Mosåsvägen 92

Se alla bilderALLA BILDER
79kvm3rum3.814kr/mån1.995.000kr

ÖREBRO

Mosåsvägen 92

79kvm3rum3.814kr/mån1.995.000kr

modern lägenhet med egen uteplats och renoverat kök och badrum

Välkommen till Mosåsvägen 92, en trevlig och ljus trea på bottenplan med ett härligt läge och en inglasad uteplats. Här bor du i ett lugnt område med trevliga grannar, perfekt för avslappning såväl som ett aktivt liv.

Lägenheten är välplanerad med bra förvaringslösningar, ett utbytt kök och renoverade ytor samt en ordnad inglasad uteplats. Badrummet har renoverats 2019 och är modernt och fräscht. Du behöver inte göra mer med lägenheten utan kan bara flytta in och njuta!

För dig som har bil finns det praktiskt med bilplatser att hyra, bl.a. parkeringar med elstople, och platser för elbilar. Dessutom finns det tre besöksparkeringar där gäster kan parkera upp till 8 timmar.

För den aktive finns det möjligheter utföra sin träning på Friskis & Svettis på Aspholmen eller på närliggande Gustavsviks badhus med gym. Det finns även motionsspår bakom området i skogen med lampor som möjliggör kvällsträningen utomhus.

Med en busskur längre ner på Mosåsvägen (stadsbusslinjer 1, 4 och 22) är det enkelt att ta sig till Marieberg Galleria för shopping eller stadens fulla utbud i city.

Om du vill veta mer om bostaden, föreningen och området är du välkommen att läsa mer under annonsens övriga flikar. Tveka inte att höra av dig till Mattias så hjälper han dig genom hela processen och svarar på eventuella frågor. Vi ser fram emot att höra från dig!

KOMMANDE VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information

 • Fakta & Dokument

  FAKTA


  Utgångspris
  1 995 000 kr
  Bostadstyp
  Bostadsrättslägenhet
  Boarea
  78.5 kvm
  Antal rum
  3 rum & kök
  Avgift/månad
  3 814kr, inkl. bostadsrättstillägg, värme, vatten, fasta avgiften för el, sopor, grundutbud kabel-Tv samt bredband.
  Driftkostnad
  6 460kr
  Byggår
  1967

  DOKUMENT


  Visningsprospekt Energideklaration Energideklaration Årsredovisning 2021 Stadgar
 • Rumsbeskrivning

  Hall och förråd.


  Välkommen till hallen i lägenheten. Här möts du av ett vackert björklaminatgolv och väggar som är målade i en neutral färg som skapar en ljus och inbjudande känsla. Hallen är rymlig och välplanerad med gott om plats för förvaring av ytterkläder och skor. Precis bakom lägenhetsdörren finns ett extra stort förråd som kan vara upp till 5 kvadratmeter stort. Detta ger dig gott om utrymme för att förvara saker som du inte behöver ha inomhus. Förrådet är lättåtkomligt och ger dig en praktisk lösning för att hålla din lägenhet fri från onödig röra och oorganiserade föremål.

  Vardagsrum


  Här är det parkettgolv som gäller vilket ger rummet en varm och inbjudande känsla. Väggarna är nyligen målade vilket ger en fräsch och modern look. För att lyfta inredningen till en ännu högre nivå har det satts in vackra takstuckaturlister, vilket ger rummet en extra touch av elegans och stil. Vardagsrummet är ett av de mest använda utrymmena i lägenheten och det är därför viktigt att det är både trivsamt och funktionellt. Här finns gott om plats för soffgrupp, TV och andra möbler. Med det nya färgschemat och takstuckaturlisterna skapar rummet en avslappnad och hemtrevlig atmosfär som är perfekt för att umgås med vänner och familj. Oavsett om du vill koppla av och titta på TV eller bjuda in vänner för en kväll, så är vardagsrummet den ultimata platsen för att göra det i. Det är en perfekt plats för att koppla av och njuta av ditt nya hem!

  Sovrum 1 | 2


  Sovrummen har en elegant och modern känsla med björklaminatgolv som ger en varm och inbjudande känsla. Det större sovrummet är rymligt och erbjuder gott om utrymme för förvaring, tack vare den praktiska klädkammaren. Klädkammaren kan också användas som en privat kontorsplats eller för extra förvaring. Stora sovrummet har även nyligen blivit tapetserat och förses med vackra takstuckaturlister som ger rummet en elegant känsla. Det mindre sovrummet är också bekvämt och erbjuder gott om plats för en säng och möbler.

  Kök och mat


  Köket är stilrent och modernt med vit IKEA-inredning från 2009 och laminatbänkskivor. Kakel som stänkskydd ger en praktisk och snygg finish, och det finns två diskhoar för enkel diskning. Utrustningen är också av hög kvalitet och inkluderar fläkt från IKEA, induktionshäll från Schott Ceran, ugn och mikro separata enheter från IKEA samt en sprillans ny Cylinda-diskmaskin. Köket är i utmärkt skick, och kyl- och frysskåpen är helt nya från 2022 och självavfrostande av märket Elvita. För matinköp är ICA Parkhallen lättillgängligt med promenad-, cykel- och bilavstånd. Det finns också en pizzeria vid ICA som heter Parken som serverar hemlagad mat och har ett bra utbud av matlådor. För en mer restauranglik upplevelse kan man besöka Svalan i Brunnsparken, som är känd för sin jättegoda mat.

  Badrum och gästtoalett


  Det stora badrummet i lägenheten har genomgått en omfattande renovering år 2019 och har nu en modern och lyxig känsla. Det har kakel på väggarna och stengolv med värmeslingor, vilket håller golvet varmt och bekvämt. En högre toalettstol av Gustavsberg gör besöket bekvämare. Badrummet har en takdusch och en handdusch från Mora, samt en duschdörr i glas. Förvaringsskåpen från Hafa hjälper till att organisera badrumsprodukter och handduksvärmaren från Hafa ger värme och torra handdukar. Det finns också en kommod och spegelskåp med LED-belysning båda från Svedbergs och en kran från FM Mattsson på handfatet. En tvätt- och torkmaskin från Husqvarna har också installerats i badrummet. Takbelysningen är LED. Den lilla gästtoaletten har också en kommod från Hafa och en toalett från Ifö. Det finns kakel på golvet och en målad och tapetserad fondvägg för att ge lite extra stil och karaktär till utrymmet.

  Uteplats


  Uteplatsen är en av lägenhetens stora fördelar och är verkligen en plats där du kan njuta av utomhuslivet. Uteplatsen är inglasad, vilket gör att den kan användas oavsett väder. Dessutom finns det en extra liten mysig uteplats utanför inglasningen där du kan placera en grill, stolar och bord för att äta utomhus när vädret tillåter.
 • Övrig Fakta

  NÄROMRÅDE


  Adolfsberg är en stadsdel i tätorten Örebro i Örebro kommun, belägen strax söder om centrala Örebro. Stadsdelen omges av Västerleden i väster, Gustavsvik i norr, Bondsätter och Marieberg i söder och Sörbyskogen i öster. Bebyggelsen i Adolfsberg är varierad, med tonvikt på enfamlijsvillor och radhus. De största enskilda radhuskvarteren utgörs av Brunnsgärdet och Brunnsängen (Nedre) samt Södra Ladugårdsskogen och Halltorp.

  Adolfsbergs centrum ligger vid Adolf Mörners plan, en öppen plats i Adolfsberg. Centrum består av en ICA-butik, en pizzeria, dansbanan Regnbågen och folkparken Brunnsparken.

  Brunnsparken, i nedre Adolfsberg, är en gammal folkpark som bland annat stått värd för konserter av storheter som Chuck Berry , Boney M, John Miles, Gyllene Tider, Roxette, Lars Winnerbäck, Thåström och andra akter genom åren. Brunnsparken har fått sitt namn efter den hälsobrunn som en gång fanns där.

  Templet i Sommarro, nedbrunnet i augusti 2010.
  Här finns bland annat en engelsk park där det har funnits ett tempel som drottning Kristina fick som present och var ämnad som jaktstuga. Detta tempel, som även benämndes "kapellet", brann dock ner den 16 augusti 2010. Templet är numera uppbyggt igen.

  Skolor: Adolfsbergsskolan, Brunnsskolan, Ekeskolan, Örebro Waldorfskola (Johannaskolan).

  Från Övre Adolfsberg kommer fotbollslaget Öfvre Adolfsberg FC, bildat 2004. Laget spelar i division 4. I Adolfsberg finns en hembygdsförening, Adolfsbergs hembygdsförening, bildad 1993.

  Stadsbusslinje 4, 5 och 1 trafikerar Adolfsberg samt linjebussar 22, 524, 701.

  BYGGNAD


  Byggnadstyp
  Bostadsrättslägenhet
  Byggnadsår
  1967
  Hiss
  Nej
  Våning
  1 av 2
  Uppvärmning
  Fjärrvärme

  INTERIÖR


  Boarea + Biarea
  78.5 kvm 0 kvm
  Antal rum
  3 rum & kök

  Rumsbeskrivning

  Här är en lista över renoveringar som gjorts: 2019: Bytt ut alla innedörrar (5 st) Målat om vardagsrummet och satt in takstuckaturlister. Tapetserat om stora sovrummet och satt in takstuckaturlister. Renoverat stora badrummet. Oljat in uteplatsen med terrasslasyr 2022: Gjort en ny uteplats med nya plattor. Sått gräs utanför den inglasade uteplatsen Köpt en ny kyl/frys självavfrostande av märket Elvita.

  ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Ekonomi
  Begärt pris: 1 995 000 kr
  Avgift: 3 814 kr/mån, inkl. bostadsrättstillägg, värme, vatten, fasta avgiften för el, sopor, grundutbud kabel-Tv samt bredband.
  Andel i föreningen: 0.47181%
  Andel av årsavgift: 0.47181%
  Reparationsfond fn. 1 492 kr
  Nettoskuldsättning 79 698 kr
  Driftskostnad per år
  6 460 kr
  Driftskostnad, varav
  Försäkring: 1 000 kr
  El: 3900 kr
  Beräknat antal pers: 1
  Kommentar
  Övrigt: Obligatoriskt tillägg tillkommer elavgift 130kr/mån (1560 kr/år) och belastar månadsavgiften.
 • Förening

  ALLMÄNT OM FÖRENINGEN


  Renoveringar utförda & planerade
  Föreningen genomför regelbundet renoveringar och ombyggnationer. Läs mer om dessa åtgärder, samt information om planerade underhåll, i årsredovisningen.
  Parkering
  Inom föreningen finns p-platser (129 stycken) att hyra till en låg månadskostnad på 100-200 kr och varmgarage (120 stycken) till ett överkomligt pris på 400-500 kr per månad. Dessutom erbjuder föreningen platser för husvagn. Separat kö till all parkering. Parkering med el-stolpe kostar just nu 350 kr/månaden.
  TV & bredband
  KabelTV, telefoni och bredband från ComHem (Tele2).
  Försäkring
  Fastigheten är fullvärdeförsäkrad i Folksam. Hemförsäkring bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavarna med bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring.
  Gårdsplats
  Här har du tillgång till en mängd olika gemensamma ytor som hjälper till att göra ditt liv enklare och bekvämare. Med tillgång till en expedition, styrelserum, gårdsbibliotek, föreningsgård, personalrum, förrådsutrymmen, tvättstugor, garage och sophus kan du enkelt ta hand om alla dina dagliga behov.
  Föreningens ekonomi
  Avgiften höjdes 2021-04-01 med 1,5%. Avgiften höjdes 2022-04-01 med 1,5%.
  Övrigt
  Inom föreningen kan du ta del av en mängd olika fritidsaktiviteter och evenemang som anordnas av den egna fritidskommittén. Från boulespel till årsmöten med tilltugg, tipspromenader, adventsfika och sopplunch under höststädningarna - allt för en levande och social gemenskap!

KOMMANDE VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information

 • Fakta & Dokument

  FAKTA


  Utgångspris
  1 995 000 kr
  Bostadstyp
  Bostadsrättslägenhet
  Boarea
  78.5 kvm
  Antal rum
  3 rum & kök
  Avgift/månad
  3 814kr, inkl. bostadsrättstillägg, värme, vatten, fasta avgiften för el, sopor, grundutbud kabel-Tv samt bredband.
  Driftkostnad
  6 460kr
  Byggår
  1967

  DOKUMENT


  Visningsprospekt Energideklaration Energideklaration Årsredovisning 2021 Stadgar
 • Rumsbeskrivning

  Hall och förråd.


  Välkommen till hallen i lägenheten. Här möts du av ett vackert björklaminatgolv och väggar som är målade i en neutral färg som skapar en ljus och inbjudande känsla. Hallen är rymlig och välplanerad med gott om plats för förvaring av ytterkläder och skor. Precis bakom lägenhetsdörren finns ett extra stort förråd som kan vara upp till 5 kvadratmeter stort. Detta ger dig gott om utrymme för att förvara saker som du inte behöver ha inomhus. Förrådet är lättåtkomligt och ger dig en praktisk lösning för att hålla din lägenhet fri från onödig röra och oorganiserade föremål.

  Vardagsrum


  Här är det parkettgolv som gäller vilket ger rummet en varm och inbjudande känsla. Väggarna är nyligen målade vilket ger en fräsch och modern look. För att lyfta inredningen till en ännu högre nivå har det satts in vackra takstuckaturlister, vilket ger rummet en extra touch av elegans och stil. Vardagsrummet är ett av de mest använda utrymmena i lägenheten och det är därför viktigt att det är både trivsamt och funktionellt. Här finns gott om plats för soffgrupp, TV och andra möbler. Med det nya färgschemat och takstuckaturlisterna skapar rummet en avslappnad och hemtrevlig atmosfär som är perfekt för att umgås med vänner och familj. Oavsett om du vill koppla av och titta på TV eller bjuda in vänner för en kväll, så är vardagsrummet den ultimata platsen för att göra det i. Det är en perfekt plats för att koppla av och njuta av ditt nya hem!

  Sovrum 1 | 2


  Sovrummen har en elegant och modern känsla med björklaminatgolv som ger en varm och inbjudande känsla. Det större sovrummet är rymligt och erbjuder gott om utrymme för förvaring, tack vare den praktiska klädkammaren. Klädkammaren kan också användas som en privat kontorsplats eller för extra förvaring. Stora sovrummet har även nyligen blivit tapetserat och förses med vackra takstuckaturlister som ger rummet en elegant känsla. Det mindre sovrummet är också bekvämt och erbjuder gott om plats för en säng och möbler.

  Kök och mat


  Köket är stilrent och modernt med vit IKEA-inredning från 2009 och laminatbänkskivor. Kakel som stänkskydd ger en praktisk och snygg finish, och det finns två diskhoar för enkel diskning. Utrustningen är också av hög kvalitet och inkluderar fläkt från IKEA, induktionshäll från Schott Ceran, ugn och mikro separata enheter från IKEA samt en sprillans ny Cylinda-diskmaskin. Köket är i utmärkt skick, och kyl- och frysskåpen är helt nya från 2022 och självavfrostande av märket Elvita. För matinköp är ICA Parkhallen lättillgängligt med promenad-, cykel- och bilavstånd. Det finns också en pizzeria vid ICA som heter Parken som serverar hemlagad mat och har ett bra utbud av matlådor. För en mer restauranglik upplevelse kan man besöka Svalan i Brunnsparken, som är känd för sin jättegoda mat.

  Badrum och gästtoalett


  Det stora badrummet i lägenheten har genomgått en omfattande renovering år 2019 och har nu en modern och lyxig känsla. Det har kakel på väggarna och stengolv med värmeslingor, vilket håller golvet varmt och bekvämt. En högre toalettstol av Gustavsberg gör besöket bekvämare. Badrummet har en takdusch och en handdusch från Mora, samt en duschdörr i glas. Förvaringsskåpen från Hafa hjälper till att organisera badrumsprodukter och handduksvärmaren från Hafa ger värme och torra handdukar. Det finns också en kommod och spegelskåp med LED-belysning båda från Svedbergs och en kran från FM Mattsson på handfatet. En tvätt- och torkmaskin från Husqvarna har också installerats i badrummet. Takbelysningen är LED. Den lilla gästtoaletten har också en kommod från Hafa och en toalett från Ifö. Det finns kakel på golvet och en målad och tapetserad fondvägg för att ge lite extra stil och karaktär till utrymmet.

  Uteplats


  Uteplatsen är en av lägenhetens stora fördelar och är verkligen en plats där du kan njuta av utomhuslivet. Uteplatsen är inglasad, vilket gör att den kan användas oavsett väder. Dessutom finns det en extra liten mysig uteplats utanför inglasningen där du kan placera en grill, stolar och bord för att äta utomhus när vädret tillåter.
 • Övrig Fakta

  NÄROMRÅDE


  Adolfsberg är en stadsdel i tätorten Örebro i Örebro kommun, belägen strax söder om centrala Örebro. Stadsdelen omges av Västerleden i väster, Gustavsvik i norr, Bondsätter och Marieberg i söder och Sörbyskogen i öster. Bebyggelsen i Adolfsberg är varierad, med tonvikt på enfamlijsvillor och radhus. De största enskilda radhuskvarteren utgörs av Brunnsgärdet och Brunnsängen (Nedre) samt Södra Ladugårdsskogen och Halltorp.

  Adolfsbergs centrum ligger vid Adolf Mörners plan, en öppen plats i Adolfsberg. Centrum består av en ICA-butik, en pizzeria, dansbanan Regnbågen och folkparken Brunnsparken.

  Brunnsparken, i nedre Adolfsberg, är en gammal folkpark som bland annat stått värd för konserter av storheter som Chuck Berry , Boney M, John Miles, Gyllene Tider, Roxette, Lars Winnerbäck, Thåström och andra akter genom åren. Brunnsparken har fått sitt namn efter den hälsobrunn som en gång fanns där.

  Templet i Sommarro, nedbrunnet i augusti 2010.
  Här finns bland annat en engelsk park där det har funnits ett tempel som drottning Kristina fick som present och var ämnad som jaktstuga. Detta tempel, som även benämndes "kapellet", brann dock ner den 16 augusti 2010. Templet är numera uppbyggt igen.

  Skolor: Adolfsbergsskolan, Brunnsskolan, Ekeskolan, Örebro Waldorfskola (Johannaskolan).

  Från Övre Adolfsberg kommer fotbollslaget Öfvre Adolfsberg FC, bildat 2004. Laget spelar i division 4. I Adolfsberg finns en hembygdsförening, Adolfsbergs hembygdsförening, bildad 1993.

  Stadsbusslinje 4, 5 och 1 trafikerar Adolfsberg samt linjebussar 22, 524, 701.

  BYGGNAD


  Byggnadstyp
  Bostadsrättslägenhet
  Byggnadsår
  1967
  Hiss
  Nej
  Våning
  1 av 2
  Uppvärmning
  Fjärrvärme

  INTERIÖR


  Boarea + Biarea
  78.5 kvm 0 kvm
  Antal rum
  3 rum & kök

  Rumsbeskrivning

  Här är en lista över renoveringar som gjorts: 2019: Bytt ut alla innedörrar (5 st) Målat om vardagsrummet och satt in takstuckaturlister. Tapetserat om stora sovrummet och satt in takstuckaturlister. Renoverat stora badrummet. Oljat in uteplatsen med terrasslasyr 2022: Gjort en ny uteplats med nya plattor. Sått gräs utanför den inglasade uteplatsen Köpt en ny kyl/frys självavfrostande av märket Elvita.

  ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Ekonomi
  Begärt pris: 1 995 000 kr
  Avgift: 3 814 kr/mån, inkl. bostadsrättstillägg, värme, vatten, fasta avgiften för el, sopor, grundutbud kabel-Tv samt bredband.
  Andel i föreningen: 0.47181%
  Andel av årsavgift: 0.47181%
  Reparationsfond fn. 1 492 kr
  Nettoskuldsättning 79 698 kr
  Driftskostnad per år
  6 460 kr
  Driftskostnad, varav
  Försäkring: 1 000 kr
  El: 3900 kr
  Beräknat antal pers: 1
  Kommentar
  Övrigt: Obligatoriskt tillägg tillkommer elavgift 130kr/mån (1560 kr/år) och belastar månadsavgiften.
 • Förening

  ALLMÄNT OM FÖRENINGEN


  Renoveringar utförda & planerade
  Föreningen genomför regelbundet renoveringar och ombyggnationer. Läs mer om dessa åtgärder, samt information om planerade underhåll, i årsredovisningen.
  Parkering
  Inom föreningen finns p-platser (129 stycken) att hyra till en låg månadskostnad på 100-200 kr och varmgarage (120 stycken) till ett överkomligt pris på 400-500 kr per månad. Dessutom erbjuder föreningen platser för husvagn. Separat kö till all parkering. Parkering med el-stolpe kostar just nu 350 kr/månaden.
  TV & bredband
  KabelTV, telefoni och bredband från ComHem (Tele2).
  Försäkring
  Fastigheten är fullvärdeförsäkrad i Folksam. Hemförsäkring bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavarna med bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring.
  Gårdsplats
  Här har du tillgång till en mängd olika gemensamma ytor som hjälper till att göra ditt liv enklare och bekvämare. Med tillgång till en expedition, styrelserum, gårdsbibliotek, föreningsgård, personalrum, förrådsutrymmen, tvättstugor, garage och sophus kan du enkelt ta hand om alla dina dagliga behov.
  Föreningens ekonomi
  Avgiften höjdes 2021-04-01 med 1,5%. Avgiften höjdes 2022-04-01 med 1,5%.
  Övrigt
  Inom föreningen kan du ta del av en mängd olika fritidsaktiviteter och evenemang som anordnas av den egna fritidskommittén. Från boulespel till årsmöten med tilltugg, tipspromenader, adventsfika och sopplunch under höststädningarna - allt för en levande och social gemenskap!

ÖREBRO

Mosåsvägen 92

79kvm3rum3.814kr/mån1.995.000kr

modern lägenhet med egen uteplats och renoverat kök och badrum

Välkommen till Mosåsvägen 92, en trevlig och ljus trea på bottenplan med ett härligt läge och en inglasad uteplats. Här bor du i ett lugnt område med trevliga grannar, perfekt för avslappning såväl som ett aktivt liv.

Lägenheten är välplanerad med bra förvaringslösningar, ett utbytt kök och renoverade ytor samt en ordnad inglasad uteplats. Badrummet har renoverats 2019 och är modernt och fräscht. Du behöver inte göra mer med lägenheten utan kan bara flytta in och njuta!

För dig som har bil finns det praktiskt med bilplatser att hyra, bl.a. parkeringar med elstople, och platser för elbilar. Dessutom finns det tre besöksparkeringar där gäster kan parkera upp till 8 timmar.

För den aktive finns det möjligheter utföra sin träning på Friskis & Svettis på Aspholmen eller på närliggande Gustavsviks badhus med gym. Det finns även motionsspår bakom området i skogen med lampor som möjliggör kvällsträningen utomhus.

Med en busskur längre ner på Mosåsvägen (stadsbusslinjer 1, 4 och 22) är det enkelt att ta sig till Marieberg Galleria för shopping eller stadens fulla utbud i city.

Om du vill veta mer om bostaden, föreningen och området är du välkommen att läsa mer under annonsens övriga flikar. Tveka inte att höra av dig till Mattias så hjälper han dig genom hela processen och svarar på eventuella frågor. Vi ser fram emot att höra från dig!

PLANRITNINGAR