Såld

Bonstorpsvägen 8, Lindhult

Slutpris
1 350 000 kr
Boarea
55 m²
Rum
2 R.O.K.
Månadsavgift
3 562 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
2017

Modernt boende med smart planlösning och utmärkt läge i Lindhult!

Välkommen till Bonstorpsvägen 8 i det livfulla men lugna området Lindhult! Här kan du uppleva hög livskvalitet med närhet till allt du behöver. Att bo i Lindhult innebär också att du är nära till det bästa som Örebro har att erbjuda. Promenera eller cykla längs den vackra cykelbanan in till stadens centrum eller besök det populära Mariebergs köpcentrum med galleria och storköpsvaruhus. För dig som pendlar finns busshållplatser för stadsbussar i närheten och du har även nära till E20-påfarten.

Lägenheten ligger på andra våningen och är socialt planerad med en öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Här finner du även en stor balkong med solläge (söder). Lägenheten är nästan ny och erbjuder en praktisk hemmiljö med egen kombinerad tvätt- & torkmaskin. Gott om förvaring med garderober i både hall och sovrum samt en klädkammare. Dessutom finns ett utvändigt förråd som tillhör lägenheten. Inom föreningen finns det parkeringsplatser att hyra samt laddplatser för elbil (separat kösystem).

Här kan du även leva ett aktivt liv med Sanatoriespåret - ett belyst motionsspår på 2,8 km som passar perfekt för en löptur eller en avslappnande promenad. I området finns även utegym, bänkar och vindskydd.

Visa hela beskrivningenBilder

Maja Nyman

Reg. Fastighetsmäklare

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.