Såld

Engelbrektsgatan 27B, Oskarstorget

Slutpris
1 250 000 kr
Boarea
38 m²
Rum
1 R.O.K.
Månadsavgift
2 424 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
1910

Charmig vindsvåning centralt vid Oscarstorget

Välkommen till Engelbrektsgatan 27B! Din möjlighet att skaffa en attraktiv bostad mitt i stan, i en bra förening som erbjuder en högkvalitativ livsstil. Denna vindsvåning har en charm som inte går att missa, med sin vackra tegelvägg, snedtak och utsikt över takåsar. Njut av det lyxigt stora och helkaklade badrummet med egna tvättmöjligheter och ett fullrustat kök med gott om plats för både dig och dina gäster. Med sina 38 kvadratmeter har denna lägenhet blivit smart planerad och känns mycket större än så. Belägen vid Oscarstorget på Öster, en lugn och livlig plats med närliggande butiker och andra bekvämligheter, är detta en perfekt plats att bo på. Stadskärnan är inom räckhåll, och samtidigt finns Behrn Arena, universitet och naturreservatet i närheten.

Föreningen erbjuder ett flertal bekvämligheter, inklusive gemensam tvättstuga och en härlig uteplats. Det finns också möjlighet att parkera billigt på gatan med en boendeparkeringsbiljett medan du väntar på parkering på innergården. Fastigheten är dessutom ansluten till fibernätet och avgiften inkluderar värme, vatten och sophämtning.

Du kan lära dig mer om bostaden, föreningen och området genom att klicka på annonsens flikar. För mer information eller för att boka en visning, kontakta Mattias på Wallenstedt Fastighetsmäkleri idag. Tveka inte - detta kan vara ditt nästa drömhem!

Visa hela beskrivningenBilder

Mattias Fredriksson

Reg. Fastighetsmäklare

Maja Nyman

Reg. Fastighetsmäklare
Visa extra kontaktperson

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.