Såld

Golfbanevägen 9B, Ladugårdsängen

Slutpris
1 800 000 kr
Boarea
66 m²
Rum
2 R.O.K.
Månadsavgift
4 813 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
2018

Fritt hörnläge med stor uteplats & bonusrum

Välkommen till denna underbara tvåa i ett fint hörnläge med uteplats som säljaren valde mycket på grund bostadens läge med vidsträckt utsikt mot golfbanan & den direkta närheten till gym, Backahallen, Coop, Ica Maxi, Sörbytrappen med mera. Hade det inte varit för säljarens behov av en större bostad hade den här lägenheten aldrig varit till salu. Här har du chansen att bo med bästa avskildhet & samtidigt med närhet till såväl naturen som staden!

Lägenheten är i modern tappning med en inre takhöjd om två & sextio. Huset är nästan nytt med ett utförande över standard. Välplanerade kvadratmeter med ett värdefullt bonusutrymme. Interiört disponerar du över en rymlig entréhall, sovrum med garderobsvägg, badrum med tvättmaskin & torktumlare, samt ett fullrustat kök & matplats med öppen planlösning mot vardagsrummet. Bonusrummet är klädkammaren med fönster stort nog att inhysa gästsäng eller ett privat hemmakontor. Till lägenheten hör också ett ytterligare förråd på vinden. Den generöst tilltagna uteplatsen som sträcker sig runt hörnet blir sommarens förlängning av vardagsrummet.

Ja, här har du chansen att förvärva en bostad med mycket hög standard i Södra Ladugårdsängen. Området är det populära området strax utanför city-kärnan som har blivit en stad i staden med ett eget utbud av uppskattade restauranger & centrumservice. För hemmaträningen finns som sagt bra med alternativ men skönast är kanske utomhusträningen i ett av motionsspåren, utegymmet eller Sörbybacken. Det är enkelt att bo i området utan bil med bra förbindelser som stadsbussen som går förbi på Termikgatan eller gång- & cykelvägarna mot city & universitetet.

Intressant såhär långt? Läs vidare för att få veta mer om lägenheten, föreningen & området. Tveka inte att höra av dig om ditt intresse till Michael Kaya på Wallenstedt Fastighetsmäkleri som handlägger den här försäljningen.

Visa hela beskrivningenBilder

Michael Kaya

Reg. Fastighetsmäklare

David Romell

Säljstöd / Kontorsansvarig
Visa extra kontaktperson

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.