Såld

Sidvallsgatan 3, Sörby

Slutpris
1 535 000 kr
Boarea
53 m²
Rum
2 R.O.K.
Månadsavgift
3 734 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
1948

Perfekt lägenhet för stadsliv och rekreation i naturområden

Välkommen till denna ljusa och rymliga tvårumslägenhet med en härlig känsla av rymd och öppenhet. Vid ingången finns en separat entréhall och ett helkaklat badrum med dusch. Sovrummet erbjuder en skön natts sömn och köket har en öppen planlösning med matplats och vardagsrum. Här finns också en liten walk-in-closet och ett eget vindsförråd.

Lägenheten har fönster i två väderstreck, vilket skapar en ljus och välkomnande atmosfär som passar perfekt för en social livsstil. Köket är utrustat med moderna vitvaror i rostfritt stål eller integrerat utförande, inklusive kombinerad kyl/frys, diskmaskin, köksfläkt, spishäll och ugn. En gullig balkong med plats för två personer når du via vardagsrummet.

I föreningens mysiga och lugna innergård kan du koppla av i skydd från stadens buller och stress. Här kan du umgås med vänner eller läsa en bok i lugn och ro.

Du bor centralt i utkanten av Örebros hjärta, med gångavstånd till stadens fulla utbud i city eller till Sveaparken, hamnen och Rynningevikens naturområde för rekreation. Området runt Behrn Arena och Österplan med gym (som Nordic Wellness), butiker och restauranger som Sobi och Fresh Food är närmare än du tror. Dessutom är universitetsområdet inom cykelavstånd.

Mer information om lägenheten, området och föreningen finns i annonsens flikar. Anmäl ditt intresse via hemsidan eller direkt till mäklare Maja Nyman. Välkommen till din nya lya!

Visa hela beskrivningenBilder

Maja Nyman

Reg. Fastighetsmäklare

David Romell

Säljstöd / Kontorsansvarig
Visa extra kontaktperson

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.