Såld

Södra Strandgatan 5A, Centrum

Slutpris
1 800 000 kr
Boarea
61,5 m²
Rum
2 R.O.K.
Månadsavgift
4 007 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
1991

Välplanerad lägenhet med centralt läge & utsikt mot Svartån

Välkommen till denna välplanerade och genomtänkta 2-rummare med kök, belägen med en bedårande utsikten över Svartån, på Södra Strandgatan 5A. utsikten påminner ständigt om parkernas och naturens närvaro mitt i stadsmyllret. En generös entréhall, utrustad med klädkammare, möter dig och leder in till bostadens hjärta där köket och vardagsrummet spelar huvudrollen. Köket är lättillgängligt både från hallen och vardagsrummet, och fungerar som en samlingspunkt där matlagning och social interaktion går hand i hand. Det helkaklade badrummet är behagligt utrustat med golvvärme och en egna tvättmöjligheter tack vare en toppmatad tvättmaskin. I den varma och inbjudande vardagsrumsdelen lockar en vy över Svartån som kan betraktas i alla årstiders skiftningar, och lägenheten fulländas med ett rymligt sovrum och tillhörande källarförråd.

Bostadsföreningen erbjuder inte bara en plats att kalla hem utan även en rad gemensamma faciliteter för att underlätta och berika vardagen för sina medlemmar. I husets nedre del finner vi en gemensam tvättstuga, utrustad med bl.a. tre tvättmaskiner, flera torkmöjligheter och mangel. Därutöver finns ett övernattningsrum, för besökande vänner och familj att nyttja. För den aktive erbjuds även ett träningsrum med diverse träningsredskap och inte att förglömma – ett praktiskt cykelförråd.

Läget är optimalt, med närhet till både stadspuls och natur. På gångavstånd hittar du ICA eller Willys för dina dagliga inköp, medan Wasa Konditori kanske lockar med läcker lunch när så önskas. Många restauranger är belägna på Stortorget, vilket är "väldigt nära" och erbjuder ett rikt utbud av kulinariska upplevelser. Busslinjerna vid Kulturkvarteren på Fabriksgatan ligger en kort promenad bort, och kan ta dig vart du än önskar inom staden. Så oavsett om det är matinköp, socialt umgänge eller enkel tillgång till stadens övriga utbud som står på dagordningen, är allt inom räckhåll. Upplev det bästa av två världar med både stadens energi och Svartåns lugn, allt samlat i denna unika bostad.

Välkommen hem önskar Maja Nyman på Wallenstedt Fastighetsmäkleri - din mäklare i Örebro!

Visa hela beskrivningenBilder

Maja Nyman

Reg. Fastighetsmäklare

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.