Såld

Krusbärsgatan 54, Hjärsta

Slutpris
2 650 000 kr
Boarea
83 m²
Rum
3 R.O.K.
Månadsavgift
3 667 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt

Bekymmersfritt radhusboende i BR-form!

Välkommen till barn & barnbarns-vänliga Hjärsta. Men absolut lika trevligt för såväl singel-hushållet som för sambos. Här presenterar sig ett enplans bostadsrättsradhus en lugn, stabil & trygg förening. Här kan barnen lugnt fortsätta leka i lekparken medan du fixar mellis i köket. Du ser lekplatsen väl genom köksfönstret. Fika gör ni på framsidan så barnen med iver kan springa tillbaka till sandlådan medan du lugnt & stilla fortsätter med kaffemuggen & bullresterna. När det är dags att avnjuta lunchen/middagen med eller utan vänner på besök så finns stor yta mellan köket & vardagsrummet för en rejäl dukning. När vädret bjuder på värme och många soltimmar är den givna platsen på den inglasade altanen eller närmre grillen på den öppna altanen medan barnen springer fritt i den slutna trädgården.

Här bor du på 83 kvm fördelat på 3 rum & kök. Fristående, eget förråd, vid ingången. Öppen planlösning mellan kök, matplats & vardagsrum. 2 Sovrum varav ena med en walk in closet. Badrum med golvvärme, tvättmaskin, hörnbadkar & dusch.

I månadsavgiften ingår VA, värme, sopor, internetanslutning samt fri parkering. Det går också att hyra garage. Låter du gärna bilen stå så finns såväl cykelväg som sopsaltas vintertid in till city och stadsbusslinjerna 3 & 4. I föreningen finns också en gemensam lokal som kan nyttjas utan kostnad om det planerade kalaset blir större än vad bostaden mäktar med.

För rekreation i området så rekommenderas Vivallaparken som är en spännande park för stora som små. I parken kan du också genomföra ditt träningspass på utegymmet eller genom att ta några varv i Vivallatrappan. Har du ett intresse för tennis så finns de några banor här. En annan plats är Öknaskogen med en uppskattad lekplats.

På Krusbärsgatan 54 bor du med promenadavstånd till flertalet förskolor & grundskola. Närmaste matbutik är ICA Nära Eko hallen.

Varmt varmt välkommen och lycka till med ditt nya boende önskar vi på Wallenstedt. Lämna ditt intresse till ansvarig mäklare Michael Kaya på +46 73 997 37 17 eller michael.kaya@wallenstedt.se

Visa hela beskrivningenBilder

Michael Kaya

Reg. Fastighetsmäklare

David Romell

Säljstöd / Kontorsansvarig
Visa extra kontaktperson

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.