Peppargatan 27

Se alla bilderALLA BILDER
75kvm3rum4.564kr/mån1.995.000kr

ÖREBRO

Peppargatan 27

75kvm3rum4.564kr/mån1.995.000kr

Ljust hem med optimal planlösning

Välkommen till en rymlig och välplanerad tre-rummare på 75 kvm belägen i det attraktiva området Sörbyängen, Örebro. Detta hem kombinerar stil, funktion och bekvämlighet på ett sätt som erbjuder både plats för vardagens rutiner och utrymme för familj och vänner.

När du kliver in i entréhallen möts du av en hemtrevlig atmosfär och smart förvaringslösning med garderober. Det stilrena badrummet är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare, vilket ger hög komfort i vardagen. Huvudattraktionen i denna lägenhet är det öppna vardagsrummet med halvöppen planlösning mot matrum och kök. Här skapas en rymlig och ljus atmosfär, perfekt för avkoppling, underhållning och vardagliga aktiviteter. Vidare erbjuder lägenheten två rymliga sovrum, båda med garderober, varav det ena även har en klädkammare, en sann lyx för ett komplett master bedroom. Som grädde på moset kommer du njuta av lägenhetens balkong, tillgänglig via vardagsrummet, som ger ett extra rum att njuta av under de ljusa och varma månaderna.

Föreningen erbjuder parkeringsmöjligheter (kösystem tillämpas) och alla lägenheter inkluderar ett externt förråd, perfekt för förvaring av säsongssaker. Avgiften inkluderar också sophantering, bredband, telefoni och ett TV-utbud från Telia.

Denna bostad ligger i hjärtat av Sörbyängen, ett område som kombinerar stads- och naturliv på bästa sätt. Oavsett om du är singel eller en mindre familj, kommer du att uppskatta närheten till city, samtidigt som området erbjuder ett generöst utbud av restauranger, parker och förskolor. Detta gör området lika lämpligt för en lugn familjedag hemma som för en spännande kväll ute på stan.

För mer information om denna fantastiska bostad och vad Sörbyängen har att erbjuda, vänligen klicka dig vidare under annonsens olika flikar. För ytterligare information är du varmt välkommen att kontakta Örebros bostadsrättsmäklare Michael Kaya på Wallenstedt Fastighetsmäkleri. Vi ser fram emot att hjälpa dig ta nästa steg mot ditt drömboende!

KOMMANDE VISNINGAR

Måndag 02 Oktober 18:00- 18:30
Anmäl dig till visning via ansvarig mäklare! Michael Kaya
Boka visning
 • Fakta & Dokument

  FAKTA


  Utgångspris
  1 995 000 kr
  Bostadstyp
  Bostadsrättslägenheter
  Boarea
  75 kvm
  Antal rum
  3 rum & kök
  Avgift/månad
  4 564kr,

  DOKUMENT


  Inga dokument

 • Rumsbeskrivning

  Välkommen in!


  Steget in i entréhallen avslöjar eleganta inbyggda garderober bakom skjutdörrar i spegelglas, perfekt för en organiserad hall. Hallen flödar öppet in i vardagsrummet, skapar en luftig och välkomnande atmosfär. Badrummet finner du intuitivt härifrån, vilket bidrar till lägenhetens naturliga flöde och funktionella design. Välkommen in!

  Badrum med tvättavdelning


  Välutrustat badrum där modernt kakel möter stilsäkert klinkergolv. Här finner du en praktisk tvättmaskin och torktumlare, och plats för tvättkorgen strategiskt placerade under en laminatbänkskiva. Ovanför dessa maskiner erbjuder väggskåp ytterligare förvaringsutrymme. I centrum står en funktionell WC samt en kommod med lådförvaring, toppad med en spegel och infälld belysning. Slutligen är eluttag smart placerade för smidig användning av strykjärnet, hårfönen eller rakapparaten.

  Två sovrum, ena med fransk balkong


  Lägenheten erbjuder två generösa sovrum. Det första nås via vardagsrummet, klätt i en lugnande grön nyans och med ett stort fönster som ger mycket naturligt ljus. Detta rum kan enkelt anpassas till ett barnrum, arbetsrum eller gästrum beroende på dina behov, och inkluderar en praktisk garderob för förvaring. Det andra sovrummet, större till ytan, pryds av fönster i två riktningar och en fransk balkong. Rummet rymmer enkelt en dubbelsäng samt kompletterande möbel. Här finns även en inbyggd garderob med skjutdörrparti samt ytterligare en klädkammare. Perfekta utrymmen för att skapa ditt privata reträtt, en plats för både vila och ordning.

  Köket


  Med en klassisk halvöppen planlösning integreras köket med vardagsrummet via matplatsen, och en extra passage leder tillbaka mot hallen, vilket ger en naturlig cirkulation i bostaden. Matplatsen är perfekt för fyra personer för dagliga måltider, men bjuder på flexibilitet att anpassas för större samlingar beroende på om vardagsrummets utrymme tillåts tas lite i anspråk. Köket bjuder på en ljus och ren estetik med släta vita luckor, matchande bänkskiva och vitt kakel - lätta att hålla rena och alltid stilfulla. Det finns gott om förvaringsutrymme i bänkskåp och överskåp. Vitvaror inkluderar diskmaskin, spishäll, köksfläkt, kyl, frys, upphöjd ugn och inbyggd mikrovågsugn. Bra bänkbelysning under överskåpen ger optimalt arbetsljus under matlagning och förberedelser, medan det rikliga uttagen bekvämt tillgodoser behovet för allt från brödrost till kaffemaskin.

  Vardagsrum med inglasad balkong


  Vardagsrummet, hemmets naturliga samlingpunkt, ligger centralt placerat och binder samman lägenhetens alla rum och utrymmen. Trots dess centrala funktion är rummet lätt att möblera och känns luftigt och inbjudande. Härifrån når du även den ljusfyllda balkongen som flödar med dagsljus tack vare dess glas från golv till tak. Balkongen är inglasad, vilket ger extra användningsmånader, men blockar inte det värdefulla ljuset. I detta vardagsrum kan du njuta av en avkopplande läshörna, TV-kväll eller en eftermiddag på den sköna balkongen. Varmt välkommen hem!
 • Övrig Fakta

  NÄROMRÅDE


  Välkommen till Sörbyängen.

  Vill du leva nära naturen och även ha nära till stadens utbud? Då är Sörbyängen något för dig!

  Har det blivit dags att flytta ihop, planera för en ny familjemedlem eller har du kommit till en punkt i livet då du vill slippa dras med allt extraarbete som det innebär att bo i villa? Sörbyängen är ett familjevänligt område med bostäder runt trevliga lokalgator med kvarterskrogar, lekplatser och innergårdar. Här bor du bekvämt, modernt och centralt med utmärkta kommunikationer. Du tar dig snabbt in till Örebro City med både bil och cykel.

  Läget är optimalt för dig som uppskattar närheten till Örebro City men ändå vill bo i ett lugnt område. Här har du en perfekt balans mellan citykänslan och småstadsliv med närhet till allt. På riktigt! Förskola och skola hittar du runt knuten. Gillar du att vara aktiv? Området bjuder på fina stråk för långpromenader och bra motionsspår i både Markaskogen och Sörbyskogen. Du har gångavstånd till Örebro City Golf & Country Club samt Örebros största aktivitetscenter Sörbybacken och bara några kilometer bort har du Gustavsvik med Lost City, Sveriges största badäventyr (motionsbad, äventyrsbad, gym och relax) samt Backahallen med tennis, badminton, squash och padel. Sörbyängen är helt enkelt en riktig pärla för dig som livsnjutare.

  Lekplatser och fotbollsplaner finns i närområdet bl.a. Grönpepparparken och Jeremiasparken. Ca 1 km bort ligger Eyrafältet där du finner Behrn Arena med fotboll, ishockey och bandy samt Idrottshuset och Eyrabadet.
  Kommunikation
  Genom området leder en cykelväg, som sopsaltas vintertid och även massor av andra cykelbanor. Stadsbusslinje 6 trafikerar området.
  Närservice
  Du har nära till ICA Maxi Stormarknad, Systembolaget, vårdcentral och apotek. Till hela Örebros shopping-, kultur- och nöjesutbud i city är det ca 2-3 km.
  Det finns ett antal förskolor och skolor i närområdet bl.a. förskolorna Lergöken, Kryddgården, Ekängen, Höskullen, Stallbacken. Grundskolorna Sörbyängsskolan, Kryddgårdsskolan, Navets skola och Änglandaskolan. Gymnasieskolor finns många och välja på med olika profiler runt om i staden. Till Örebro Universitet är det ca 2 km.

  BYGGNAD


  Byggnadstyp
  Bostadsrättslägenheter
  Hiss
  Nej

  INTERIÖR


  Boarea + Biarea
  75 kvm 0 kvm
  Antal rum
  3 rum & kök

  ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Ekonomi
  Begärt pris: 1 995 000 kr
  Avgift: 4 564 kr/mån,
  Andel i föreningen: 1.91%
  Andel av årsavgift: 1.91%
 • Förening

  ALLMÄNT OM FÖRENINGEN


  Parkering
  Gott om parkeringsmöjligheter. Föreningen är en av ett fåtal bostadsrättsföreningar i området som erbjuder parkering i varmgarage. Det finns även utomhusplatser med el. Föreningen har 35 stycken garageplatser, 6 st p-platser och 4 st MC-platser. Kontakta Egeryds för att ställa dig i kö.
  TV & bredband
  Föreningen erbjuder sina medlemmar tv, bredband och telefoni från Telia.
  Gårdsplats
  Soprum: två soprum. Ett soprum finns på norra gaveln av huset och det andra soprummet finns mellan föreningen och Brf Söderängarna 2 på Åbroddgatan. I soprummen kan du källsortera och kasta vanligt hushållsavfall.

  Förråd: på vinsplan.
  Föreningens ekonomi
  Föreningen kommer som regel att höja med minst 2 procent årligen, beroende på ränte- och inflationsläge. Nuvarande styrelse vill se en budget i balans och kommer därför inte att sänka under två procent, utan vid överskott snarare höja amorteringstakten. För övrigt, se årsredovisningen för mer information och framtidsutsikter.
  Övrigt
  Billigare el med solpaneler. Under sommaren 2021 installerade föreningen solpaneler för att bli mer klimatsmarta och på sikt kunna erbjuda bättre elpriser till dig som bor i föreningen.

  Besök föreningens egna hemsida för mer information: https://www.brfsoderangarna.se/

KOMMANDE VISNINGAR

Måndag 02 Oktober 18:00- 18:30
Anmäl dig till visning via ansvarig mäklare! Michael Kaya
Boka visning
 • Fakta & Dokument

  FAKTA


  Utgångspris
  1 995 000 kr
  Bostadstyp
  Bostadsrättslägenheter
  Boarea
  75 kvm
  Antal rum
  3 rum & kök
  Avgift/månad
  4 564kr,

  DOKUMENT


  Inga dokument

 • Rumsbeskrivning

  Välkommen in!


  Steget in i entréhallen avslöjar eleganta inbyggda garderober bakom skjutdörrar i spegelglas, perfekt för en organiserad hall. Hallen flödar öppet in i vardagsrummet, skapar en luftig och välkomnande atmosfär. Badrummet finner du intuitivt härifrån, vilket bidrar till lägenhetens naturliga flöde och funktionella design. Välkommen in!

  Badrum med tvättavdelning


  Välutrustat badrum där modernt kakel möter stilsäkert klinkergolv. Här finner du en praktisk tvättmaskin och torktumlare, och plats för tvättkorgen strategiskt placerade under en laminatbänkskiva. Ovanför dessa maskiner erbjuder väggskåp ytterligare förvaringsutrymme. I centrum står en funktionell WC samt en kommod med lådförvaring, toppad med en spegel och infälld belysning. Slutligen är eluttag smart placerade för smidig användning av strykjärnet, hårfönen eller rakapparaten.

  Två sovrum, ena med fransk balkong


  Lägenheten erbjuder två generösa sovrum. Det första nås via vardagsrummet, klätt i en lugnande grön nyans och med ett stort fönster som ger mycket naturligt ljus. Detta rum kan enkelt anpassas till ett barnrum, arbetsrum eller gästrum beroende på dina behov, och inkluderar en praktisk garderob för förvaring. Det andra sovrummet, större till ytan, pryds av fönster i två riktningar och en fransk balkong. Rummet rymmer enkelt en dubbelsäng samt kompletterande möbel. Här finns även en inbyggd garderob med skjutdörrparti samt ytterligare en klädkammare. Perfekta utrymmen för att skapa ditt privata reträtt, en plats för både vila och ordning.

  Köket


  Med en klassisk halvöppen planlösning integreras köket med vardagsrummet via matplatsen, och en extra passage leder tillbaka mot hallen, vilket ger en naturlig cirkulation i bostaden. Matplatsen är perfekt för fyra personer för dagliga måltider, men bjuder på flexibilitet att anpassas för större samlingar beroende på om vardagsrummets utrymme tillåts tas lite i anspråk. Köket bjuder på en ljus och ren estetik med släta vita luckor, matchande bänkskiva och vitt kakel - lätta att hålla rena och alltid stilfulla. Det finns gott om förvaringsutrymme i bänkskåp och överskåp. Vitvaror inkluderar diskmaskin, spishäll, köksfläkt, kyl, frys, upphöjd ugn och inbyggd mikrovågsugn. Bra bänkbelysning under överskåpen ger optimalt arbetsljus under matlagning och förberedelser, medan det rikliga uttagen bekvämt tillgodoser behovet för allt från brödrost till kaffemaskin.

  Vardagsrum med inglasad balkong


  Vardagsrummet, hemmets naturliga samlingpunkt, ligger centralt placerat och binder samman lägenhetens alla rum och utrymmen. Trots dess centrala funktion är rummet lätt att möblera och känns luftigt och inbjudande. Härifrån når du även den ljusfyllda balkongen som flödar med dagsljus tack vare dess glas från golv till tak. Balkongen är inglasad, vilket ger extra användningsmånader, men blockar inte det värdefulla ljuset. I detta vardagsrum kan du njuta av en avkopplande läshörna, TV-kväll eller en eftermiddag på den sköna balkongen. Varmt välkommen hem!
 • Övrig Fakta

  NÄROMRÅDE


  Välkommen till Sörbyängen.

  Vill du leva nära naturen och även ha nära till stadens utbud? Då är Sörbyängen något för dig!

  Har det blivit dags att flytta ihop, planera för en ny familjemedlem eller har du kommit till en punkt i livet då du vill slippa dras med allt extraarbete som det innebär att bo i villa? Sörbyängen är ett familjevänligt område med bostäder runt trevliga lokalgator med kvarterskrogar, lekplatser och innergårdar. Här bor du bekvämt, modernt och centralt med utmärkta kommunikationer. Du tar dig snabbt in till Örebro City med både bil och cykel.

  Läget är optimalt för dig som uppskattar närheten till Örebro City men ändå vill bo i ett lugnt område. Här har du en perfekt balans mellan citykänslan och småstadsliv med närhet till allt. På riktigt! Förskola och skola hittar du runt knuten. Gillar du att vara aktiv? Området bjuder på fina stråk för långpromenader och bra motionsspår i både Markaskogen och Sörbyskogen. Du har gångavstånd till Örebro City Golf & Country Club samt Örebros största aktivitetscenter Sörbybacken och bara några kilometer bort har du Gustavsvik med Lost City, Sveriges största badäventyr (motionsbad, äventyrsbad, gym och relax) samt Backahallen med tennis, badminton, squash och padel. Sörbyängen är helt enkelt en riktig pärla för dig som livsnjutare.

  Lekplatser och fotbollsplaner finns i närområdet bl.a. Grönpepparparken och Jeremiasparken. Ca 1 km bort ligger Eyrafältet där du finner Behrn Arena med fotboll, ishockey och bandy samt Idrottshuset och Eyrabadet.
  Kommunikation
  Genom området leder en cykelväg, som sopsaltas vintertid och även massor av andra cykelbanor. Stadsbusslinje 6 trafikerar området.
  Närservice
  Du har nära till ICA Maxi Stormarknad, Systembolaget, vårdcentral och apotek. Till hela Örebros shopping-, kultur- och nöjesutbud i city är det ca 2-3 km.
  Det finns ett antal förskolor och skolor i närområdet bl.a. förskolorna Lergöken, Kryddgården, Ekängen, Höskullen, Stallbacken. Grundskolorna Sörbyängsskolan, Kryddgårdsskolan, Navets skola och Änglandaskolan. Gymnasieskolor finns många och välja på med olika profiler runt om i staden. Till Örebro Universitet är det ca 2 km.

  BYGGNAD


  Byggnadstyp
  Bostadsrättslägenheter
  Hiss
  Nej

  INTERIÖR


  Boarea + Biarea
  75 kvm 0 kvm
  Antal rum
  3 rum & kök

  ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Ekonomi
  Begärt pris: 1 995 000 kr
  Avgift: 4 564 kr/mån,
  Andel i föreningen: 1.91%
  Andel av årsavgift: 1.91%
 • Förening

  ALLMÄNT OM FÖRENINGEN


  Parkering
  Gott om parkeringsmöjligheter. Föreningen är en av ett fåtal bostadsrättsföreningar i området som erbjuder parkering i varmgarage. Det finns även utomhusplatser med el. Föreningen har 35 stycken garageplatser, 6 st p-platser och 4 st MC-platser. Kontakta Egeryds för att ställa dig i kö.
  TV & bredband
  Föreningen erbjuder sina medlemmar tv, bredband och telefoni från Telia.
  Gårdsplats
  Soprum: två soprum. Ett soprum finns på norra gaveln av huset och det andra soprummet finns mellan föreningen och Brf Söderängarna 2 på Åbroddgatan. I soprummen kan du källsortera och kasta vanligt hushållsavfall.

  Förråd: på vinsplan.
  Föreningens ekonomi
  Föreningen kommer som regel att höja med minst 2 procent årligen, beroende på ränte- och inflationsläge. Nuvarande styrelse vill se en budget i balans och kommer därför inte att sänka under två procent, utan vid överskott snarare höja amorteringstakten. För övrigt, se årsredovisningen för mer information och framtidsutsikter.
  Övrigt
  Billigare el med solpaneler. Under sommaren 2021 installerade föreningen solpaneler för att bli mer klimatsmarta och på sikt kunna erbjuda bättre elpriser till dig som bor i föreningen.

  Besök föreningens egna hemsida för mer information: https://www.brfsoderangarna.se/

ÖREBRO

Peppargatan 27

75kvm3rum4.564kr/mån1.995.000kr

Ljust hem med optimal planlösning

Välkommen till en rymlig och välplanerad tre-rummare på 75 kvm belägen i det attraktiva området Sörbyängen, Örebro. Detta hem kombinerar stil, funktion och bekvämlighet på ett sätt som erbjuder både plats för vardagens rutiner och utrymme för familj och vänner.

När du kliver in i entréhallen möts du av en hemtrevlig atmosfär och smart förvaringslösning med garderober. Det stilrena badrummet är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare, vilket ger hög komfort i vardagen. Huvudattraktionen i denna lägenhet är det öppna vardagsrummet med halvöppen planlösning mot matrum och kök. Här skapas en rymlig och ljus atmosfär, perfekt för avkoppling, underhållning och vardagliga aktiviteter. Vidare erbjuder lägenheten två rymliga sovrum, båda med garderober, varav det ena även har en klädkammare, en sann lyx för ett komplett master bedroom. Som grädde på moset kommer du njuta av lägenhetens balkong, tillgänglig via vardagsrummet, som ger ett extra rum att njuta av under de ljusa och varma månaderna.

Föreningen erbjuder parkeringsmöjligheter (kösystem tillämpas) och alla lägenheter inkluderar ett externt förråd, perfekt för förvaring av säsongssaker. Avgiften inkluderar också sophantering, bredband, telefoni och ett TV-utbud från Telia.

Denna bostad ligger i hjärtat av Sörbyängen, ett område som kombinerar stads- och naturliv på bästa sätt. Oavsett om du är singel eller en mindre familj, kommer du att uppskatta närheten till city, samtidigt som området erbjuder ett generöst utbud av restauranger, parker och förskolor. Detta gör området lika lämpligt för en lugn familjedag hemma som för en spännande kväll ute på stan.

För mer information om denna fantastiska bostad och vad Sörbyängen har att erbjuda, vänligen klicka dig vidare under annonsens olika flikar. För ytterligare information är du varmt välkommen att kontakta Örebros bostadsrättsmäklare Michael Kaya på Wallenstedt Fastighetsmäkleri. Vi ser fram emot att hjälpa dig ta nästa steg mot ditt drömboende!

PLANRITNINGAR