Såld

Södra Sjöbacken 5, Glanshammar

Slutpris
2 850 000 kr
Boarea / Biarea / Tomtarea
97 / 29 / 1 548 m²
Rum
3 R.O.K. varav 2 sovrum
Typ
1-familjs friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Byggår
1974

Gångavstånd till småbåtshamnen!

Välkommen till lantliga sommaridyllen Södra Sjöbacken 5 invid sjölandskapet strax utanför Glanshammar. Här bor du nära till stan men än närmre naturen & vattnet vilket är områdets stora plus! Får- & hästhagarna runt om, & bara 10 minuters promenad till badplatsen. Här tar du båten till Ässundet café för en fika med dina vänner. Japp, det är så man gör här! Kan det bli lyxigare i vardagen som ett första hus? Ja, faktiskt: ta med vännerna på cykelturen Hemfjärden runt & avsluta aktiviteten i bubbelkoppen på altanen där ni även finner kvällshänget eller lite skugga. Oförglömligt!

Det här har varit ett perfekt första hus, med lättskötta ytor & stora sociala ytor med öppen planlösning. Vore det inte för att familjen blivit större hade ägarna idag aldrig tänkt släppa det här! Huset är en enplansvilla på ca 100 kvm om 3 rum & kök varav 2 sovrum. Här har du också en praktiskt entréhall med klinkers samt ett helkaklat kombinerat badrum & tvätt. Vidbyggt med huset har du ett isolerat, inglasat uterum, med golvvärme (el) som gärna dukas upp för lunch & middag. Köket är byggt med en köksö som man gärna hänger runt. Det stora sovrummet är tillräckligt för att rymma dubbelsäng & arbetshörna för hemmakontoret. När det är dags för kaffepausen så har du redan förberett framsidan med en solstol. Altanen & farstusidan bjuder på sol från tidig morgon. Huset är anslutet till fiberoptik.

Är du inte van redan att bo lite på landet men drömmer om det livet så ska vi meddela att allt fungerar. Här har man lyckats att dagligen pendla till såväl Örebro som Hallsberg. Oftast med bil även om buss finns någon km bort. Tomten rymmer din & dina vänners bilar (6 platser). Matinköpen görs på vägen hem i ett av stråkens stora matvaruhus eller glanshammars närbutik "Ica Glansen". Tomten rymmer din & dina vänners bilar (6 platser). I Glanshammar finns Pizzera. Ska du ut och resa så är det inga konstigheter att be en granne om skjuts till tåget. Det är lite så man gör. Välkommen hem till idyllen!

För barnlivet finns lekplats med sandlåda & gungor dit du lätt låter barnen röra sig fritt. Du bor med närhet till Ringblomman som är Glanshammars förskola där också grundskolan finns. Högstadieeleverna åker skolbuss till Örebro om inte du tar med kidsen på vägen till ditt arbete om det ligger ditåt. Gymnasieskolorna ligger i stan.

Hör av dig till Mattias Fredriksson om du är intresserad 073 997 31 41, mattias.fredriksson@wallenstedt.se.

Visa hela beskrivningenBilder

Mattias Fredriksson

Reg. Fastighetsmäklare

David Romell

Säljstöd / Kontorsansvarig
Visa extra kontaktperson
  • Fastighetskarta
  • Fastighetskarta

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.