Såld

Floragatan 4, Stadsparken

Slutpris
3 700 000 kr
Boarea
95 m²
Rum
4 R.O.K.
Månadsavgift
5 600 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt

Unikt läge intill gästhamnen och stadsparken!

Välkommen till det fantastiska området kring Stadsparken och Gästhamnen i Örebro! Här har vi nöjet att saluföra en magnifik fyra-rummare på hela 95 kvadratmeter med ett unikt och centralt läge. På bottenplanet finner du denna fantastiska lägenhet med en stor och insynsskyddad uteplats, komplett med en egen odlingslåda.

Lägenheten har renoverats med stil och elegans och bjuder på flera exklusiva detaljer, inklusive inte mindre än två marmorbeklädda badrum och ett fullutrustat, modernt kök. Den sociala planlösningen mellan kök, matplats och vardagsrum skapar en ljus och luftig känsla som bjuder in till trevlig samvaro. Här finner du också hela tre rymliga och stilfulla sovrum, som ger alla dina gäster eller familjemedlemmar en plats att koppla av och njuta av vistelsen.

Läget är oslagbart med närhet till allt som staden har att erbjuda, men ändå så lugnt och harmoniskt vid Svartån och Stadsparken integrerat. Här kan du njuta av vackra promenader och löprundor, inspireras av den vackra blomsterprakten och njuta av en härlig fika på ett av de mysiga caféerna i närheten. Dessutom bor du i en välskött och trygg förening, där du har tillgång till tvättstuga i varje hus, en bastu som du kan utmana dig själv med ett kallt dopp i Svartån efteråt, samt parkeringsplatser som hyrs ut separat (enligt kö). I avgiften ingår också både TV-kanaler och internet.

Besök gärna annonsens olika flikar för mer information om lägenhetens interiör, området runt Stadsparken och Gästhamnen samt om föreningen. Tveka inte att höra av dig till Michael Kaya på Wallenstedt Fastighetsmäkleri för att boka en visning eller för att få mer information om denna unika möjlighet!

Visa hela beskrivningenBilder

Michael Kaya

Reg. Fastighetsmäklare

David Romell

Säljstöd / Kontorsansvarig
Visa extra kontaktperson

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.