Såld

Färdemansgatan 14 / Skördevägen 32, Hjärsta

Slutpris
2 650 000 kr
Boarea / Biarea / Tomtarea
140 / 35 / 682 m²
Rum
6 R.O.K. varav 4 sovrum
Typ
1-familjs friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Byggår
1932

Välkommen till barn-rika Hjärsta och Färdemansgatan/Skördevägen, där vi stolt presenterar ett attraktivt renoveringsprojekt. Fastän beskrivningen kanske låter lite väl ambitiöst, handlar det här om en sexrumsvilla fördelad på tre våningsplan, med ett fristående carport och ytterligare utrymmen. Denna villa har redan genomgått flera förbättringar som utan tvekan kommer att vara värdefulla tillägg till er boenderesa. Bland dessa förbättringar märks att den charmiga 30-talsvillan fick sin fasad ommålad år 2022, panelen ersattes 1995, fönstren har delvis bytts ut, och en bergvärmepump installerades 2014.

Köket och badrummen är i fullt fungerande skick, vilket möjliggör för er att bekvämt flytta in i huset och bo där under tiden som eventuella interna renoveringsarbeten utförs. Gillestugan erbjuder ett värdefullt extra utrymme, medan bastun är ett underbart tillägg för avkoppling efter arbetsdagar och hemmaprojekt. När renoveringen är fullbordad, kommer ni att kunna njuta av en mysig och trivsam tomt. Denna har även förbättrats med ett rymligt, tillbyggt uterum från 2019 som skyddar mot väder och vind.

Varmt välkomna hem till Hjärsta och upplev glädjen av familjelivet i denna underbara miljö! Hälsningar; Maja Nyman på Wallenstedt Fastighetsmäkleri.

Visa hela beskrivningenBilder

Maja Nyman

Reg. Fastighetsmäklare

David Romell

Säljstöd / Kontorsansvarig
Visa extra kontaktperson

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.