Såld

Mosåsvägen 92, Adolfsberg

Slutpris
2 130 000 kr
Boarea
78.5 m²
Rum
3 R.O.K.
Månadsavgift
3 814 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
1967

modern lägenhet med egen uteplats och renoverat kök och badrum

Välkommen till Mosåsvägen 92, en trevlig och ljus trea på bottenplan med ett härligt läge och en inglasad uteplats. Här bor du i ett lugnt område med trevliga grannar, perfekt för avslappning såväl som ett aktivt liv.

Lägenheten är välplanerad med bra förvaringslösningar, ett utbytt kök och renoverade ytor samt en ordnad inglasad uteplats. Badrummet har renoverats 2019 och är modernt och fräscht. Du behöver inte göra mer med lägenheten utan kan bara flytta in och njuta!

För dig som har bil finns det praktiskt med bilplatser att hyra, bl.a. parkeringar med elstople, och platser för elbilar. Dessutom finns det tre besöksparkeringar där gäster kan parkera upp till 8 timmar.

För den aktive finns det möjligheter utföra sin träning på Friskis & Svettis på Aspholmen eller på närliggande Gustavsviks badhus med gym. Det finns även motionsspår bakom området i skogen med lampor som möjliggör kvällsträningen utomhus.

Med en busskur längre ner på Mosåsvägen (stadsbusslinjer 1, 4 och 22) är det enkelt att ta sig till Marieberg Galleria för shopping eller stadens fulla utbud i city.

Om du vill veta mer om bostaden, föreningen och området är du välkommen att läsa mer under annonsens övriga flikar. Tveka inte att höra av dig till Mattias så hjälper han dig genom hela processen och svarar på eventuella frågor. Vi ser fram emot att höra från dig!

Visa hela beskrivningenBilder

Mattias Fredriksson

Reg. Fastighetsmäklare

David Romell

Säljstöd / Kontorsansvarig
Visa extra kontaktperson

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.