Såld

Nästegårdsvägen 3B, Lillån

Slutpris
2 195 000 kr
Boarea
111 m²
Rum
4 R.O.K.
Månadsavgift
6 190 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
2018

På-landet-känslan är påtaglig!

Ahmen vilken underbart snygg bostad är inte det här då? Varmt välkommen hem till din nästa drömbostad! Vill du leva villa-livet men ägna helgerna åt avslappningsövningar på altanen istället för snickarbälte & fasadunderhåll? Det här är ett radhus i bostadsrättsform i sin bästa bemärkelse i Lillån - i stan men ändå på landet, nära till naturen. Utvändigt disponerar man över en lite lummig trädgårdsyta & egen trä-altan. Bilen parkerar du utanför entrén (GARO laddbox för elbil installerad) där även det fristående förrådshuset står som en avskärmning mot framsidans köks-altan.

Nästegårdsvägen 3B är en bostad på 111 kvadratmeter fördelat på två plan om två rum & kök. Entréplanet bjuder på dubbla hallar med en praktiskt entréhall full av förvaringsmöjligheter & klinkers med golvvärme som hjälper till att torka blöta vinterskor. Den inre hallen är en härlig avgränsning som ger en naturlig yta för en nätt skrivbordsplats under trappan. Vidare in i bostaden har du ett ljust vardagsrum med generöst ljusinsläpp via två stora fönster & dörrparti med glas mot den större altanen. På entréplanet har du även det fullutrustade köket med matplats & utgång till en ytterligare altan. Såväl på det övre planet som det undre finns helkaklade wc/dusch-rum varav det nedre med tvättmaskin & torktumlare. Samtliga tre sovrum återfinns på det övre planet varav det ena är delningsbart för att få till ett fjärde sovrum. Bostaden är ansluten till öppen fiber. Låg driftkostnad med skön vattenburen golvvärme på bägge plan via frånluftsvärmepanna.

Här lever man familjelivet tryggt med sitt lugna, & barnvänliga läge. Det är nära till skola (1-9) & förskola. För de äldre skolbarnen &/eller city-pendlaren så går stadsbussarna & cykelbanor förbi genom Lillån ändå till stadskärnan. Här är det även cykelavstånd till stora matbutiker som Ica Maxi vid Eurostop. Här i lillån kan man sköta sin träning på hemmaplan: i närheten finns motionsspåren Lillåspåret som tillsammans med Venaspåret har en rundslinga om 10 km elljus. Även utomhusgym, tennishall, padelhall & gymmet Gnugg hör till Lillån-området.

Intressant? Hör av dig till den ansvariga mäklaren på Wallenstedt! Vi hjälper dig vidare med både visning & finansiering om det behövs.

Visa hela beskrivningenBilder

Mattias Fredriksson

Reg. Fastighetsmäklare

David Romell

Säljstöd / Kontorsansvarig
Visa extra kontaktperson

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.