Södra Dylta 304

Se alla bilderALLA BILDER
274kvm5rum4.995.000kr

Dyltabruk

Södra Dylta 304

274kvm5rum4.995.000kr

Lyxigt boende med generösa ytor och hög standard, 15 minuter från city.

Välkommen till en fantastisk enplansvilla med en boyta på hela 274 kvadratmeter och biytor på totalt 350 kvm. Huset är byggt 2019 och är i utmärkt skick - det känns nästan som nytt. Här värms det upp med en modern bergvärmepump och ett effektivt ventilationssystem för att garantera en god hushållsekonomi och klimat. Golvvärmen som täcker hela huset, inklusive det integrerade garaget, ger extra komfort.

Inuti huset finns fyra sovrum, varav ett riktigt drömskt sovrum med eget badrum och klädrum, samt tillgång till soldäcket. Gästområdet är också en dröm med öppen planlösning mellan entréhall, vardagsrum, matrum och kök, som ger rikligt med utrymme att umgås. Entrén är välkomnande och värmande, vilket garanterar en härlig atmosfär redan från det första steget in i huset; kaminen.

Under sommaren finns det gott om utrymme att njuta av på den stora gräsmattan, soldäcket och det inglasade uterummet. Höjdpunkten är utan tvekan det fristående grillhuset, där du kan bjuda in vänner och familj på en härlig pubkväll eller tapasfest. Här finns allt du behöver för att skapa en minnesvärd upplevelse - en fullutrustad festlokal med pizzaugn, stekbord, ölpump, dryckeskylar, diskho och mycket mer. Avsluta kvällen med ett dopp i jacuzzin. Garaget erbjuder också gott om plats för ytterligare fordon.

Det här huset är verkligen något alldeles extra och måste upplevas på plats för att fullt ut förstå dess potential. Titta på bilderna och läs mer på annonssidan. Kontakta sedan Mikael Kaya på Wallenstedt Fastighetsmäkleri för att få veta mer och boka en visning. Det tar bara 15 minuter att ta sig till Örebro city från huset, så det är nära till allt du behöver.

KOMMANDE VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information

 • Fakta & Dokument

  FAKTA


  Utgångspris
  4 995 000 kr
  Bostadstyp
  1-plansvilla med vidbyggt garage
  Boarea
  274 kvm
  Biarea
  350 kvm
  Tomtarea
  2485 kvm
  Antal rum
  5 rum & kök varav 4 sovrum
  Driftkostnad
  93 000kr
  Byggår
  2019

  DOKUMENT


  Bostadsbeskrivning
 • Rumsbeskrivning

  Entré


  Välkommen in i den ljusa och rymliga entréhallen, som tar emot dig med sin generösa storlek och ljusa atmosfär. Genom sidoljusen flödar det in rikligt med naturligt ljus som ger ett inbjudande intryck redan från första stund. Golvet är praktiskt med klinkers och går igen i hela bostaden, vilket ger en enhetlig känsla i hemmet. Väggarna är målade i en fräsch vit kulör som ger ett luftigt och ljust intryck och tillsammans med den infällda takbelysningen skapar de en behaglig och välkomnande atmosfär. Den rejäla hallen har gott om utrymme för förvaring av ytterkläder och skor. Garderobsytan finns innanför skjutdörrar som smidigt sväljer alla ytterkläder och säsongskläder och håller dem ur synhåll. Detta ger en ordning och reda som ger lugn och ro i hemmet.

  Vardagsrum


  Vardagsrummet är verkligen hjärtat i detta hem och det är lätt att förstå varför. Det är en öppen och rymlig yta som bjuder in till avkoppling och sociala stunder. Stora fönsterpartier släpper in mycket naturligt ljus och ger en härlig rymd och känsla av frihet. Här kan du enkelt möblera med en bekväm soffgrupp och njuta av den värmande kaminen som sprider både värme och mysighet. Kaminen är placerad på ett strategiskt ställe som välkomnar dig redan vid entrén och ger extra karaktär till vardagsrummet. Golvet är praktiskt med klinkers och väggarna är vita, vilket bidrar till en luftig och ljus känsla i rummet. Det här är verkligen ett perfekt ställe att umgås och koppla av i.

  Matrum


  I matrummet finns gott om utrymme för att bjuda in familj och vänner till middagar och festligheter. Den öppna planlösningen gör att matrummet smälter samman med vardagsrummet och köket, vilket skapar en social och välkomnande atmosfär. De stora fönsterpartierna släpper in naturligt ljus och ger en fin utsikt över trädgården och omgivningarna. Matbordet har plats för upp till 8-10 personer och kan enkelt förlängas vid behov.

  Kök


  Det moderna designköket är verkligen en syn att se. De högblanka köksluckorna ger en luftig och fräsch känsla i rummet. Köksön är en imponerande möbel som verkligen drar blicken till sig. Här finns det gott om utrymme för matlagning och förvaring, samt matplatser runt omkring. Köksön är även utrustad med en integrerad induktionshäll och ovan sitter en integrerad köksfläkt. Bänkskivan i sten är en elegant och praktisk detalj som ger köket en exklusiv känsla. Här finns det gott om plats för matlagning och förberedelse, och bänkskivan är lätt att hålla ren. Den höga utrustningsnivån i köket inkluderar diskmaskin, diskho, kyl, frys och ugn med varmhållningsfunktion, vilket gör att matlagningen blir både enklare och roligare. Ljuset strömmar in genom de stora fönstren i köket.

  Tvättstuga


  Tvättstugan är rymlig och har gott om plats för klädvården. Golvet är täckt med klinkers, vilket gör det lätt att hålla rent. Skåpen ger gott om utrymme för förvaring av tvättmedel och andra tillbehör. Tvättmaskin, torktumlare, torkskåp, tvättho och en avlastningsbänk är också tillgängliga i rummet för att underlätta tvättprocessen.

  Sovrum 1 | 2 | 3 | 4


  Villan bjuder på fyra sovrum som alla går i en stilren design med vita väggar, praktiskt klinkers på golvet och infälld takbelysning. Två av rummen har gott om plats för en dubbelsäng och lägga till några kompletterande möbler. Det tredje sovrummet är något mindre och skulle göra ett utmärkt gästrum eller barnrum. Det största sovrummet är en svit som inkluderar rejäla garderobsväggar för både henne och honom med skjutdörrar i spegelglas för att få till klädseln rätt samt en ytterligare större klädkammare. Inuti sviten finns ett lyxigt marmorbeklätt badrum och egen utgång till soldäcket. En riktigt drömlik plats att koppla av och njuta av din tid i.

  Badrum 1 | 2


  Det första badrummet ligger nära sovrummen och är bekvämt beläget för att ge enkel tillgång till alla. Det här badrummet har ett modernt utseende med klinkers på golvet och kakel på väggarna i en lugnande ton. Här finns en rymlig dusch med glasdörrar, en elegant handfat med spegel, och en modern vägghängd toalett. Det andra badrummet är en del av sovrumssviten och har en lyxig touch med marmorbeklädnad och kakel i en mjuk och elegant ton. Här finns en rymlig dusch med glasdörrar, badkar, en handfat med spegel och förvaringsskåp, och en vägghängd toalett.

  Inglasat uterum


  Den inglasade altanen nås direkt från vardagsrummet och är en perfekt plats att umgås med vänner och familj från tidig vår till sen höst. Här kan ni njuta av trädgårdsblicken utan att behöva påverkas av väder och vind. När det är varmare ute kan ni öppna upp altandörrarna och njuta av frisk luft, medan en värmepump ser till att temperaturen hålls behaglig när det blir kallare ute.

  Garage


  Det integrerade dubbelgaraget är högkvalitativt med praktiskt klinkers på golvet och bekväm golvvärme. Det är en idealisk plats för att parkera fordon och säkert förvara verktyg och utrustning. För de som inte behöver garageplats finns möjlighet att omvandla utrymmet till en extra boendeyta eller ekonomidel för ett hemmakontor. Det kan enkelt nås via tvättstugan och ger en separat ingång till hemmakontoret, vilket gör det möjligt att arbeta effektivt utan att störa övriga delar av bostaden.
 • Övrig Fakta

  ÖVRIGA BYGGNADER


  Annexbyggnaden är en separat byggnad som innehåller ett dubbelgarage med gott om plats för fordon och förvaring. I den inledande säljbeskrivningen beskrivs annexbyggnaden mer ingående, men det finns även en luftvärmepump installerad som ger behaglig värme vid kallare temperaturer. Byggnaden har ett tak som sträcker sig hela vägen upp till nock.

  BYGGNAD


  Byggnadstyp
  1-plansvilla med vidbyggt garage
  Byggnadsår
  2019
  Uppvärmning
  Bergvärme, golvvärme hela huset inklusive garaget.
  Byggnadssätt
  Grundläggning: Betongplatta
  Stomme: Trä
  Fasad: Trä
  Fönster: 3-glas isoler
  Bjälklag: Trä
  Tak: Betongpannor
  Utv plåtarbete: Lackerad plåt
   
  Fastighetsbet.
  Södra Dylta 1:33
  Övrigt
  Övrig utrustning:
  -Fiberoptik för höghastighetsinternet.
  -Elektriska portar som öppnas med fjärrkontroll till garaget.
  -Klinkersgolv som löper genom hela huset.
  -Bergvärmepump och FTX-system för hög energieffektivitet.
  -Larmsystem som är enkelt att ta över.
  -Yale Doorman kodlås för ökad säkerhet.
  -Infälld belysning i taket för en modern touch.
  -Kamin som skapar en mysig atmosfär.

  INTERIÖR


  Boarea + Biarea
  274 kvm 350 kvm
  Antal rum
  5 rum & kök varav 4 sovrum

  ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


  Upplåtelseform
  1-familjs friliggande villa
  Ekonomi
  Begärt pris: 4 995 000 kr
  Driftskostnad per år
  93 000 kr
  Driftskostnad, varav
  VA: 5 500 kr
  Renhållning: 6 300 kr
  Sotning: 800 kr
  Försäkring: 6 400 kr
  El: 74000 kr
  Beräknat antal pers: 3
  Taxeringskod
  220, Småhusenhet, bebyggd
  Taxeringsvärde
  4 766 000 kr
  Pantbrev
  16 stycken på totalt 2 644 000 kr
  Tomt
  Areal: 2 485 kvm
  Typ: Trädgårdstomt
  Vatten/avlopp
  Kommunalt vatten året om. Enskilt avlopp

KOMMANDE VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information

 • Fakta & Dokument

  FAKTA


  Utgångspris
  4 995 000 kr
  Bostadstyp
  1-plansvilla med vidbyggt garage
  Boarea
  274 kvm
  Biarea
  350 kvm
  Tomtarea
  2485 kvm
  Antal rum
  5 rum & kök varav 4 sovrum
  Driftkostnad
  93 000kr
  Byggår
  2019

  DOKUMENT


  Bostadsbeskrivning
 • Rumsbeskrivning

  Entré


  Välkommen in i den ljusa och rymliga entréhallen, som tar emot dig med sin generösa storlek och ljusa atmosfär. Genom sidoljusen flödar det in rikligt med naturligt ljus som ger ett inbjudande intryck redan från första stund. Golvet är praktiskt med klinkers och går igen i hela bostaden, vilket ger en enhetlig känsla i hemmet. Väggarna är målade i en fräsch vit kulör som ger ett luftigt och ljust intryck och tillsammans med den infällda takbelysningen skapar de en behaglig och välkomnande atmosfär. Den rejäla hallen har gott om utrymme för förvaring av ytterkläder och skor. Garderobsytan finns innanför skjutdörrar som smidigt sväljer alla ytterkläder och säsongskläder och håller dem ur synhåll. Detta ger en ordning och reda som ger lugn och ro i hemmet.

  Vardagsrum


  Vardagsrummet är verkligen hjärtat i detta hem och det är lätt att förstå varför. Det är en öppen och rymlig yta som bjuder in till avkoppling och sociala stunder. Stora fönsterpartier släpper in mycket naturligt ljus och ger en härlig rymd och känsla av frihet. Här kan du enkelt möblera med en bekväm soffgrupp och njuta av den värmande kaminen som sprider både värme och mysighet. Kaminen är placerad på ett strategiskt ställe som välkomnar dig redan vid entrén och ger extra karaktär till vardagsrummet. Golvet är praktiskt med klinkers och väggarna är vita, vilket bidrar till en luftig och ljus känsla i rummet. Det här är verkligen ett perfekt ställe att umgås och koppla av i.

  Matrum


  I matrummet finns gott om utrymme för att bjuda in familj och vänner till middagar och festligheter. Den öppna planlösningen gör att matrummet smälter samman med vardagsrummet och köket, vilket skapar en social och välkomnande atmosfär. De stora fönsterpartierna släpper in naturligt ljus och ger en fin utsikt över trädgården och omgivningarna. Matbordet har plats för upp till 8-10 personer och kan enkelt förlängas vid behov.

  Kök


  Det moderna designköket är verkligen en syn att se. De högblanka köksluckorna ger en luftig och fräsch känsla i rummet. Köksön är en imponerande möbel som verkligen drar blicken till sig. Här finns det gott om utrymme för matlagning och förvaring, samt matplatser runt omkring. Köksön är även utrustad med en integrerad induktionshäll och ovan sitter en integrerad köksfläkt. Bänkskivan i sten är en elegant och praktisk detalj som ger köket en exklusiv känsla. Här finns det gott om plats för matlagning och förberedelse, och bänkskivan är lätt att hålla ren. Den höga utrustningsnivån i köket inkluderar diskmaskin, diskho, kyl, frys och ugn med varmhållningsfunktion, vilket gör att matlagningen blir både enklare och roligare. Ljuset strömmar in genom de stora fönstren i köket.

  Tvättstuga


  Tvättstugan är rymlig och har gott om plats för klädvården. Golvet är täckt med klinkers, vilket gör det lätt att hålla rent. Skåpen ger gott om utrymme för förvaring av tvättmedel och andra tillbehör. Tvättmaskin, torktumlare, torkskåp, tvättho och en avlastningsbänk är också tillgängliga i rummet för att underlätta tvättprocessen.

  Sovrum 1 | 2 | 3 | 4


  Villan bjuder på fyra sovrum som alla går i en stilren design med vita väggar, praktiskt klinkers på golvet och infälld takbelysning. Två av rummen har gott om plats för en dubbelsäng och lägga till några kompletterande möbler. Det tredje sovrummet är något mindre och skulle göra ett utmärkt gästrum eller barnrum. Det största sovrummet är en svit som inkluderar rejäla garderobsväggar för både henne och honom med skjutdörrar i spegelglas för att få till klädseln rätt samt en ytterligare större klädkammare. Inuti sviten finns ett lyxigt marmorbeklätt badrum och egen utgång till soldäcket. En riktigt drömlik plats att koppla av och njuta av din tid i.

  Badrum 1 | 2


  Det första badrummet ligger nära sovrummen och är bekvämt beläget för att ge enkel tillgång till alla. Det här badrummet har ett modernt utseende med klinkers på golvet och kakel på väggarna i en lugnande ton. Här finns en rymlig dusch med glasdörrar, en elegant handfat med spegel, och en modern vägghängd toalett. Det andra badrummet är en del av sovrumssviten och har en lyxig touch med marmorbeklädnad och kakel i en mjuk och elegant ton. Här finns en rymlig dusch med glasdörrar, badkar, en handfat med spegel och förvaringsskåp, och en vägghängd toalett.

  Inglasat uterum


  Den inglasade altanen nås direkt från vardagsrummet och är en perfekt plats att umgås med vänner och familj från tidig vår till sen höst. Här kan ni njuta av trädgårdsblicken utan att behöva påverkas av väder och vind. När det är varmare ute kan ni öppna upp altandörrarna och njuta av frisk luft, medan en värmepump ser till att temperaturen hålls behaglig när det blir kallare ute.

  Garage


  Det integrerade dubbelgaraget är högkvalitativt med praktiskt klinkers på golvet och bekväm golvvärme. Det är en idealisk plats för att parkera fordon och säkert förvara verktyg och utrustning. För de som inte behöver garageplats finns möjlighet att omvandla utrymmet till en extra boendeyta eller ekonomidel för ett hemmakontor. Det kan enkelt nås via tvättstugan och ger en separat ingång till hemmakontoret, vilket gör det möjligt att arbeta effektivt utan att störa övriga delar av bostaden.
 • Övrig Fakta

  ÖVRIGA BYGGNADER


  Annexbyggnaden är en separat byggnad som innehåller ett dubbelgarage med gott om plats för fordon och förvaring. I den inledande säljbeskrivningen beskrivs annexbyggnaden mer ingående, men det finns även en luftvärmepump installerad som ger behaglig värme vid kallare temperaturer. Byggnaden har ett tak som sträcker sig hela vägen upp till nock.

  BYGGNAD


  Byggnadstyp
  1-plansvilla med vidbyggt garage
  Byggnadsår
  2019
  Uppvärmning
  Bergvärme, golvvärme hela huset inklusive garaget.
  Byggnadssätt
  Grundläggning: Betongplatta
  Stomme: Trä
  Fasad: Trä
  Fönster: 3-glas isoler
  Bjälklag: Trä
  Tak: Betongpannor
  Utv plåtarbete: Lackerad plåt
   
  Fastighetsbet.
  Södra Dylta 1:33
  Övrigt
  Övrig utrustning:
  -Fiberoptik för höghastighetsinternet.
  -Elektriska portar som öppnas med fjärrkontroll till garaget.
  -Klinkersgolv som löper genom hela huset.
  -Bergvärmepump och FTX-system för hög energieffektivitet.
  -Larmsystem som är enkelt att ta över.
  -Yale Doorman kodlås för ökad säkerhet.
  -Infälld belysning i taket för en modern touch.
  -Kamin som skapar en mysig atmosfär.

  INTERIÖR


  Boarea + Biarea
  274 kvm 350 kvm
  Antal rum
  5 rum & kök varav 4 sovrum

  ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


  Upplåtelseform
  1-familjs friliggande villa
  Ekonomi
  Begärt pris: 4 995 000 kr
  Driftskostnad per år
  93 000 kr
  Driftskostnad, varav
  VA: 5 500 kr
  Renhållning: 6 300 kr
  Sotning: 800 kr
  Försäkring: 6 400 kr
  El: 74000 kr
  Beräknat antal pers: 3
  Taxeringskod
  220, Småhusenhet, bebyggd
  Taxeringsvärde
  4 766 000 kr
  Pantbrev
  16 stycken på totalt 2 644 000 kr
  Tomt
  Areal: 2 485 kvm
  Typ: Trädgårdstomt
  Vatten/avlopp
  Kommunalt vatten året om. Enskilt avlopp

Dyltabruk

Södra Dylta 304

274kvm5rum4.995.000kr

Lyxigt boende med generösa ytor och hög standard, 15 minuter från city.

Välkommen till en fantastisk enplansvilla med en boyta på hela 274 kvadratmeter och biytor på totalt 350 kvm. Huset är byggt 2019 och är i utmärkt skick - det känns nästan som nytt. Här värms det upp med en modern bergvärmepump och ett effektivt ventilationssystem för att garantera en god hushållsekonomi och klimat. Golvvärmen som täcker hela huset, inklusive det integrerade garaget, ger extra komfort.

Inuti huset finns fyra sovrum, varav ett riktigt drömskt sovrum med eget badrum och klädrum, samt tillgång till soldäcket. Gästområdet är också en dröm med öppen planlösning mellan entréhall, vardagsrum, matrum och kök, som ger rikligt med utrymme att umgås. Entrén är välkomnande och värmande, vilket garanterar en härlig atmosfär redan från det första steget in i huset; kaminen.

Under sommaren finns det gott om utrymme att njuta av på den stora gräsmattan, soldäcket och det inglasade uterummet. Höjdpunkten är utan tvekan det fristående grillhuset, där du kan bjuda in vänner och familj på en härlig pubkväll eller tapasfest. Här finns allt du behöver för att skapa en minnesvärd upplevelse - en fullutrustad festlokal med pizzaugn, stekbord, ölpump, dryckeskylar, diskho och mycket mer. Avsluta kvällen med ett dopp i jacuzzin. Garaget erbjuder också gott om plats för ytterligare fordon.

Det här huset är verkligen något alldeles extra och måste upplevas på plats för att fullt ut förstå dess potential. Titta på bilderna och läs mer på annonssidan. Kontakta sedan Mikael Kaya på Wallenstedt Fastighetsmäkleri för att få veta mer och boka en visning. Det tar bara 15 minuter att ta sig till Örebro city från huset, så det är nära till allt du behöver.

PLANRITNINGAR