leder upp till husets övervåning.

  Vardagsrum


  Från hallens majestätiska atmosfär leds du genom ett par vackra pardörrar, infattade med glas, in i det representativa och storslagna vardagsrummet. Glasdörrarna skapar en visuell bro mellan rummen. Golvet pryds av en framträdande och inramad fiskbensparkett som sträcker sig från vardagsrummet till matrummet avgränsat endast av ett par praktiska och stiliga skjutdörrar. Det klassiska 20-talshusets själ bibehålls och betonas genom detaljer som bröstpanelen, det nedmålade taket, och fina stuckaturer. En kakelugn adderar till den genuina atmosfären och erbjuder både värme och charm till rummet. Detta vardagsrum representerar en perfekt balans mellan klassisk stil och modern komfort. Det är mer än bara ett rum, det är en förlängning av husets karaktär - ett vackert kapitel i hemmet.

  Matsal


  Matsalen är rymligt nog för att bekvämt rymma både intima familjemåltider och stora tillställningar. Dess närhet till köket gör det extra praktiskt och funktionellt. Matsalen flyter sömlöst över i det angränsande vardagsrummet och ansluter till en inglasad altan, vilket skapar en obehindrad yta för mingel. Detaljer som tapetserade väggar, nedmålat tak och stuckaturer bidrar till en rik och varm atmosfär. Den inramade fiskbensparketten, en röd tråd genom husets sällskapsytor, fortsätter att skapa ett enhetligt och harmoniskt intryck. Den ger en tidlös elegans som passar väl in i såväl moderna som traditionella inredningsstilar.

  Kök


  När ni kliver in i köket, möts ni av en atmosfär av tidlös elegans kombinerat med modern funktionalitet. Köket, som renoverades 2015, erhöll en helt ny inredning i klassisk stil, framhävd av vitlackerade luckor och moderna vitvaror i rostfritt utförande. För den kräsne hemkocken erbjuder köket en utmärkt förvaringslösning i form av både lådor och skåp, så att allt från köksredskap till ingredienser lätt kan organiseras. Till din assistans i matlagningen finns det ett brett utbud av moderna vitvaror, inklusive en spishäll, köksfläkt, ugn, mikrovågsugn, integrerad diskmaskin och en kombinerad kyl och frys En av de stora höjdpunkterna i köket är det särpräglade fönsterpartiet, som infångar det naturliga ljuset på ett nästan magiskt sätt. Morgonfrukosten eller brunchen serveras med fördel i detta generösa kök, där det vackra ljuset ger varje måltid en särskild lyster.

  Gästtoalett


  Välkommen till det stilfullt renoverade gästtoaletten, som fick sig en uppdatering 2021. Inrett med kakel och klinkers i en elegant och stilren grå nyans. Gästtoaletten är utrustad med nödvändiga bekvämligheter, inklusive en toalett och handfat. Dessutom bidrar ett spegelskåp till förvaringsmöjligheter. Komfortvärme är installerad. Spegeln med inbyggd belysning tillför ett behagligt och harmoniskt ljus till rummet.

  Uterum & altan


  Från matsalen kan du enkelt ta dig ut till det underbara uterummet och altanen. Med infälld belysning och infravärme kan du förlänga användningen av uterummet ytterligare. Uterummet är tillräckligt rymligt för att inreda med både en middagsgrupp och loungemöbler. Glaspartiet kan enkelt öppnas upp mot den öppna altanen, vilket skapar en sömlös övergång mellan de inre och yttre utrymmena. På de allra finaste dagarna blir detta område en oas av solsken och frisk luft, perfekt för avkoppling eller underhållning. Perfekt utrymme för grillen och utomhusköket! En trappa leder dig ned till trädgården, där du har möjlighet att anlägga din egen köksträdgård om du så önskar. Kanske kan du föreställa dig själv plocka färska grönsaker och örter härifrån för att använda i matlagningen.

  Övre hall & balkong


  Det övre bjuder på ett allrum. Denna yta erbjuder ett perfekt utrymme för avkoppling, kanske framför en lång filmkväll. Med popcorn i handen kan du njuta av dina favoritfilmer eller tv-program utan att oroa dig för smulorna som kan hitta sin väg till husets mer formella och representativa utrymmen. Det är är det egna vardagsrummet för husets nattgäster. En särskild höjdpunkt i detta allrum är balkongen, som ger dig möjligheten att gå ut och svalka dig på en varm sommarkväll eller bara njuta av en frisk morgonluft. Kanske kan du föreställa dig själv här, ta ett djupt andetag och släppa ut lite frustration när ditt favoritlag inte presterar som det ska på tv.

  Sovrum 1 | 2


  På det övre planet finns två generösa sovrum som båda kan rymma en dubbelsäng samt kompletterande sovrumsmöbler. Inredningen i båda rummen är klassisk och omsorgsfull, med fint parkettgolv som ger en varm känsla. Här finns också garderobsförvaring.

  Kontor


  Genom den inre hallen hittar du ett charmigt litet kontorsutrymme. Detta rum är optimalt utformat för att skapa en produktiv arbetsmiljö, med en ljus och luftig atmosfär som gör det till en plats där du kan koncentrera dig och få saker gjorda. Oavsett om du arbetar hemifrån, studerar eller bara behöver en lugn plats att läsa eller tänka, erbjuder detta hem den perfekta platsen.

  Badrum


  Perfekt utformat för att hantera morgonens rusningar, med dubbla handfat och en stor spegel som ger utrymme för flera personer att använda samtidigt utan att trängas. Badrummet är helkaklat, vilket bidrar till en känsla av renhet och elegans. Det är utrustat med en bekväm dusch och ett separat wc, vilket ger en extra nivå av komfort och funktionalitet. En särskilt lyxig funktion i detta badrum är bastun. Detta tillägg erbjuder en möjlighet att verkligen koppla av och skämma bort sig själv utan att behöva lämna hemmet. Tänk dig att luta dig tillbaka och njuta av värmen efter en lång dag, eller kanske starta helgen med en lugnande bastu-session. Det är verkligen vardagslyx deluxe.

  Vindsrum


  En av höjdpunkterna i detta hus är den inredda nockvinden, en underbar bonus som ger extra utrymme och flexibilitet. Denna del av huset kan fungera som en fristad för tonåringen i familjen, erbjuda ett privat utrymme för nattgäster, eller till och med fungera som ett lugnt tillbakadrag för den som söker en stunds ro och avkoppling.
 • Övrig Fakta

  NÄROMRÅDE


  Norr är en stadsdel i Örebro som ligger norr om centrum. Stadsdelen sträcker sig från Norra Grev Rosengatan i söder, till Hagaby och vattentornet Svampen i norr. Det gränsar till Rynninge, Ringstorp och Pettersberg i öster, och till järnvägen Örebro-Frövi i väster.

  Bebyggelse | Bebyggelsen är blandad, och består huvudsakligen av bostäder. Längs Storgatan ligger Olaus Petrikyrkan Strax norr därom flyter Lillån som förbinder sjön Lången med Svartån och Hjälmaren. Ytterligare ett stycke norrut ligger Olaus Petriskolan, vars ursprungliga byggnad dock är riven. Vid korsningen Bromsgatan, Hjortstorpsvägen, Skolgatan och Längbrogatan ligger Längbrotorg, som tillsammans med Sofiaparken är de äldsta parkerna på norr. Vid hörnet Rynningegatan och Norra Lillåstrand finns Ulla Billquists park, med minigolfbana. På 1950- och 60-talen skedde en snabb expansion av Norr. Då tillkom bostadsområdena Norrby och Pettersberg öster om Svampen. Till Norr hör även det nedlagda regementet I3. På I3:s område växer idag de nya stadsdelarna Grenadjärstaden och Rynningeåsen fram. Områdets centrum heter Bromsplan.

  Skola & barnomsorg | På norr finns förskolorna Villekulla & Knagglabacke. Grundskolan i området heter Olaus Petriskolan (F-6). Nära till mötesplatser för unga såsom Brädcentralen, & NOrrbygårdens fritidsgård. 4 kommunala lekplatser i området.

  Kommunikation | Cykelled som sopsaltas.

  Träning | närmaste motionsspår är Venaspåret med utomhusgym.

  BYGGNAD


  Byggnadstyp
  1 ½-plansvilla med källare och inredd vind
  Byggnadsår
  1928
  Uppvärmning
  Fjärrvärme, ny värmeväxlare 2015.
  Byggnadssätt
  Grundläggning: Källare med grundmurar av betong
  Stomme: Trästomme
  Fasad: Träpanel
  Fönster: 2-glas kopplade träfönster
  Tak: Glaserat taktegel på asfaltpapp inklädd träpanel
   
  Fastighetsbet.
  Spaden 24
  Övrigt
  Renoveringar:
  2015 Nytt kök
  2015 Ny värmeväxlare fjärrvärme
  2021 Ny gäst WC

  INTERIÖR


  Boarea + Biarea
  203 kvm 101 kvm
  Antal rum
  7 rum & kök varav 3 sovrum

  ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


  Upplåtelseform
  1-familjs friliggande villa
  Ekonomi
  Begärt pris: 6 995 000 kr
  Driftskostnad per år
  53 807 kr
  Driftskostnad, varav
  Uppvärmning: 23 144 kr
  VA: 4 770 kr
  Renhållning: 1 777 kr
  Försäkring: 6 576 kr
  El: 17540 kr
  Beräknat antal pers: 2
  Taxeringskod
  220, Småhusenhet, bebyggd
  Taxeringsvärde
  3 928 000 kr
  Pantbrev
  2 stycken på totalt 1 030 000 kr
  Tomt
  Areal: 740 kvm
  Typ: Trädgårdstomt
  Vatten/avlopp
  Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

ÖREBRO

Bergslagsgatan 2

203kvm7rum6.995.000kr

Rustikt sekelskiftespalats i centrala Örebro.


Välkommen till denna fantastiska sekelskiftesvilla, centralt belägen i Örebro. Denna rustika pärla ger ett första intryck som är lika pampigt som det är välkomnande. Huset utstrålar karaktär och charm med sina stora ljusa rum, vackra fönster och utsökta detaljer såsom ekparkett och fiskbensmönstrad parkett.

De stora sällskapsytorna är ett sant nöje för den som gillar att underhålla, med ett rymligt och representativt vardagsrum och matrum som flödar ut i ett inglasat uterum om 20 kvm. Uterummet och den angränsande uteplatsen med österläge erbjuder en perfekt plats för att njuta av sommaren, oavsett om det är för frukost i soluppgången eller en familjegrillfest på kvällen.

Köket, från HTH, renoverades 2015 med vitlackerade luckor och moderna vitvaror i rostfritt utförande. En praktisk funktion i detta hem är det tillgängliga bredbandet via mobilnätet med 5G, även om fiberoptik också finns tillgängligt i gatan för framtida inkoppling.

Fastigheten ligger på gångavstånd från centrum och erbjuder även närhet till vackra naturområden såsom Oset, Rynningeviken och motionsspåren i Venaskogen. Villans trädgård är väl insynsskyddad, vilket ger en känsla av lugn och avskildhet.

Det finns gott om parkeringsplats, med utrymme för upp till fem bilar på uppfarten. För extra lagringsutrymme har huset en stor källare och på övervåningen finns det två rymliga sovrum och ett lyxigt badrum med bastu. En inredd nockvind erbjuder ytterligare sovplatser eller kan fungera som ett privat utrymme för gäster.

Stadsbusslinje 7 och 5 ligger nära till hands och det är bara en minuts gångavstånd till förskola, låg och mellanstadieskola. Fastigheten värms upp med fjärrvärme, vilket bidrar till energieffektiviteten.

Denna vackra villa är mer än bara ett hus - det är ett hem med en rik historia, som nu väntar på att bli en del av din framtid. Oavsett om du drömmer om familjemiddagar i det vackra köket, lugna kvällar i det inglasade uterummet, eller avkopplande stunder i bastun, har denna villa allt du behöver för att göra dina drömmar till verklighet.

PLANRITNINGAR