Såld

Irisgatan 28, Mellringe

Slutpris
1 200 000 kr
Boarea
84 m²
Rum
3 R.O.K.
Månadsavgift
4 702 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
1967

Upprenoverad trea i en toppen-förening!

På bekväma andra våning med utsikt mot gården välkomnar sig den här välplanerade & upprenoverade tre-rummaren i en förening där du får så mycket mer än bara en lägenhet. Här bor du rikligt med faciliteter som fest-/samlingslokal, motionsrum, bastu och biltvätthall. Men bäst av allt är ändå kanske föreningen gästrum som går att låna för övernattande gäster.

Här på Irisgatan 28 disponerar du över generösa kvm fördelat enligt följande: praktisk entréhall med klädkammare, inre hall, 2 sovrum, vardagsrum med utgång till balkong med markis (går att glasa in), helkaklat badrum med tvättmaskin samt renoverat kök. Genomgående fina ytskikt och målade väggar. Köket med sina praktiskt släta, stilrena, luckor är utrustad med spishäll, köksfläkt, integrerad diskmaskin, inbyggd ugn, mikro samt hel kyl och frys.

Här bor du med gångavstånd till ICA, busshållplats och genom det närhet till hela Örebro citys utbud enkelt några minuter bort. Bilen parkerar du enkelt på en av föreningens förhyrda parkeringar (separat kö), eller i eget garage (separat kö). Har du med dig en småtting i din dyra last så är det även gångavstånd till förskolor, och skola. Inom föreningen finns egen lekplats och Vallåkraparken bjussar på bl.a. en basketkorg.

Kan den här bostaden vara för dig? Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Michael Kaya, +46 73 997 37 17, michael.kaya@wallenstedt.se

Visa hela beskrivningenBilder

Michael Kaya

Reg. Fastighetsmäklare

David Romell

Säljstöd / Kontorsansvarig
Visa extra kontaktperson

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.