Såld

Annebergsvägen 6F, Norra Bro

Slutpris
2 650 000 kr
Boarea
122 m²
Rum
5 R.O.K.
Månadsavgift
5 133 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
2021

Gavelradhus med stor uteplats!

Strax i utkanten av Örebro i naturnära Norra Bro ligger Brf Lilla Ässkogen 2. Här har du nu möjligheten att ta över en typ sprillans nybyggd bostadsrätt i radhus-format. Ett hybridboende där du får leva villa-liv utan att behöva bekymra dig speciellt kring det yttre underhållet. Kanske äntligen slipper du söndagar i snickarbälte, & kan här i stället ägna dig åt mer avslappnande aktiviteter på altanen. Hörnläge med en tomt som sträcker sig runt.

Radhusen är byggda för ett praktiskt hemmaliv med egna parkeringar intill entrén för enkel distribution av barn & matkassar. Med bilen tar du dig snabbt ut på den gamla riksvägen. Här bor du inte långt borta från Örebros storstadsliv dit du kan ta dig på cykel eller busslinjer som passerar området. Bussen tar också med sig gymnasieeleverna medan de yngre barnen har skola och förskola i kvarteren bredvid som du når till fots genom Saxons park.

I detta tvåplanshus om hela 5 rum & kök på effektiva 122 kvm har man låtit bygga radhuset rikligt med fönster, många ljuspunkter & valt ljusa materialval för att ge hemmet en än större känsla av rymd. Här får du dessutom en egen trädgård & den där altanen med plats för såväl loungemöbeln & en bok som matplatsen & grillen. En plats för hela familjen & dina vänner att hänga på under sköna sommarkvällar. Även hemmets inre har plats för umgänge med entréplanets vardagsrum & övervåningens allrum. Entréhallen är stor & praktisk, med klinkergolv & komfortvärme som hjälper att torka blöta vinterskor och gott om plats för ytterkläderna. Ett fullutrustat, & ljust, kök med lyxiga detaljer som också rymmer matplatsen. Öppen planlösning mot vardagsrummet. Hushållet har badrum på vardera plan. Separat tvättstuga & förråd som rymmer tvättmaskin & för att göra tvätt-bestyren lika praktiskt som boendet i övrigt finns även torktumlare samt bra med arbetsyta. Badrummen är med vitt kakel & på golvet ligger mörkgrått klinkers.

På det övre planet finns två av de tre sovrummen samlade, & det där allrummet. Det lilla sovrummet på entréplanet kanske kan få användas som gästrum eller kontor för fokuserat arbete. Det stora sovrummet har plats för en dubbelsäng & i anslutning finns en större klädkammare. Med allrummet på övervåningen har du chansen att hålla popcorn-smulorna ifrån vardagsrummet. Allrummet transformerar du lätt om till ett eller två extra slutna sovrum om framtiden kallar dig till det. Externt förråd tillhör bostaden.

Varmt välkommen till ditt alldeles nya hem! Är du intresserad? Slå en pling till ansvarig mäklare Michael Kaya, eller skicka honom ett brev. +46 73 997 37 17, michael.kaya@wallenstedt.se

Visa hela beskrivningenBilder

Michael Kaya

Reg. Fastighetsmäklare

David Romell

Säljstöd / Kontorsansvarig
Visa extra kontaktperson

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.