Såld

Mäster Larsgatan 10A, Norr

Slutpris
1 400 000 kr
Boarea
39 m²
Rum
1.5 R.O.K.
Månadsavgift
2 083 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
1938

En välplanerad etta till en låg månadskostnad!

Invid Bromsplan på Norr i Örebro, där staden pulserar och samtidigt låter dig andas, finner du denna pärla: en välplanerad etta, kärleksfullt renoverad och redo att bli ditt nästa hem. Med en perfekt balans av modern komfort och klassisk design, lockar detta hem den som söker något utöver det vanliga - till en låg månadskostnad. Denna välskötta och näst intill obelånade förening bjuder på stabilitet och låga månadsavgifter.

Stig in i en generös entréhall, där ljuset från det angränsande allrummet spillrar sig över det vackra parkettgolvet som sträcker sig genom hela bostaden. Omedelbart känner du rymd och samtidigt värme, vilket är det första tecknet på att du har kommit rätt. Här har du gott om plats för att förvara ytterkläder i hallens ytor och garderober. Gör dig sedan redo att imponeras av badrummet; ett stilfullt rum med vitt kakel, klinkers och allt du behöver. Det finns även en praktisk duschplats, elegant spegelskåp med infälld belysning och spotlights i taket. Det finns eventuellt även potential att addera en egen tvättmaskin eller kombimaskin som komplement till föreningens gemensamma tvättstuga.

Det lilla men praktiska och stilfulla köket kunde lika gärna vara hämtad från en modern inredningstidskrift. Med formrena, vita luckor, en bänkskiva i massivt trä och matchande kakel, erbjuder köket både stil och funktion. Här finns all grund-utrustning du behöver, inklusive en ugn, spishäll, köksfläkt och en kombinerad kyl och frys. Matplatsen intill bjuder in till många trevliga middagar. Vardagsrummet är ett rum att verkligen trivas i, och med den angränsande balkongen blir det ett extra lyft – speciellt under ljusa sommarkvällar. Inte att förglömma är den avskilda sovalkoven, din privata oas, som enkelt rymmer en säng och dess klädkammare.

Och som pricken över i:et, här blir du del av en förening som verkligen tar hand om sin ekonomi. Så närhet till allt, från din dagliga shopping till stadens kulturella hjärta, kombinerat med detta hem gör valet enkelt. Mattias Fredriksson väntar på ditt samtal.

Visa hela beskrivningenBilder

Mattias Fredriksson

Reg. Fastighetsmäklare

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.