Såld

Förmansgatan 20, Österplan

Slutpris
2 500 000 kr
Boarea
58 m²
Rum
2 R.O.K.
Månadsavgift
4 713 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
2022

Sprillans ny lgh med riktigt stor balkong och grym utsikt!

Välkommen till Förmansgatan 20 och den här nybyggda lägenheten på 8:e våningen. Sprillans ny! Här disponerar du över 2 rok samt en kolossalt stor balkong om hela 16,5 kvm - kvadratisk och lättmöblerad - med grym utsikt mot Örebro City. Väl påkostad bostad med bl.a. marmor på insteget, enstavsparkett på golvet, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare för en smidig vardag samt ett kök utöver standard. För ett optimalt socialt hemmaliv är planlösningen planerad öppet mellan kök, matplats och vardagsrum. Luftig atmosfär med stora fönsterpartier och 2,5 meter till tak. Gott om förvaringsmöjligheter, utöver ett flertal garderober så finns även en klädkammare, så pass rymlig att den kan användas till kontor för den som behöver samt externt förråd i källaren. Givetvis finns basutbud av tv-kanaler samt internet inkopplat till lägenheten.

Ja, här hittar ni en perfekt 2:a på en av Örebros hetaste adresser just nu med gångavstånd till det mesta! Universitetet ligger inte långt bora och inte heller Örebros arena-område med fotboll och hockey. Optimalt belägen bostad helt enkelt där naturen också ligger nära såsom naturreservatet Oset som bjuder på riktigt fina strövområden och motionsspår. Närmaste handelsorådet strax runt hörnet, Österplan, har ett utbud av matbutiker, lågprisvaruhus, bensinstation, apotek, frisör, blomsterhandel, restauranger m.m.

Här bor du smidigt oavsett om du gärna cyklar, tar bussen eller är bilburen. Parkeringsplatser finns att hyra i parkeringshuset bredvid, cykeln låser du in i föreningens cykelförråd och stadsbussen går förbi strax utanför. I föreningen finns även ytterligare tvättstuga, samlingslokal samt övernattningsrum att låna ut till vänner som stannar över.

Bara att flytta in!

Hör av dig till ansvarig mäklare Mattias Fredriksson för att veta mer. Varmt välkommen hem önskar hela familjen Wallenstedt!

Visa hela beskrivningenBilder

Mattias Fredriksson

Reg. Fastighetsmäklare

David Romell

Säljstöd / Kontorsansvarig
Visa extra kontaktperson

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.