Såld

Dolomitvägen 92, Lundby

Slutpris
735 000 kr
Boarea
64 m²
Rum
2 R.O.K.
Månadsavgift
3 292 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt

Upptäck en unik bostadsrätt som omedelbart ger dig känslan av ett charmigt radhus, med den exklusiva fördelen av både egen ingång och inte en, utan två privata uteplatser. Välkommen till Dolomitvägen 92 i Lundby, där du kan uppleva det bästa av två världar - trivsamt "radhusliv" och bekvämligheten av en bostadsrätt.

Denna omsorgsfullt planerade tvåa på markplan erbjuder inte bara två rum, kök, badrum och en klädkammare, utan mycket mer än så. Som en del av föreningen kan du dra nytta av fantastiska faciliteter, såsom en övernattningslägenhet för dina långväga gäster, en rymlig samlingslokal på över 300 kvm för att fira stora tillställningar, ett modernt motionsrum för din hälsa och avkoppling, bastu, tvättstuga och sophus. Behöver du parkering? Inga problem! Föreningen erbjuder möjligheter att hyra parkeringsplatser och garage.

Med en låg månadsavgift som inkluderar värme, vatten, tv-grundutbud, bostadsrättstillägg och elnät, blir boendet inte bara trivsamt utan också kostnadseffektivt. Som stolt lägenhetsinnehavare betalar du endast för din elförbrukning, vilket ger dig full kontroll över dina kostnader.

För de naturälskande finns det gott om grönområden och natursköna platser i närheten att utforska. Bara några minuters promenad bort finns en bekväm matbutik för dina dagliga behov, medan pulsen från Örebros stadsliv med sitt breda utbud av restauranger och nöjesaktiviteter ligger cirka 5 kilometer bort. Med stadsbussarna som trafikerar området är resan till city enkel och smidig.

Även om lägenheten erbjuder en fantastisk grund att bygga vidare på, kan du upptäcka spännande möjligheter med den unika renoveringspotentialen. Detta ger dig chansen att skapa ett personligt utrymme, skräddarsytt efter din smak och stil, och därmed göra denna bostadsrätt till ditt alldeles egna drömhem - eller rent av en investering.

Om du är intresserad av att veta mer om denna enastående bostadsrätt, området och föreningen, finns det en guldgruva av information under de olika flikarna och bilderna i annonsen. Tveka inte att kontakta vår erfarna fastighetsmäklare, Maja Nyman, på Wallenstedt Fastighetsmäkleri. Hon står redo att guida dig framåt mot ditt nya hem och svara på alla dina frågor. Varmt välkommen till Dolomitvägen 92 - där radhuskänsla, egen ingång och två härliga uteplatser blir en del av din vardag!

Visa hela beskrivningenBilder

Maja Nyman

Reg. Fastighetsmäklare

David Romell

Säljstöd / Kontorsansvarig
Visa extra kontaktperson

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.