Såld

Stödjegränd 57, Solhaga

Slutpris
1 295 000 kr
Boarea
79 m²
Rum
3 R.O.K.
Månadsavgift
6 421 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt

Bilfritt och familjevänligt!

Varmt välkommen till denna lägenhet om tre rum och kök på Stödjegränd 57 i Solhaga i utkanten av Karlslunds herrgårdsmiljö! Med ett naturnära och familjevänligt läge på populära, trygga och trivsamma Stödjegränd ligger detta ljusa, hemtrevliga och väldisponerade lägenheten med mycket dagsljus och bra planlösning. Läget i Solhaga lämnar ytterst lite att önska för en familj som har höga krav på sitt boende och bland annat ligger Haga centrum typ tvärs över gatan.

Boytorna fördelas över stort kök med utgång till balkong med bra soltimmar! Här finns även stort sovrum med garderobsvägg och innanför köket ett ytterligare sovrum. Via den rymliga entréhallen når du bostadens gästtoalett samt badrum. Stort Vardagsrum. Det rymliga köket med plats för matgruppen är rustat med vitvaror i rostfritt utförande, vita klassiska köksluckor och hel-kyl och frys.

Föreningen har flertalet parkeringsalternativ. Bland annat finns p-platser med eller utan laddstolpe, och garageplatser. Separat kö för parkering.

BRF Solhaga är trivsamt bilfritt med innergårdar som istället inramas av grönskande miljöer och flertalet lekparker för ett trivsamt och tryggt familjeliv. Från här är det gångavstånd till mataffärer, restauranger, vårdcentral. Läs mer om området för att veta vilken buss som tar dig direkt till city och vad den närliggande har att erbjuda såsom motionsspår och Karlslunds herrgård.

Visa hela beskrivningenBilder

Michael Kaya

Reg. Fastighetsmäklare

David Romell

Säljstöd / Kontorsansvarig
Visa extra kontaktperson

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.