Såld

Förmansgatan 10, Öster

Slutpris
2 460 000 kr
Boarea
67 m²
Rum
2 R.O.K.
Månadsavgift
3 709 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt

Inglasad balkong med utsikt mot gården

Nu finns möjligheten att förvärva en fantastisk bostad med stora sociala ytor och ett generöst ljusinsläpp. Interiör med inmålade dörrar och lister - stiligt! Belägen i det nya attraktiva området Österport så har bostaden ett absolut bra läge - optimalt belägen mellan centrumkärnan och Örebros stora naturområden! Den inglasade balkongen vetter mot den nya fina gården.

Här disponerar du över 67 välplanerade kvadratmeter. Hall, badrum, sovrum, vardagsrum och kök samt stor klädkammare och inglasad balkong. Den generösa takhöjden tillsammans med de stora fönstren skapar en unik rymd och en härlig känsla i hela bostaden.

När du öppnar dörren möts du av en välplanerad och praktisk hall med platsbyggd garderob och bra ytor för hallmöblerna. Modernt och stilsäkert kök med påkostad köksinredning och vitvaror. Köket är från Ballingslöv. Infälld kyl, frys och vinkyl. Här serverar du stolt middagen i köket! Plats för matgrupp. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Badrummet är försedd med tvättmaskin och torktumlare. Sovrummet har utmärkta förvaringsmöjligheter i form av inbyggda skjutdörrsgarderober, fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng. Ytterligare förvaring finns i den rymliga klädkammaren.

Samtliga lägenheter har två förråd, ett på våningsplanet och ett i källaren. Brf Österport 2 är en välskött förening med mycket god ekonomi. I huset finns det övernattningslägenhet. Föreningen har en gemensam takterrass om 200 kvm exklusivt för medlemmarna med en fantastisk utsikt över centrala Örebro, Stadsparken och Svartån. Här uppe finns ett fint växthus uppsatt för att nyttjas.

Det här vill du inte missa! Anmäl ditt intresse till ansvarig mäklare!

Visa hela beskrivningenBilder

Mattias Fredriksson

Reg. Fastighetsmäklare

David Romell

Säljstöd / Kontorsansvarig
Visa extra kontaktperson

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.