Såld

Gustavsgatan 17, Väster

Slutpris
1 400 000 kr
Boarea
62 m²
Rum
2 R.O.K.
Månadsavgift
3 556 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt

centralt, nyare kök, inglasad balkong.

Välkommen till denna eleganta och moderna lägenhet belägen centralt på Väster, bara ett stenkast från centralstationen. Här har du allt vad Örebro har att erbjuda på nära håll. Det centrala läget är bara en av många fördelar med denna lägenhet - det nyrenoverade köket från Marbodal och det rymliga, helkaklade badrummet med ett stort badkar är andra lockande dragplåster. Denna lägenhet erbjuder mer än bara två rum, kök och en inglasad balkong. Föreningen erbjuder också en rad bekvämligheter som träningsrum, bastu och övernattningsrum för gäster. För en låg extra-hyra kan föreningsmedlemmar också lösa parkering i det lyxiga garaget under huset, som även har plats för elbilar. Gäster har också tillgång till en dedikerad gästparkering.

Lägenheten har ett praktiskt slutet kök med matplats och ett ljust vardagsrum där väggarna och golvet harmoniserar perfekt med övriga lägenheten. Sovrummet har gott om utrymme för både dubbelsäng och förvaringsmöbler. Badrummet och en praktisk klädkammare ligger nära sovrummet, utan att ta upp för mycket utrymme av hallen. I den låga månadsavgiften ingår både bredband och TV.

Området är livfullt och här finns allt från matbutiker till uppskattade restauranger och pubar. Det är också lätt att ta sig runt tack vare närheten till både busshållplatser och tågstationen. Vi på Wallenstedt Fastighetsmäkleri hälsar dig välkommen till ditt nya hem!

Visa hela beskrivningenBilder

Mattias Fredriksson

Reg. Fastighetsmäklare

David Romell

Säljstöd / Kontorsansvarig
Visa extra kontaktperson

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.