Såld

Ryssängsvägen 2B, Lillån

Slutpris
3 950 000 kr
Boarea / Biarea / Tomtarea
102 / 91 / 971 m²
Rum
5 R.O.K.
Typ
1-familjs friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Byggår
1948

Många säger wow när de ser insidan av det här fantastiska huset. Är du ute efter en familjevilla i ett lugnt, familjevänligt, område nära city så måste du se det här! Även utsidan är utöver det vanliga med ett poolområde som får dig att minnas om senaste solsemestern. Men välkommen in & låt dig häpnas med bl.a. allrum öppet till nock, braskamin, samt renoverat kök & badrum med industrikänsla.

Ryssängsvägen 2B ligger bara 15 minuter med cykel från citykärnan & bara några minuter med bil. Runt hörnet har du även busshållplats för stadsbussarna. Här kan du lätt bo & låta bilen stå parkerad. Det finns 1-bils-garage & garageuppfarten rymmer 2 bilar. I det här området går, eller cyklar, barnen själva till skolan (Lillån Norra F-9 & Lillån Södra F-6) eller eftermiddagsaktiviteterna med för den delen (kvartersnära ungdomsverksamhet: bl.a. fritidsgård, innebandy, paddel & fotboll på Lillåvallen). För din egen del & din egna träning så kan även du sköta den på hemmaplan: här i närheten ligger stans snyggaste gym & paddelhall. Utomhusmotionen löser du vid Lillåspåret-Venaspåret (elljusspår 3-15km rundslinga). För familjeaktiviteterna så rekommenderas parkområdena omkring med lekplats, ytor för brännboll & pulkaåkning.

Här kommer du bo på 102 kvm + 91 kvm maximerade biytor. En stor entréhall med praktiskt klinkers innanför dörren. Riktigt snyggt kök med köksö som rymmer några sittplatser men desto fler skålar. För vardagsmåltiderna såväl de riktigt stora kalasen rymmer den stora matplatsen mer än 10 sittande! Matplatsen ligger med öppen planlösning mot köket & den övriga delen av vardagsrummet. Här ryms även soffgruppen som mysfåtöljer framför braskaminen. Otroliga 5,6 meter till nock, & ett loft gör det här hemmet till något utöver det vanliga! När det är dags att samla vännerna blir det här hemmet garanterat det givna alternativet tillsammans med pooldäcket utanför de stora glaspartierna. Vill ni sitta utomhus så finns även skärmtak för skugga eller för att vädersäkra grillkvällen. Här både börjar & avslutar man helgdagen med poolbad på sommaren, & bastubad på vintern. Tre sovrum finns i huset idag men kan bli fyra om behovet skulle uppstå. Kanske lockar det att göra sovrummet i den svala men ljusa källaren till arbetsrum för hemmakontoret? Här arbetar du lätt hemifrån med indragen fiberoptik. Säljarens favoritplats är dock med laptoppen i knät ute i pergolan.

Det här är verkligen ett litet guldkorn som måste ses! Kolla in bilderna och hör av dig till ansvarig mäklare om ditt intresse kvarstår. Stort lycka till med ditt nya boende & välkommen hem önskar vi på Wallenstedt.

Visa hela beskrivningenBilder

Mattias Fredriksson

Reg. Fastighetsmäklare

David Romell

Säljstöd / Kontorsansvarig
Visa extra kontaktperson

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.