Såld

Anna Lenah Elgströms Väg 10, Mellringe

Slutpris
1 800 000 kr
Boarea
122 m²
Rum
5 R.O.K.
Månadsavgift
7 429 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
1990

Prisvärt villaliv i bostadsrättsformat

Välkommen till Anna Lenah Elgströms Väg 10 i familjevänliga Mellringe! Här har du chansen att flytta in i ett stort & smart planerat radhus. Här bor man på 122 kvm fördelat på 5 rum & kök. Utvändigt har du en egen trädgård, egen garageuppfart & garage för bilarna & flertalet uteplatser. Takad träaltan på baksidan med utgång via vardagsrummet. Det är en riktigt stor altan med plats för en rejäl sitt- & matgrupp. Vid entrén på framsidan välkomnas man av en trevlig liten stensatt yta med plats för en kaffegrupp. En kanonbostad om du är ute efter ett villa-liknande boende men där du slipper ansvara för det yttre underhållet. Här kan du istället lägga all tid på familjelivet. Bostaden ligger med gångavstånd till stadsbussen, mataffär & lokala take aways. Skolan i området går eller cyklar barnen till själva & cykelvägarna tar dig enda till centrala city sommar som vinter. På vintern sopsaltas cykelstråken.

Det första du möts av när du kommer in är en stor hall med plats för förvaring. Vidare på entréplanet har du köket där också matplatsen finns. Till din hjälp i köket har du diskmaskin, spishäll, fläkt, inbyggd ugn, kyl & en frys. Vardagsrummet rymmer hela veckans familjemys. Mer på entréplanet har du en kaklat wc med dusch, tvättstuga med tvättmaskin & torktumlare samt två sovrum. På övervåningen har du en hall, 2 ytterligare sovrum samt ett kaklat badrum med wc. För förvaring av hushållets alla säsongsgrejor finns ett stort förråd på tomten. För en bättre hushållsekonomi är huset utrustat med fjärrvärme & FTX-ventilation med värmeåtervinning.

I avgiften ingår kallvatten, & bredband via ComHem. Vidare i föreningen så delar man på utrymmen som extra tvättstuga, relaxrum med bastu & en lokal som går att hyra för kalas & fester. Vidare finns också övernattningsrum för långväga gäster som vill stanna över. Här i området finns också en nybyggd lekpark samt ett utomhusgym.

Stort välkommen hit önskar Wallenstedt & Michael Kaya. Är du intresserad? Ring eller maila +46 73 997 37 17 eller michael.kaya@wallenstedt.se.

Visa hela beskrivningenBilder

Michael Kaya

Reg. Fastighetsmäklare

David Romell

Säljstöd / Kontorsansvarig
Visa extra kontaktperson

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.