Såld

Kungsgatan 46A, Söder

Slutpris
1 900 000 kr
Boarea
58 m²
Rum
2 R.O.K.
Månadsavgift
4 498 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt

Citylägenhet med inglasad balkong

Välkommen till Kungsgatan 46A & denna city-lägenhet med balkong. Här har du stadens fulla utbud med restauranger, butiker, kultur och annan service inom promenadavstånd från hemmet. Karaktäristiskt för en citylägenhet är just pulsen utanför porten - vilket för många också betyder ljud & oljud - men det gäller inte alla. På den inglasade köks-balkongen som tar en hel del av trafikens vind så kan du med ro uppleva både ditt morgonkaffe & utsikten över annars så hektiska Kungsplan. Är ni ett större sällskap som vill uppleva friluften på hemmaplan så hittar ni den oasen i föreningens välskötta & lugna innergård där ni också hittar till grillen. Det är här du låter vännernas barn eller barnbarn springa fritt. Vill ni lämna hemmet helt, med barn - ja, då är det bara att välja & vraka på aktiviteter. Styr du mot närliggande Sveaparken där det finns lekplats så passerar ni förbi Coop för "mellis".

Åter till lägenheten; det är ett ljust och fräscht hem du välkomnas till med en rejäl hall & stort kök. Fina materialval, nymålat med en trendig färgsättning. Det är praktiskt med egen tvättmaskin, vilket den här lägenheten är utrustad med, men troligtvis kommer du välja att köra all din tvätt på samma gång i en av föreningens större tvättstugor. För dina överflödiga prylar & säsongskläder så har du, utöver lägenhetens garderober, bra med plats i två externa förråd. Förråden ligger i huset. Bostadens stora allmänna yta är det ljusa vardagsrummet som du också kan kombineras som matrum. Här får du plats med både en rejäl soffgrupp samtidigt som ett större middagsbord för en bjudning om 8. För mindre informella bjudningar så räcker köket till med plats för 4-6 personer. Oavsett matgäster eller inte så har du ett praktiskt kök med bra förvaring till din hjälp därhemma. Köket har spis & ugn, köksfläkt, samt helkyl & helfrys. Disken tar du lätt om hand med hjälp av den installerade diskmaskinen. Eller varför inte skippa disken helt? Köp hem mat från en av stans alla restauranger. Närmast hittar du Pizza Time med sjukt bra kebab & inte så mycket längre bort finns Saluhallen med ett bredare utbud, allt på samma ställe.

Även om de flesta vänner tar bilen eller till och med en Voi så är kollektivtrafiken en annan stor fördel med att bo så centralt. Vart från i länet dina vänner än kommer så tar de sig hit med kollektivtrafiken till hjälp. Är det knussligt att ta sig hem igen så finns övernattningslägenhet i föreningen om 2 rum med egen toa/dusch samt pentry. För din egen del när det kommer till parkering så finns det att hyra garageplatser av föreningen.

Välkommen till denna sällsynt centrala lägenhet - i kanske Örebros bästa förening!

Vill du veta mer om bostaden eller lämna ditt intresse? Kontakta ansvarig mäklare Michael Kaya på 073 997 37 17 eller michael.kaya@wallenstedt.se! Lycka till med ditt nya boende önskar hela familjen Wallenstedt!

Visa hela beskrivningenBilder

Michael Kaya

Reg. Fastighetsmäklare

David Romell

Säljstöd / Kontorsansvarig
Visa extra kontaktperson

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.