Såld

Apelsingatan 13, Nyponlunden

Slutpris
4 650 000 kr
Boarea / Biarea / Tomtarea
118 / 32 / 721 m²
Rum
4 R.O.K. varav 3 sovrum
Typ
1-familjs friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Byggår
2015

Nästan nytt!

Välkommen till Apelsingatan 13 - en modern och praktiskt designad bostad, perfekt för barnfamiljer som söker praktiskt liv med närhet till både stad och natur. Här bor du med en fri utsikt över öppna fält, och utomhus har du en finplanerad trädgård med ett välarbetat stenarbete och en stenmur som ramar in framsidan. En garageuppfart för ett par bilar och ett fristående enbilsgarage med förvaring för cyklar och säsongsutrustning ingår också.

Interiört väntar en öppen planlösning med en praktisk och välkomnande entréhall, två sovrum som delar på gästtoalett med dusch och ett tredje sovrummet i anslutning till badrummet. Vardagsrummet har utgång till inglasad uteplats och är inredd med klinkers. En separat tvättstuga och en stor klädkammare bidrar till en praktisk familjevänlig design. Dessutom är huset byggt energisnålt med bergvärme som källa.

Området är idealiskt för utomhusaktiviteter och har närhet till lekplatser, motionsspår och grönområden. För smidig kommunikation är det nära till stadsbussar och bilvägar som leder in till city. Michael Kaya på Wallenstedt Fastighetsmäkleri hjälper dig gärna vidare för att upptäcka alla fördelar med detta perfekta hem.

Visa hela beskrivningenBilder

Michael Kaya

Reg. Fastighetsmäklare

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.