Såld

Loggatan 12, Ladugårdsängen

Slutpris
1 950 000 kr
Boarea
89 m²
Rum
3 R.O.K.
Månadsavgift
5 951 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
1992

Fint hörnläge och inglasad balkong

På Loggatan 12 välkomnas du till en trivsam, funktionell och väldigt ljus trea om 89 kvm med inglasad balkong. Den vänliga föreningen med fin grannsamverkan, bastu, tvättstuga, gemensamhetslokal och övernattningsrum gör att du får så mycket mer på köpet. Parkera din bil eller elbil i föreningens garage eller på gatan med en rimlig månadskostnad genom Aimo.

Steppa in i den stora och ljusa hallen och bli imponerad av de rymliga rummen med renoverade ytor från 2018 till idag, vilket inkluderar nymålade väggar, ett helt nytt badrum och installerad golvvärme i hallen. Köket är stort och ger plats för dina vänner och har nyare ytskikt och en utbytt bänkskiva. Njut av den inglasade balkongen eller den gemensamma utomhusyta med sandlåda och rutschkana. Stort kaklat badrum med egen tvättmaskin och torktumlare. Badrummet har dessutom golvvärme. Stora sovrum. För övernattande gäster finns övernattningsrum att låna.

Barnen kommer att älska parkområdet med många lekmöjligheter bara två tvärgator bort och närheten till friluftsområden, golfbana, idrottsanläggning, gym och bad. Bo nära city och universitetet med cykelavstånd.

Kontakta ansvarig mäklare Stefan Azar för mer information om denna hörnlägenhet med många fönster.

Visa hela beskrivningenBilder

Michael Kaya

Reg. Fastighetsmäklare

Maja Nyman

Reg. Fastighetsmäklare
Visa extra kontaktperson

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.