Såld

Nygatan 47, Öster

Slutpris
4 800 000 kr
Boarea
84 m²
Rum
2 R.O.K.
Månadsavgift
2 560 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
1910

Sekelskiftes med bevarade och tidstypiska detaljer.

Beläget i den östra delen av innerstan finns denna vackra sekelskifteslägenhet till försäljning. Den delen av Nygatan där denna lägenhet ligger är exklusiv, lugn och lite undangömd från stadens fulla puls, samtidigt som Stortorget ligger endast några steg bort. Lägenheten har en vacker hörnposition vilket ger ett trevligt flöde genom hela bostaden. Takets höjd, redan i hallen, skapar en välkomnande atmosfär och ger ett intryck av rymd. Lägenheten är ljus och fräsch, med tidstypiska detaljer såsom vackra parkettgolv och spröjsade fönster. På hela 84 kvadratmeter erbjuder denna tvåa generösa sociala ytor som inkluderar entréhallen, rymligt vardagsrum, modernt kök med vinkyl och matplats, helkaklat badrum med kombimaskin och ett separat sovrum. Allt är renoverat till perfektion år 2018.

Du kan välja att använda Oskarsparken som din egen trädgård eller njuta av den vackra innergården där du kan bjuda in vänner och familj för grillning. Föreningen är en av de bästa bostadsrättsföreningarna i Örebro med låg belåning och låga avgifter. Trots detta har föreningen genomfört flera stora renoveringar genom åren och har fortsatt en god ekonomi, vilket skapar en stabil grund för att hålla avgifterna låga på lång sikt.

Närheten till Örebros mittpunkt med det bredaste utbudet av shopping, parker, gym, restauranger, matvarubutiker, barer och klubbar gör lägenhetens läge ännu mer attraktivt. Dessutom ligger Stadsparken och Wadköping inom gångavstånd från lägenheten. Varmt välkommen hem!

Visa hela beskrivningenBilder

Mattias Fredriksson

Reg. Fastighetsmäklare

David Romell

Säljstöd / Kontorsansvarig
Visa extra kontaktperson

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.