Björkhemsvägen 11C

Se alla bilderALLA BILDER
122kvm6rum5.420kr/mån2.995.000kr

ÖREBRO

Björkhemsvägen 11C

122kvm6rum5.420kr/mån2.995.000kr

Välkommen till Björkhemsvägen 11C, en fräsch och rymlig bostad som erbjuder 6 rum och kök fördelat på två plan, samt 2 badrum och en separat tvättstuga. Bostaden är relativt nyproducerad och har en genomgående hög standard med marmorgolv och golvvärme i badrummen. Det är det perfekta valet för en familj som söker en hemtrevlig och rymlig bostad i ett naturnära område. Uteplatsen, som ligger i söderläge, erbjuder många härliga soltimmar.

Bostaden ligger en bit från stan men ändå nära till allt man behöver. Det finns två busslinjer som går med jämna mellanrum till stadskärnan, och det tar bara en 10 minuters promenad till närmsta busshållplats. I området finns barn i alla åldrar och förskolor som Klöverängen och Klockarängen. Det finns även en grundskola och högstadium, Lillåns Skola (F-9) med säkra cykelvägar och enkel bilaccess.

För den som är intresserad av motion erbjuder området många möjligheter. Motionsspåret runt Boglundsängen, som är 5 km, startar precis runt husknuten och på andra sidan väg 50 hittar man Lillåspåret, som i sin tur leder till flera andra större motionsspår.

Mycket trevliga människor och det mesta av det man behöver finns i närheten. Välkommen hem önskar vi på Wallenstedt Fastighetsmäkleri. Här är det Mattias Fredriksson som står till din tjänst när det kommer till dina frågor, intresseanmälan och visning. Vi ser fram emot att visa dig runt i ditt nya hem!

KOMMANDE VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information

 • Fakta & Dokument

  FAKTA


  Utgångspris
  2 995 000 kr
  Bostadstyp
  Radhus
  Boarea
  122 kvm
  Antal rum
  6 rum & kök
  Avgift/månad
  5 420kr, inkl. sopor & bostadsrättstillägg. Exkl. el, värme & VA. obligatoriskt tillägg om 350 kr/mån för vatten.
  Driftkostnad
  9 415kr
  Byggår
  2018

  DOKUMENT


  Visningsprospekt Energideklaration Årsredovisning 2021 Stadgar
 • Rumsbeskrivning

  Vardagsrum


  Entréplanet bjuder på ett elegant vardagsrum med parkettgolv och en öppen planlösning mot köket för den sociala miljön. Utgången från vardagsrummet leder till en solig uteplatsen, perfekt för att njuta av sommarens dagar och kvällar. På det övre planet finns också ett allrum, som ger möjligheten att separera tonåringarnas popcornsmulor från entréplanets rödvinsmiddag och vuxentugg. Det ger flexibilitet och möjlighet att använda bostaden på flera sätt, samtidigt, perfekt för familjer.

  Kök, mat & matplatser


  Köket är ett Marbodalkök med en köksö, som är placerat med en öppen planlösning mot vardagsrummet, vilket skapar en trivsam och social miljö. Köket är utrustat med moderna vitvaror i rostfritt utförande, såsom kyl, frys, fläkt, diskmaskin, ugn och mikrovågsugn. Det ger enkelhet och bekvämlighet att laga mat och samtidigt umgås med familj och vänner. | Det finns flera platser för måltiderna, från den praktiska frukostplatsen runt köksön till det större bordet i det anslutande vardagsrummet på nedervåningen, som är perfekt för större bjudningar eller den gemensamma familjemåltiden. Sommartid kan man även njuta av måltider på den stora uteplatsen. | Om man inte vill laga mat hemma, finns det flera matställen i närheten, som Lillåns Pizzeria, Max Hamburgare eller Hovsta Grillen. Vid Eurostop-området finns också en mängd olika hämtmatsalternativ och matbutiker som ICA Maxi, så det finns alltid en möjlighet att hitta något som passar alla smaker.

  Sovrum 1 | 2 | 3 | 4


  Radhuset erbjuder rum för att skapa ett hemtrevligt och funktionellt hem. Här finns 4 sovrum, med möjligheten att inreda ytterligare ett genom att avsätta plats från allrummet. Entréplanets sovrum erbjuder bra möjligheter för att skapa det perfekta gästrummet eller använda som ett arbetsrum. Fiberoptik är installerat för högsta möjliga tillgänglighet. För den som söker ett hemmakontor med extra inspiration, rekommenderar vi att skapa ett arbetsrum i ett av rummen som vetter mot åkern, där man får en fantastisk utsikt och ett lugnt och avkopplande arbetsklimat.

  Badrum 1 | 2 & tvättstuga


  Bostaden erbjuder praktiska lösningar för ett bekvämt hemmaliv med två badrum. Badrummen är inredda med högkvalitativa material, där marmorgolv och golvvärme skapar en lyxig känsla. Välutrustade med kaklade väggar wc och dusch. För att göra hemmet än mer praktiskt är tvättstugan separerad från badrummen Här finns bra med förvaring, tvättmaskin och torktumlare för enkel tvättning.

  Förråd


  Bostaden erbjuder generösa förrådsutrymmen för att hålla allt man behöver ordentligt och lättillgängligt. På framsidan av bostaden finns ett kallförråd, som har utrustats med hyllor för att göra det enkelt och organiserat att förvara allt från matvaror till verktyg och trädgårdsutrustning. För ytterligare förvaring finns också möjlighet att använda vinden. På övervåningen finns en stor klädkammare.

  Uteplats


  Radhuset erbjuder en stor och solig uteplats med en fantastisk utsikt över en liten åker och ett skogsparti. Med bra sikt kan man se ända bort till Svampen. För att skapa lite insynsskydd och för att hålla husdjur inom gränserna har säljaren valt att bygga ett staket runt uteplatsen. | Utsikten är verkligen fantastisk och under sommaren kan man njuta av solen många timmar om dagen, utan att det blir för varmt i huset. Utanför uteplatsen finns några meter gräsmatta, med planterad rabatt och klättrande björnbärsbuskar som gett rikligt med bär varje år. En perfekt plats för att njuta av naturen och samtidigt ha ett eget privat utrymme.
 • Övrig Fakta

  NÄROMRÅDE


  Lillån är ett område beläget i den nordligaste delen av Örebro. Det ligger cirka 5 kilometer norr om stadens centrum, vid Riksväg 50. Lillån gränsar i söder till området Bettorp, & i norr till Förlunda & Hovsta. Namnet Lillån kommer från det vattendrag som rinner genom området, & som har varit en viktig del av områdets historia & kultur. I norr ligger Hovsta kyrka, en viktig historisk plats med rika kulturella & arkitektoniska drag. Kyrkan är känd för sina äldsta delar som härstammar från 1100-talet. Kyrkan är en viktig kulturell symbol för området & erbjuder regelbundna gudstjänster & andra religiösa aktiviteter.

  Det finns två skolor i området, Lillåns södra skola för elever i årskurserna F-6 och Lillåns skola som är en grundskola för elever årskurs F-9. Dessa skolor erbjuder utmärkt utbildning & lärandemiljö för barn & ungdomar i området.

  Lillåns torg är det centrala området i Lillån. Det ligger beläget på västra sidan av Riksväg 50 & är hem för ett antal viktiga verksamheter & tjänster. På torget finns det exempelvis en inredningsbutik & en frisör, samt Lillåns vårdcentral med folktandvård.

  På den östra sidan av Riksväg 50 domineras området av villabebyggelse. I den östra delen av Lillån finns ett elljusspår för löpning, promenader & skidåkning, samt en pistolskyttebana. Vid elljusspåret finns även ett utegym & ett vindskydd med en tillhörande grillplats, som erbjuder besökare möjlighet att njuta av den vackra omgivningen & friluftslivet.
  Kommunikation
  Lillån är väl ansluten till övriga delar av Örebro med både stadsbussar & länsbussar som regelbundet trafikerar området. Detta gör det enkelt & bekvämt för att ta sig runt i staden.

  För cyklister finns det en cykelbana som sträcker sig mellan Lillån & centrum av Örebro. Under vintertid så sopsaltas den här cykelbanan för att göra den säker att användbar för cyklister. Detta gör det möjligt att fortsätta använda cykeln som transportmedel även under kalla & snöiga vinterdagar.

  BYGGNAD


  Byggnadstyp
  Radhus
  Byggnadsår
  2018
  Hiss
  Nej
  Våning
  1.2 av 2
  Uppvärmning
  luftvärmepump -18. Golvvärme på bv, element på öv.

  INTERIÖR


  Boarea + Biarea
  122 kvm 0 kvm
  Antal rum
  6 rum & kök

  Rumsbeskrivning

  Huset är byggt 2018 och är i mycket bra skick. Samtliga badrum har marmorgolv och golvvärme.

  ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


  Upplåtelseform
  Radhus
  Ekonomi
  Begärt pris: 2 995 000 kr
  Avgift: 5 420 kr/mån, inkl. sopor & bostadsrättstillägg. Exkl. el, värme & VA. obligatoriskt tillägg om 350 kr/mån för vatten.
  Andel i föreningen: 7.14%
  Andel av årsavgift: 7.14286%
  Nettoskuldsättning 1 553 340 kr
  Driftskostnad per år
  9 415 kr
  Driftskostnad, varav
  El: 5215 kr
  Beräknat antal pers: 2
  Kommentar
  Övrigt gäller beräkning av totala årskostnaden för vattenavgiften. Föreningen har ett gemensamt elavtal som gäller fram till sep 2024 (29,92 öre/kWh) och ett företag som heter EcoGuard läser av den individuella elförbrukningen som sedan tillkommer på månadsavin. Elen & uppvärmningen är beräknad tillsammans.
 • Förening

  ALLMÄNT OM FÖRENINGEN


  Parkering
  Bostäderna erbjuder egen uppfart där det finns plats för att parkera en bil. För gäster finns det också en gästparkering med 4 platser tillgängliga i bostadsrättsföreningen. För dem som behöver ytterligare parkeringsmöjligheter finns det också många alternativa parkeringslösningar i närheten, till exempel längs med Sixtens väg. Detta gör det enkelt och bekvämt att parkera nära bostaden.
  TV & bredband
  Fiberanslutning.
  Försäkring
  Fastigheten är fullvärdeförsäkrad i Trygg Hansa. Hemförsäkring bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavarna och bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring.

KOMMANDE VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information

 • Fakta & Dokument

  FAKTA


  Utgångspris
  2 995 000 kr
  Bostadstyp
  Radhus
  Boarea
  122 kvm
  Antal rum
  6 rum & kök
  Avgift/månad
  5 420kr, inkl. sopor & bostadsrättstillägg. Exkl. el, värme & VA. obligatoriskt tillägg om 350 kr/mån för vatten.
  Driftkostnad
  9 415kr
  Byggår
  2018

  DOKUMENT


  Visningsprospekt Energideklaration Årsredovisning 2021 Stadgar
 • Rumsbeskrivning

  Vardagsrum


  Entréplanet bjuder på ett elegant vardagsrum med parkettgolv och en öppen planlösning mot köket för den sociala miljön. Utgången från vardagsrummet leder till en solig uteplatsen, perfekt för att njuta av sommarens dagar och kvällar. På det övre planet finns också ett allrum, som ger möjligheten att separera tonåringarnas popcornsmulor från entréplanets rödvinsmiddag och vuxentugg. Det ger flexibilitet och möjlighet att använda bostaden på flera sätt, samtidigt, perfekt för familjer.

  Kök, mat & matplatser


  Köket är ett Marbodalkök med en köksö, som är placerat med en öppen planlösning mot vardagsrummet, vilket skapar en trivsam och social miljö. Köket är utrustat med moderna vitvaror i rostfritt utförande, såsom kyl, frys, fläkt, diskmaskin, ugn och mikrovågsugn. Det ger enkelhet och bekvämlighet att laga mat och samtidigt umgås med familj och vänner. | Det finns flera platser för måltiderna, från den praktiska frukostplatsen runt köksön till det större bordet i det anslutande vardagsrummet på nedervåningen, som är perfekt för större bjudningar eller den gemensamma familjemåltiden. Sommartid kan man även njuta av måltider på den stora uteplatsen. | Om man inte vill laga mat hemma, finns det flera matställen i närheten, som Lillåns Pizzeria, Max Hamburgare eller Hovsta Grillen. Vid Eurostop-området finns också en mängd olika hämtmatsalternativ och matbutiker som ICA Maxi, så det finns alltid en möjlighet att hitta något som passar alla smaker.

  Sovrum 1 | 2 | 3 | 4


  Radhuset erbjuder rum för att skapa ett hemtrevligt och funktionellt hem. Här finns 4 sovrum, med möjligheten att inreda ytterligare ett genom att avsätta plats från allrummet. Entréplanets sovrum erbjuder bra möjligheter för att skapa det perfekta gästrummet eller använda som ett arbetsrum. Fiberoptik är installerat för högsta möjliga tillgänglighet. För den som söker ett hemmakontor med extra inspiration, rekommenderar vi att skapa ett arbetsrum i ett av rummen som vetter mot åkern, där man får en fantastisk utsikt och ett lugnt och avkopplande arbetsklimat.

  Badrum 1 | 2 & tvättstuga


  Bostaden erbjuder praktiska lösningar för ett bekvämt hemmaliv med två badrum. Badrummen är inredda med högkvalitativa material, där marmorgolv och golvvärme skapar en lyxig känsla. Välutrustade med kaklade väggar wc och dusch. För att göra hemmet än mer praktiskt är tvättstugan separerad från badrummen Här finns bra med förvaring, tvättmaskin och torktumlare för enkel tvättning.

  Förråd


  Bostaden erbjuder generösa förrådsutrymmen för att hålla allt man behöver ordentligt och lättillgängligt. På framsidan av bostaden finns ett kallförråd, som har utrustats med hyllor för att göra det enkelt och organiserat att förvara allt från matvaror till verktyg och trädgårdsutrustning. För ytterligare förvaring finns också möjlighet att använda vinden. På övervåningen finns en stor klädkammare.

  Uteplats


  Radhuset erbjuder en stor och solig uteplats med en fantastisk utsikt över en liten åker och ett skogsparti. Med bra sikt kan man se ända bort till Svampen. För att skapa lite insynsskydd och för att hålla husdjur inom gränserna har säljaren valt att bygga ett staket runt uteplatsen. | Utsikten är verkligen fantastisk och under sommaren kan man njuta av solen många timmar om dagen, utan att det blir för varmt i huset. Utanför uteplatsen finns några meter gräsmatta, med planterad rabatt och klättrande björnbärsbuskar som gett rikligt med bär varje år. En perfekt plats för att njuta av naturen och samtidigt ha ett eget privat utrymme.
 • Övrig Fakta

  NÄROMRÅDE


  Lillån är ett område beläget i den nordligaste delen av Örebro. Det ligger cirka 5 kilometer norr om stadens centrum, vid Riksväg 50. Lillån gränsar i söder till området Bettorp, & i norr till Förlunda & Hovsta. Namnet Lillån kommer från det vattendrag som rinner genom området, & som har varit en viktig del av områdets historia & kultur. I norr ligger Hovsta kyrka, en viktig historisk plats med rika kulturella & arkitektoniska drag. Kyrkan är känd för sina äldsta delar som härstammar från 1100-talet. Kyrkan är en viktig kulturell symbol för området & erbjuder regelbundna gudstjänster & andra religiösa aktiviteter.

  Det finns två skolor i området, Lillåns södra skola för elever i årskurserna F-6 och Lillåns skola som är en grundskola för elever årskurs F-9. Dessa skolor erbjuder utmärkt utbildning & lärandemiljö för barn & ungdomar i området.

  Lillåns torg är det centrala området i Lillån. Det ligger beläget på västra sidan av Riksväg 50 & är hem för ett antal viktiga verksamheter & tjänster. På torget finns det exempelvis en inredningsbutik & en frisör, samt Lillåns vårdcentral med folktandvård.

  På den östra sidan av Riksväg 50 domineras området av villabebyggelse. I den östra delen av Lillån finns ett elljusspår för löpning, promenader & skidåkning, samt en pistolskyttebana. Vid elljusspåret finns även ett utegym & ett vindskydd med en tillhörande grillplats, som erbjuder besökare möjlighet att njuta av den vackra omgivningen & friluftslivet.
  Kommunikation
  Lillån är väl ansluten till övriga delar av Örebro med både stadsbussar & länsbussar som regelbundet trafikerar området. Detta gör det enkelt & bekvämt för att ta sig runt i staden.

  För cyklister finns det en cykelbana som sträcker sig mellan Lillån & centrum av Örebro. Under vintertid så sopsaltas den här cykelbanan för att göra den säker att användbar för cyklister. Detta gör det möjligt att fortsätta använda cykeln som transportmedel även under kalla & snöiga vinterdagar.

  BYGGNAD


  Byggnadstyp
  Radhus
  Byggnadsår
  2018
  Hiss
  Nej
  Våning
  1.2 av 2
  Uppvärmning
  luftvärmepump -18. Golvvärme på bv, element på öv.

  INTERIÖR


  Boarea + Biarea
  122 kvm 0 kvm
  Antal rum
  6 rum & kök

  Rumsbeskrivning

  Huset är byggt 2018 och är i mycket bra skick. Samtliga badrum har marmorgolv och golvvärme.

  ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


  Upplåtelseform
  Radhus
  Ekonomi
  Begärt pris: 2 995 000 kr
  Avgift: 5 420 kr/mån, inkl. sopor & bostadsrättstillägg. Exkl. el, värme & VA. obligatoriskt tillägg om 350 kr/mån för vatten.
  Andel i föreningen: 7.14%
  Andel av årsavgift: 7.14286%
  Nettoskuldsättning 1 553 340 kr
  Driftskostnad per år
  9 415 kr
  Driftskostnad, varav
  El: 5215 kr
  Beräknat antal pers: 2
  Kommentar
  Övrigt gäller beräkning av totala årskostnaden för vattenavgiften. Föreningen har ett gemensamt elavtal som gäller fram till sep 2024 (29,92 öre/kWh) och ett företag som heter EcoGuard läser av den individuella elförbrukningen som sedan tillkommer på månadsavin. Elen & uppvärmningen är beräknad tillsammans.
 • Förening

  ALLMÄNT OM FÖRENINGEN


  Parkering
  Bostäderna erbjuder egen uppfart där det finns plats för att parkera en bil. För gäster finns det också en gästparkering med 4 platser tillgängliga i bostadsrättsföreningen. För dem som behöver ytterligare parkeringsmöjligheter finns det också många alternativa parkeringslösningar i närheten, till exempel längs med Sixtens väg. Detta gör det enkelt och bekvämt att parkera nära bostaden.
  TV & bredband
  Fiberanslutning.
  Försäkring
  Fastigheten är fullvärdeförsäkrad i Trygg Hansa. Hemförsäkring bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavarna och bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring.

ÖREBRO

Björkhemsvägen 11C

122kvm6rum5.420kr/mån2.995.000kr

Välkommen till Björkhemsvägen 11C, en fräsch och rymlig bostad som erbjuder 6 rum och kök fördelat på två plan, samt 2 badrum och en separat tvättstuga. Bostaden är relativt nyproducerad och har en genomgående hög standard med marmorgolv och golvvärme i badrummen. Det är det perfekta valet för en familj som söker en hemtrevlig och rymlig bostad i ett naturnära område. Uteplatsen, som ligger i söderläge, erbjuder många härliga soltimmar.

Bostaden ligger en bit från stan men ändå nära till allt man behöver. Det finns två busslinjer som går med jämna mellanrum till stadskärnan, och det tar bara en 10 minuters promenad till närmsta busshållplats. I området finns barn i alla åldrar och förskolor som Klöverängen och Klockarängen. Det finns även en grundskola och högstadium, Lillåns Skola (F-9) med säkra cykelvägar och enkel bilaccess.

För den som är intresserad av motion erbjuder området många möjligheter. Motionsspåret runt Boglundsängen, som är 5 km, startar precis runt husknuten och på andra sidan väg 50 hittar man Lillåspåret, som i sin tur leder till flera andra större motionsspår.

Mycket trevliga människor och det mesta av det man behöver finns i närheten. Välkommen hem önskar vi på Wallenstedt Fastighetsmäkleri. Här är det Mattias Fredriksson som står till din tjänst när det kommer till dina frågor, intresseanmälan och visning. Vi ser fram emot att visa dig runt i ditt nya hem!

PLANRITNINGAR