Såld

Oskarstorget 16A, Oskarstorget

Slutpris
2 350 000 kr
Boarea
74 m²
Rum
3 R.O.K.
Månadsavgift
5 174 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt

Välkommen till denna fantastiska lägenhet med ett perfekt läge intill Oskarstorget. Här erbjuds grönska och lugn, samtidigt som det finns en egen ICA-butik, café och bageri för att avnjuta färska frukostbröd på den härliga balkongen på lediga söndagar. Balkongen ligger i lä, med tak och ett skönt söder-läge som vetter mot en stor innergård med fritt att använda gemensam grillplats.

Lägenheten har ett hyfsat nyrenoverat kök och badrum, och erbjuder en halv-öppen planlösning. Du kan även njuta av två sovrum, och vardagsrum med franska balkong. Men det är inte allt, föreningen erbjuder även en samlingslokal med övernattningsmöjlighet för 100kr/natt, bastu(!) och hobbyrum som ingår i månadsavgiften. Dessutom finns det en bra internetanslutning och grundpaket för tv-kanaler.

Läget är perfekt, med närhet till gym, sportarena, stadsbussar och restaurangliv. Du kan promenera till city-kärnan och högkvalitativt park-häng i Stadsparken som ligger bara 350 meter bort.

Om du har bil finns det möjlighet att hyra parkeringsplats i garage via föreningen. Det finns även plats för elbil. Annars kan du enkelt lösa en boendeparkering för hela området för ca 450 kr/mån. Det är också lätt för gäster att hitta en parkeringsplats på gatan.

Välkommen till en rymlig bostad med möjlighet att växa och trivas i. Kontakta Mattias Fredriksson på Wallenstedt Fastighetsmäkleri för mer information och för att boka en visning.

Visa hela beskrivningenBilder

Mattias Fredriksson

Reg. Fastighetsmäklare

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.