Såld

Hellbyvägen 10C, Mosås

Slutpris
2 000 000 kr
Boarea
117 m²
Rum
5 R.O.K.
Månadsavgift
6 515 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
2022

Sprojlans nytt radhus!

Strax utanför Örebro med lika långt till Kumla ligger Brf Lyckoåsen. Här har du nu möjligheten att ta över en sprillans nybyggd bostadsrätt i radhus-format. Ett hybridboende där du får leva villa-liv utan att behöva bekymra dig speciellt kring det yttre underhållet. Kanske äntligen slipper du söndagar i snickarbälte, & kan här i stället ägna dig åt mer avslappnande aktiviteter på altanen.

Radhusen är byggda för ett praktiskt hemmaliv med två egna parkeringar intill entrén för enkel distribution av barn & matkassar. Med bilen tar du dig snabbt ut på E20. Här bor du inte långt borta från Örebros största handelsområde Marieberg (2,5 km) dit du kan ta dig på cykel eller stadsbussen som passerar området. Bussen tar också med sig gymnasieeleverna medan de yngre barnen har skola och förskola i det absoluta närområdet.

I detta tvåplanshus om hela 5 rum & kök på effektiva 117 kvm har man låtit bygga radhuset med stora fönster & valt ljusa materialval för att ge hemmet en än större känsla av rymd. Här får du dessutom en egen trädgård & den där altanen med plats för såväl loungemöbeln & en bok som matplatsen & grillen. Här har byggherren placerat husen optimalt för att maximera morgon- & kvällssolen. Altanen: en plats för hela familjen & dina vänner att hänga på under sköna sommarkvällar. Även hemmets inre har plats för umgänge med entréplanets vardagsrum & övervåningens allrum. Entréhallen är stor & praktisk, med klinkergolv & komfortvärme som hjälper att torka blöta vinterskor och gott om plats för ytterkläderna. Förrådet under trappan är ett perfekt skafferi för köket. Ett funktionellt, & ljust, kök som också rymmer matplatsen. Badrummet rymmer även tvättmaskin & för att göra tvätt-bestyren lika praktiskt som boendet i övrigt kanske du skulle titta på att även stapla på en torktumlare. Badrummet är förberett för det. Badrummen är med vitt kakel & på golvet ligger en mörkgrå våtrumsmatta.

På det övre planet finns sovrummen samlade, wc/dusch & det där allrummet. Det lilla sovrummet kanske kan få användas som en lyxig klädkammare, gästrum eller kontor för fokuserat arbete. Det stora sovrummet har plats för en dubbelsäng & extra garderober. Med allrummet på övervåningen har du chansen att hålla popcorn-smulorna ifrån vardagsrummet. Allrummet transformerar du lätt om till ett slutet extra sovrum om framtiden kallar dig till det. Externt förråd på ca 6 kvm.

Varmt välkommen till ditt alldeles nya hem! Är du intresserad? Slå en pling till ansvarig mäklare Michael Kaya, eller skicka honom ett brev. +46 73 997 37 17, michael.kaya@wallenstedt.se

Visa hela beskrivningenBilder

Michael Kaya

Reg. Fastighetsmäklare

David Romell

Säljstöd / Kontorsansvarig
Visa extra kontaktperson

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.