Såld

Ladugatan 6, Ladugårdsängen

Slutpris
1 150 000 kr
Boarea
71 m²
Rum
2 R.O.K.
Månadsavgift
5 528 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt

Fin uteplats i söderläge!

På Ladugatan 6 välkomnas du till en stor och trivsam tvåa om 71 kvm. Rymlig och inbjudande hall med goda förvaringsmöjligheter i form av stor, inredd, klädkammare och flera garderober samt plats att hänga av sig ytterkläderna direkt i hallen. Stort kök med utgång till uteplats i soligt söderläge! Köksinredning i gott originalskick. Kyl och frys, inbyggd ugn och mikrovågsugn, spishäll (keramisk) samt diskmaskin. Även badrummet är rymligt med egen tvättmaskin installerad. För övrigt rustad med bl.a. duschväggar och handdukstork. Sängkammaren är nyrustad 2019 med heltäckningsmatta och garderober med skjutdörrar. Vardagsrum i söderläge med parkettgolv. Vardagsrumstaket målat 2019.

Till lägenheten hör också ett stort förråd om ca 8 kvm som finns i anslutning till bostaden där det finns gott om plats för ytterligare förvaring.

I föreningen finns grillplats, lusthus, odlingslotter att odla på (finns möjlighet att ta över säljarens odlingslott om två pallkragar) med trädgårdsredskap att låna, bastu och solarium, tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare, torkskåp och kallmangel (ligger mkt nära lägenheten). Också finns det cykelförråd med tillgång till tryckluft samt en samlingslokal som går att hyra för övernattning. Parkeringsplats finns att hyra med motorvärmare. Till dessa är det separat kö.

Här bor man nära matbutiker, vårdcentral, lekplatser, förskolor, grundskola F-9, härliga friluftsområden, 18-håls golfbana, idrottsanläggning, gym och bad m.m. 5-10 min cykelavstånd till city och Universitetet.

För mer information kontakta ansvarig mäklare Michael Kaya 073 997 37 17 alt. michael.kaya@wallenstedt.se

Visa hela beskrivningenBilder

Michael Kaya

Reg. Fastighetsmäklare

David Romell

Säljstöd / Kontorsansvarig
Visa extra kontaktperson

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.