Transportgatan 1U, Kumla Stad

Utgångspris
1 100 000 kr
Tomtarea
73 m²
Typ
Industrifastighet
Totalyta
72 m²
 • Bokad visning. Anmälan krävs och görs via ansvarig mäklare, stefan.azar@wallenstedt.se alternativ 0706660042. Varmt välkommen!
  tor 7 december

Investeringsmöjlighet i dynamiskt industriområde

Säkra din plats i Kumlas snabbväxande företagsgemenskap med denna prisvärda lokal. Njut av närheten till erkända affärsikoner som bl.a. Byggmax, Bilhuset, och Traktorservice. Placerad på Transportgatan, ligger lokalen på ett bekvämt avstånd från motorvägen, bara en 2 minuters bilfärd, och knappa 15 minuter från Örebro.

En lokal anpassad efter dina behov - Lokalen erbjuder näst intill oändliga möjligheter för både företag och privatpersoner. Den kan tjäna som ett utrymme för hobbyverksamhet, fordonförvaring eller kanske som en gemensam investering. Är större utrymme ett krav? Intilliggande lokal är tillgänglig för förvärv. Eftersom lokalen är oinredd, kan du skräddarsy utrymmet för att passa dina specifika behov. Den kan hysa produktionslinjer, kontor, lager eller till och med viss detaljhandel av skrymmande varor med korrekt bygglov.

Interiört sträcker sig lokalen över ca 72 kvm (6x12m) och kommer med en stor port som mäter 4,1 m i bredd och 4 m i höjd, samt en gångdörr och fönster för god belysning. Den är förberedd för installation av sanitetsutrustning som exempelvis toalett och har möjlighet för tillägg av ett pentry och dusch. Lokalen har tillgång till kommunalt vatten, avlopp och el, samt en brunn med oljeavskiljare. Dessutom är fastigheterna fiberkopplad och förberedd för anslutning i det gemensamma teknikrummet. Lokalens takhöjd når upp till ca 5,65 m vid nock och ca 4,5 m vid porten.

Fastigheten ingår i en samfällighetsförening tillsammans med övriga lokalägare i huset. Månadskostnaden för samfälligheten är ca 500 kr exkl. moms, vilket inkluderar kostnader för vatten och avlopp, byggnadsförsäkring, yttre underhåll, ekonomisk skötsel av gemensamhetsanläggningen, underhållsplanering samt service för oljeavskiljaren.

Visa hela beskrivningenBilderFaktaKarta

Stefan Azar

Reg. Fastighetsmäklare

David Romell

Säljstöd / Kontorsansvarig
Visa extra kontaktperson
 • DJI 0524p
 • DJI 0520p
 • DJI 0527p
 • DJI 0536p
 • DJI 0542p
 • DJI 0556p
 • DJI 0563p
 • DJI 0577p

Fakta

Fakta

 • ObjekttypKommersiellt objekt
 • Utgångspris1 100 000 kr
 • Tomtarea73 m²
 • Totalyta72 m²
 • Areauppgift enligttaxeringsinformation
 • FastighetsbeteckningDistributören 5
 • KommunKumla

Ekonomi

 • Driftkostnad

 • Driftkostnad6 000 kr/år

Omgivning

 • Generellt om områdetKumla är en tätort med en mångfald av boendeområden. I norra delen av tätorten finner man de nya områdena Smedstorp och Skogstorp, där bebyggelsen fortsätter att växa. I nordvästra delen av Kumla ligger det anrika området Haga, som byggdes upp under första halvan av 1900-talet och består nästan uteslutande av villakvarter. I västra delen av tätorten ligger Fylsta, som har en vårdcentral och en kyrka. I sydvästra delen av tätorten finns industriområdet (norra) Via, där det går ett industrispår för godstågstrafik. Strax söder om centrum finner man Malmen, med en skola och en kyrka. I södra Kumla ligger Kumlaby, med en skola och ett sportfält.

  Kumla är en tätort med bra järnvägsförbindelser, belägen nära Örebro och Hallsberg. I centrala Kumla finns ett brett utbud av restauranger och butiker, inklusive en centralt belägen Ica Maxi. Orten har även en Lidl-butik och nu även Willys. Kumla har också ett aktivt idrottsliv, med fotbollslag och ishockeylaget. Indianerna är ortens kända speedwaylag som kör i elitserien i speedway. Nära Kumla finns också Kvarntorpshögen med en permanent konstutställning av skulpturer, golfbana, museet Bielkemässen i stadshuset, militärmuseet Sannahed och Skoindustrimuseet.

Övrigt

 • Inskrivningar

 • PlanbestämmelserDetaljplan (2009-12-15)
 • Övrig information

 • InformationFörvärva din egna kostnadseffektiva lokal med ett unikt koncept med friköpta industriradhus. Privatpersoner och företagare är välkomna! I ett av Kumlas mest expansiva och företagarvänliga områden med Byggmax, Bilhuset, Storemore och Traktorservice som närmsta granne finns nu denna lokal till försäljning. Ligger på Transportgatan med lättillgängligt läge. Endast 2 minuter till motorvägen och ca 15 minuter från Örebro! Behöver du större utrymmen så är även lokalen vägg i vägg tillsalu via samma säljare.

  Privatpersoner kan med fördel köpa en lokal och använda den som hobbylokal eller förvaring för bilar, båtar och motorcyklar. Naturligtvis kan flera personer även gå ihop och köpa lokalen tillsammans. Lokalen är oinredd vilket ger dig möjlighet att själv kunna anpassa lokalen utifrån dina behov och användningsområden. Lokalerna är anpassade för många användningsområden där egentligen bara fantasin sätter gränser. Här kan företag exempelvis bedriva produktion, kontor eller lagerverksamhet. Detaljplanen medger även viss handel. Sök bygglov för ditt tänkta användningsområde utöver förråd. Här har du även möjligheten just nu att köpa en likadan lokal vägg i vägg.

  Fastighetens är ca 72 kvm (6x12m). Portens mått mäter 4,1 m på bredden och 4 m på höjden, med en gångdörr i ett av vikbladen samt fönster för bra ljusinsläpp, isolerade väggar lokalen är förberedd för wc och handfat. Du kan även inreda med ett pentry och dusch. Kommunalt VA och el finns framdraget in till lokalen. elcentral uppsäkrad till 16 Ampere. Utöver detta finns brunn med oljeavskiljare. Fastigheten är ansluten till fiber och anslutningen finns förberett i det gemensamma teknikrummet. Självdragsventilation.

  Lokalen har en generös takhöjd om ca 5,65 m vid nock och ca 4,5 m vid port.

  Fastigheten tillhör en samfällighetsförening där samtliga lokalägare i huset ingår. I samfällighetsavgiften innefattas bland annat kostnaden för V/A, fastighetsförsäkring, yttre skötsel, ekonomisk förvaltning av gemensamhetsanläggningen, avsättning till framtida planerat underhåll samt service för den gemensamma oljeavskiljaren. Kostnad för samfälligheten är ca 500 kr exkl. moms per månad.

Karta

Intresseanmälan

Transportgatan 1U, Kumla Stad

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Intresseanmälan har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.