Såld

Södra Dylta 304,

Boarea / Biarea / Tomtarea
274 / 350 / 2 485 m²
Rum
5 R.O.K. varav 4 sovrum
Typ
1-familjs friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Byggår
2019

Lyxigt boende med generösa ytor och hög standard, 15 minuter från city.

Välkommen till en fantastisk enplansvilla med en boyta på hela 274 kvadratmeter och biytor på totalt 350 kvm. Huset är byggt 2019 och är i utmärkt skick - det känns nästan som nytt. Här värms det upp med en modern bergvärmepump och ett effektivt ventilationssystem för att garantera en god hushållsekonomi och klimat. Golvvärmen som täcker hela huset, inklusive det integrerade garaget, ger extra komfort.

Inuti huset finns fyra sovrum, varav ett riktigt drömskt sovrum med eget badrum och klädrum, samt tillgång till soldäcket. Gästområdet är också en dröm med öppen planlösning mellan entréhall, vardagsrum, matrum och kök, som ger rikligt med utrymme att umgås. Entrén är välkomnande och värmande, vilket garanterar en härlig atmosfär redan från det första steget in i huset; kaminen.

Under sommaren finns det gott om utrymme att njuta av på den stora gräsmattan, soldäcket och det inglasade uterummet. Höjdpunkten är utan tvekan det fristående grillhuset, där du kan bjuda in vänner och familj på en härlig pubkväll eller tapasfest. Här finns allt du behöver för att skapa en minnesvärd upplevelse - en fullutrustad festlokal med pizzaugn, stekbord, ölpump, dryckeskylar, diskho och mycket mer. Avsluta kvällen med ett dopp i jacuzzin. Garaget erbjuder också gott om plats för ytterligare fordon.

Det här huset är verkligen något alldeles extra och måste upplevas på plats för att fullt ut förstå dess potential. Titta på bilderna och läs mer på annonssidan. Kontakta sedan Mikael Kaya på Wallenstedt Fastighetsmäkleri för att få veta mer och boka en visning. Det tar bara 15 minuter att ta sig till Örebro city från huset, så det är nära till allt du behöver.

Visa hela beskrivningenBilder

Michael Kaya

Reg. Fastighetsmäklare

David Romell

Säljstöd / Kontorsansvarig
Visa extra kontaktperson

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.