Såld

Kyrkstigen 12, Sköllersta

Slutpris
2 430 000 kr
Boarea / Tomtarea
101 / 1 254 m²
Rum
5 R.O.K. varav 3 sovrum
Typ
1-familjs friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Byggår
2021

Glassigt en-plan med bra planlösning

Varm välkommen till lugna och familjevänliga Sköllersta och Kyrkstigen 12! Här bor samhällets ca 1 100 invånare med egen närservice såsom närbutik, F-6-skola, och kvartertspizzeria samtidigt som bra vägförbindelser tar grannskapet till Hallsberg, Kumla och Örebro på mindre än 20 minuter. Med busshållplatsen mindre än 3 minuter gångväg från huset på Kyrkstigen så åker man här även kollektivt till stan på runt halvtimmen. Barn från årskurs 7 och uppåt åker tillsammans med sina kompisar i buss till skolan. Gymnasieelever väljer enkelt vilken gymnasieskola de vill med också Örebro som praktiskt alternativ. Bussen passerar Universitetsområdet. Sköllersta har även sin egna folkhögskola.

Här på Kyrkstigen välkomnar dig en praktisk, ganska lyxig och också ekonomisk, familjevilla om 5 rum och kök varv 3 sovrum. Om du behöver, och kan avvara det lilla allrummet, så har du ett fjärde sovrum eller hemmakontor. Det här är en praktisk villa på så sätt att allt är i ett plan, snö-torkande klinkers i entréhallen, helkaklade badrum (2 st), samt en separat och stor tvättstuga. Det här är också en villa skonsam för hushållsekonomin med frånluftsvärmepump och vattenburen golvvärme. Tillsammans med komforten golvvärmen ger, husets materialval för övrigt, ett stort trädäck som sträcker sig runt husknuten, och villans planlösningen är vad som gör hemmet till ett liv av vardagslyx. Med öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum umgås hela familjen eller vän-skaran i väntan på att maten ställs på bordet. Till din hjälp i köket har du en kyl, frys, inbyggd ugn och inbyggd mikrovågsugn, spishäll, köksfläkt och en integrerad diskmaskin. För riktigt lata dagar är det gångavstånd för tonåringarna att fixa middagen från den lokala pizzerian.

Husets disponering är kanske vad som gör huset till vad det är med tre fokuspunkter; (1) de stora sällskapsytorna i mitten, (2) vuxendelen med sovrum en suite med garderobsvägg och wc med dusch samt (3) ungdoms- eller gäst-delen med 2 sovrum, eget litet allrum och badrum/gästtoalett.

På ortens idrottsplats, en liten promenad bort, har du motionsspår (2,5 km rundslinga) , eller möjlighet att spela tennis och fotboll. Här huserar Sköllersta IF som anordnar sportaktiviteter för ungdomarna.

Välkommen hem till Kyrkstigen 12 önskar hela familjen Wallenstedt! Hör av dig till ansvarig mäklare om ditt intresse eller för mer information: Michael Kaya, 073 997 37 17, michael.kaya@wallenstedt.se.

Visa hela beskrivningenBilder

Michael Kaya

Reg. Fastighetsmäklare

David Romell

Säljstöd / Kontorsansvarig
Visa extra kontaktperson

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.