Ulsavilagatan 7G

Se alla bilderALLA BILDER
113kvm5rum5.149kr/mån3.495.000kr

ÖREBRO

Ulsavilagatan 7G

113kvm5rum5.149kr/mån3.495.000kr

Här bor du med grymt bra läge och bra utsikt. Det är ett lugnt område, som ligger trevligt nära oset precis utanför uteplatsen i sitt västerläge med fri utsikt över naturreservatet.

Som sig bör för ett praktiskt radhusboende har du din egna parkering utanför dörren för att smidigt kunna lasta ur barn och matkassar. Nära till hands har du också ett eget fristående förråd på ca 4 kvm. Gäster har möjlighet att parkera lite längre bort. Här har du det bästa av villalivet och en bostadsrättsförenings bekvämlighet - ett hybridboende - med en egen liten fristad utomhus. Altan (markis) med vidsträckt utsikt och en stensatt skyddad uteplats på framsidan. Trädgårdsredskap finns att låna fritt genom föreningen. Vidare finns även lekplats, fotbollsplan med konstgräs och boulebana för de yngre och äldre att samspela.

Förbi området finns bussar som tar dig in till stan, eller välordnade cykelbana som tar dig till city på ett knyck.

Invändigt bjuder radhuset 5 rum och kök fördelat på två plan. Entréhall med klinkers innanför dörren och garderob samt trappförråd. Parkettgolv i övriga delar av huset förutom de två helkaklade badrummen. Separat tvättstuga. Öppen planlösning mellan kök, matrum och vardagsrum. Bostadens tre sovrum ligger på det övre planet där även ett praktiskt allrum återfinns. Solceller installerade för bättre hushållsekonomi.

Välkommen hem! För mer information om föreningen, området och bostaden finns under annonsens olika flikar. Kontakta mäklaren angående ditt intresse!

KOMMANDE VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information

 • Fakta & Dokument

  FAKTA


  Utgångspris
  3 495 000 kr
  Bostadstyp
  Bostadsrättsradhus
  Boarea
  112.8 kvm
  Antal rum
  5 rum & kök
  Avgift/månad
  5 149kr, inkl. VA, bredband & tv.
  Driftkostnad
  23 600kr
  Byggår
  2016

  DOKUMENT


  Årsredovisning-Brf Ormesta Park 1 i Öreb Visningsprospekt Stadgar Brf Ormesta Park 1 i Örebro 2021 Årsredovisning-Brf Ormesta Park 1 i Öreb
 • Rumsbeskrivning

  Entré & förråd.


  Välkommen till denna praktiska hall med klinkersplattor precis innanför dörren som elegant övergår till ett vackert parkettgolv. Här råder en härlig känsla av rymd och ljus då det naturliga solljuset flödar in genom fönstergluggen i dörren. Den öppna planlösningen skapar en känsla av samhörighet mellan hallen, matrummet, inre hallen och vardagsrummet. På den egna uppfarten finner du även ett praktiskt och fristående förråd. Perfekt för att förvara cyklar, däck, säsongsutrustning och annat som behöver en förvaringsplats.

  Kök, matplats & mat


  Köket har en modern design med vita kakelplattor och en matchande bänkskiva i sten. Köksinredningen är från HTH. Vitvarorna, bestående av kyl, frys, inbyggnadsugn, inbyggd mikrovågsugn och induktionshäll, är alla i ett rostfritt utförande. Diskmaskinen är integrerad och spisfläkten kommer från Thermex, medan övriga vitvaror är från Siemens. Planlösningen är halvöppen vilket skapar en social och interaktiv atmosfär där du kan laga mat och umgås med gästerna i vardagsrummet samtidigt. För att handla ingredienser behöver du bara ta dig 2 km till närmsta Willys. Köksbaren erbjuder en mysig sittplats eller en social plats att samlas runt, medan frukostbordet har sin egen dedikerade yta i köket. Det öppna vardagsrummet ger gott om utrymme för större middagsbjudningar och sociala tillställningar. Under sommarhalvåret kan du även använda den stora altanen som en plats för utomhusmiddagar och festligheter.

  Vardagsrum & media


  Vardagsrummet på entréplanet har en ljus och öppen planlösning som skapar en härlig atmosfär i hela bostaden. Vardagsrummet är snyggt integrerat med köket och hallen och har utgång till en härlig altan där du kan njuta av soliga dagar och kvällar. Bredband är en självklarhet i dagens digitala samhälle och i denna bostad ingår 500/500 Mbit bredband från Telenor i månadsavgiften. Dessutom ingår basutbudet av TV.

  Uteplats 1 | 2


  Framsidan av bostaden är vackert stensatt och erbjuder gott om plats för både bil, cyklar och en mysig uteplats som skuggas skönt under varma sommardagar. Höjdpunkten av bostaden är dess baksida, med en underbar träaltan som vetter mot väster. En rejäl markis finns för att skugga och hålla regndropparna borta. Här är det den givna platsen för alla kalas och bjudningar under sommarhalvåret. Bostaden ligger intill ett vackert naturreservat, vilket ger dig en fantastisk utsikt över dess öppna landskap från din altan. Naturreservatet garanterar att din utsikt och naturupplevelse förblir orörd under lång tid framöver, vilket ger en trygg och stabil livsmiljö.

  Badrum 1 | 2 & tvätt


  I detta boende finns två badrum med en modern design och fullständig kakelklädsel. Båda badrummen är utrustade med handfat som har en praktisk kommod, wc och handdukstork. Entréplanet erbjuder en dusch och golvvärme, medan badrummet på övervåningen ger möjlighet till avkopplande bad. På entréplanet finns även en separat tvättstuga som erbjuder en praktisk lösning för hushållet. Tvättstugan har gott om yta för klädvården och plats för alla städprylar. Maskinparken består av både tvättmaskin och torktumlare.

  Allrum


  Välkommen upp till övervåningen och möts av en inbjudande hall som leder till ett öppet allrum. Detta område är perfekt för en mysig filmkväll med familjen eller som en alternativ plats för ungdomarna att hänga utifall att middagssamtalen på entréplanet inte längre lockar. Planritningen visar den alternativa planlösningen med ett slutet sovrum istället för detta allrum.

  Sovrum 1 | 2 | 3


  Alla sovrum i bostaden är belägna på det övre planet och ansluter till en gemensam hall som skapar en mysig och privat känsla. Badrummet på övervåningen är rymligt och innehåller ett härligt badkar som inbjuder till avkoppling efter en lång dag. Ett av sovrummen är utrustat med en garderob med skjutdörrparti som ger gott om plats för förvaring av kläder och accessoarer. Ett fjärde sovrum kan skapas om så behövs, om du kan avvara allrummet.
 • Övrig Fakta

  NÄROMRÅDE


  Norra Ormesta passar dig som vill komma bort från citypulsen, utan att för den sakens skull göra avkall på service och kommunikationer. Om du studerar eller arbetar på universitetet kan du knappast hitta ett bättre område. Läget passar även dig som uppskattar en lite lugnare boendemiljö med närhet till naturen och möjlighet att enkelt ta dig till stan när du så önskar.

  Från kvarteren i Norra Ormesta har du bara tre–fyra kilometer till centrum med stadsbuss som trafikerar området och samtidigt nära till flera härliga naturområden. Förutom universitetet hittar du Tybblelundshallen och Domarringens koloniträdgårdar i närområdet. I anslutning till universitetet finns också löparbanor, tennisbanor och fotbollsplan. Skolor, butiker, vårdcentral och annan service finns i närliggande Tybble centrum.

  Det finns fina cykelvägar norrut (huvudcykelstråket till city sopsaltas vintertid), mot Rynningeviken och naturreservatet Oset, omtalat för sitt rika fågel- och växtliv. Här finns mysiga utflyktsmål med grillplatser, raststugor, cykel- och promenadvägar. Vid huvudentrén till reservatet ligger Naturens hus, en mötesplats för både barn, ungdomar och vuxna där det anordnas en mängd aktiviteter. Det finns en bro över Svartån som förbinder Oset med Rynningeviken. Hjälmaren är dessutom en fantastisk skridskosjö på vintern. Beger du dig i stället söderut kommer du till Markaskogens naturreservat. Här är naturen helt annorlunda, med storvuxen granskog, hällmarker och små myrar.

  I skogen finns många möjligheter till motion och rekreation. Elljusspår, mountainbikeleder, skidspår och en mängd olika strövstigar är något av det som området har att erbjuda.

  Närmast i området finns två förskolor och Tybblelundsskolan F-6. För högre år upp till årskurs 9 finns Almbyskolan på behändigt cykelavstånd.

  BYGGNAD


  Byggnadstyp
  Bostadsrättsradhus
  Byggnadsår
  2016
  Hiss
  Nej
  Byggnadssätt
  Fönster: 3-glas
   

  INTERIÖR


  Boarea + Biarea
  112.8 kvm 0 kvm
  Antal rum
  5 rum & kök

  ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


  Upplåtelseform
  Radhus
  Ekonomi
  Begärt pris: 3 495 000 kr
  Avgift: 5 149 kr/mån, inkl. VA, bredband & tv.
  Andel av årsavgift: 1.0234%
  Nettoskuldsättning 1 302 982 kr
  Driftskostnad per år
  23 600 kr
  Driftskostnad, varav
  Renhållning: 3 600 kr
  El: 20000 kr
  Beräknat antal pers: 4
  Kommentar
  Solceller finns installerade för att hålla hushållsekonomin god.
 • Förening

  ALLMÄNT OM FÖRENINGEN

  Försäkring
  Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i IF Skadeförsäkring. Hemförsäkring tecknas och bekostas individuellt av
  bostadsrättsinnehavarna, kollektivt bostadsrättstillägg ingår i föreningens fastighetsförsäkring.
  Föreningens ekonomi
  Årsavgiften har ökat med 10% från 2023-01-01. Styrelsen tror att ytterligare höjningar kommer att behövas på grund av ränteförändringar och underhållsbehov.

KOMMANDE VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information

 • Fakta & Dokument

  FAKTA


  Utgångspris
  3 495 000 kr
  Bostadstyp
  Bostadsrättsradhus
  Boarea
  112.8 kvm
  Antal rum
  5 rum & kök
  Avgift/månad
  5 149kr, inkl. VA, bredband & tv.
  Driftkostnad
  23 600kr
  Byggår
  2016

  DOKUMENT


  Årsredovisning-Brf Ormesta Park 1 i Öreb Visningsprospekt Stadgar Brf Ormesta Park 1 i Örebro 2021 Årsredovisning-Brf Ormesta Park 1 i Öreb
 • Rumsbeskrivning

  Entré & förråd.


  Välkommen till denna praktiska hall med klinkersplattor precis innanför dörren som elegant övergår till ett vackert parkettgolv. Här råder en härlig känsla av rymd och ljus då det naturliga solljuset flödar in genom fönstergluggen i dörren. Den öppna planlösningen skapar en känsla av samhörighet mellan hallen, matrummet, inre hallen och vardagsrummet. På den egna uppfarten finner du även ett praktiskt och fristående förråd. Perfekt för att förvara cyklar, däck, säsongsutrustning och annat som behöver en förvaringsplats.

  Kök, matplats & mat


  Köket har en modern design med vita kakelplattor och en matchande bänkskiva i sten. Köksinredningen är från HTH. Vitvarorna, bestående av kyl, frys, inbyggnadsugn, inbyggd mikrovågsugn och induktionshäll, är alla i ett rostfritt utförande. Diskmaskinen är integrerad och spisfläkten kommer från Thermex, medan övriga vitvaror är från Siemens. Planlösningen är halvöppen vilket skapar en social och interaktiv atmosfär där du kan laga mat och umgås med gästerna i vardagsrummet samtidigt. För att handla ingredienser behöver du bara ta dig 2 km till närmsta Willys. Köksbaren erbjuder en mysig sittplats eller en social plats att samlas runt, medan frukostbordet har sin egen dedikerade yta i köket. Det öppna vardagsrummet ger gott om utrymme för större middagsbjudningar och sociala tillställningar. Under sommarhalvåret kan du även använda den stora altanen som en plats för utomhusmiddagar och festligheter.

  Vardagsrum & media


  Vardagsrummet på entréplanet har en ljus och öppen planlösning som skapar en härlig atmosfär i hela bostaden. Vardagsrummet är snyggt integrerat med köket och hallen och har utgång till en härlig altan där du kan njuta av soliga dagar och kvällar. Bredband är en självklarhet i dagens digitala samhälle och i denna bostad ingår 500/500 Mbit bredband från Telenor i månadsavgiften. Dessutom ingår basutbudet av TV.

  Uteplats 1 | 2


  Framsidan av bostaden är vackert stensatt och erbjuder gott om plats för både bil, cyklar och en mysig uteplats som skuggas skönt under varma sommardagar. Höjdpunkten av bostaden är dess baksida, med en underbar träaltan som vetter mot väster. En rejäl markis finns för att skugga och hålla regndropparna borta. Här är det den givna platsen för alla kalas och bjudningar under sommarhalvåret. Bostaden ligger intill ett vackert naturreservat, vilket ger dig en fantastisk utsikt över dess öppna landskap från din altan. Naturreservatet garanterar att din utsikt och naturupplevelse förblir orörd under lång tid framöver, vilket ger en trygg och stabil livsmiljö.

  Badrum 1 | 2 & tvätt


  I detta boende finns två badrum med en modern design och fullständig kakelklädsel. Båda badrummen är utrustade med handfat som har en praktisk kommod, wc och handdukstork. Entréplanet erbjuder en dusch och golvvärme, medan badrummet på övervåningen ger möjlighet till avkopplande bad. På entréplanet finns även en separat tvättstuga som erbjuder en praktisk lösning för hushållet. Tvättstugan har gott om yta för klädvården och plats för alla städprylar. Maskinparken består av både tvättmaskin och torktumlare.

  Allrum


  Välkommen upp till övervåningen och möts av en inbjudande hall som leder till ett öppet allrum. Detta område är perfekt för en mysig filmkväll med familjen eller som en alternativ plats för ungdomarna att hänga utifall att middagssamtalen på entréplanet inte längre lockar. Planritningen visar den alternativa planlösningen med ett slutet sovrum istället för detta allrum.

  Sovrum 1 | 2 | 3


  Alla sovrum i bostaden är belägna på det övre planet och ansluter till en gemensam hall som skapar en mysig och privat känsla. Badrummet på övervåningen är rymligt och innehåller ett härligt badkar som inbjuder till avkoppling efter en lång dag. Ett av sovrummen är utrustat med en garderob med skjutdörrparti som ger gott om plats för förvaring av kläder och accessoarer. Ett fjärde sovrum kan skapas om så behövs, om du kan avvara allrummet.
 • Övrig Fakta

  NÄROMRÅDE


  Norra Ormesta passar dig som vill komma bort från citypulsen, utan att för den sakens skull göra avkall på service och kommunikationer. Om du studerar eller arbetar på universitetet kan du knappast hitta ett bättre område. Läget passar även dig som uppskattar en lite lugnare boendemiljö med närhet till naturen och möjlighet att enkelt ta dig till stan när du så önskar.

  Från kvarteren i Norra Ormesta har du bara tre–fyra kilometer till centrum med stadsbuss som trafikerar området och samtidigt nära till flera härliga naturområden. Förutom universitetet hittar du Tybblelundshallen och Domarringens koloniträdgårdar i närområdet. I anslutning till universitetet finns också löparbanor, tennisbanor och fotbollsplan. Skolor, butiker, vårdcentral och annan service finns i närliggande Tybble centrum.

  Det finns fina cykelvägar norrut (huvudcykelstråket till city sopsaltas vintertid), mot Rynningeviken och naturreservatet Oset, omtalat för sitt rika fågel- och växtliv. Här finns mysiga utflyktsmål med grillplatser, raststugor, cykel- och promenadvägar. Vid huvudentrén till reservatet ligger Naturens hus, en mötesplats för både barn, ungdomar och vuxna där det anordnas en mängd aktiviteter. Det finns en bro över Svartån som förbinder Oset med Rynningeviken. Hjälmaren är dessutom en fantastisk skridskosjö på vintern. Beger du dig i stället söderut kommer du till Markaskogens naturreservat. Här är naturen helt annorlunda, med storvuxen granskog, hällmarker och små myrar.

  I skogen finns många möjligheter till motion och rekreation. Elljusspår, mountainbikeleder, skidspår och en mängd olika strövstigar är något av det som området har att erbjuda.

  Närmast i området finns två förskolor och Tybblelundsskolan F-6. För högre år upp till årskurs 9 finns Almbyskolan på behändigt cykelavstånd.

  BYGGNAD


  Byggnadstyp
  Bostadsrättsradhus
  Byggnadsår
  2016
  Hiss
  Nej
  Byggnadssätt
  Fönster: 3-glas
   

  INTERIÖR


  Boarea + Biarea
  112.8 kvm 0 kvm
  Antal rum
  5 rum & kök

  ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


  Upplåtelseform
  Radhus
  Ekonomi
  Begärt pris: 3 495 000 kr
  Avgift: 5 149 kr/mån, inkl. VA, bredband & tv.
  Andel av årsavgift: 1.0234%
  Nettoskuldsättning 1 302 982 kr
  Driftskostnad per år
  23 600 kr
  Driftskostnad, varav
  Renhållning: 3 600 kr
  El: 20000 kr
  Beräknat antal pers: 4
  Kommentar
  Solceller finns installerade för att hålla hushållsekonomin god.
 • Förening

  ALLMÄNT OM FÖRENINGEN

  Försäkring
  Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i IF Skadeförsäkring. Hemförsäkring tecknas och bekostas individuellt av
  bostadsrättsinnehavarna, kollektivt bostadsrättstillägg ingår i föreningens fastighetsförsäkring.
  Föreningens ekonomi
  Årsavgiften har ökat med 10% från 2023-01-01. Styrelsen tror att ytterligare höjningar kommer att behövas på grund av ränteförändringar och underhållsbehov.

ÖREBRO

Ulsavilagatan 7G

113kvm5rum5.149kr/mån3.495.000kr

Här bor du med grymt bra läge och bra utsikt. Det är ett lugnt område, som ligger trevligt nära oset precis utanför uteplatsen i sitt västerläge med fri utsikt över naturreservatet.

Som sig bör för ett praktiskt radhusboende har du din egna parkering utanför dörren för att smidigt kunna lasta ur barn och matkassar. Nära till hands har du också ett eget fristående förråd på ca 4 kvm. Gäster har möjlighet att parkera lite längre bort. Här har du det bästa av villalivet och en bostadsrättsförenings bekvämlighet - ett hybridboende - med en egen liten fristad utomhus. Altan (markis) med vidsträckt utsikt och en stensatt skyddad uteplats på framsidan. Trädgårdsredskap finns att låna fritt genom föreningen. Vidare finns även lekplats, fotbollsplan med konstgräs och boulebana för de yngre och äldre att samspela.

Förbi området finns bussar som tar dig in till stan, eller välordnade cykelbana som tar dig till city på ett knyck.

Invändigt bjuder radhuset 5 rum och kök fördelat på två plan. Entréhall med klinkers innanför dörren och garderob samt trappförråd. Parkettgolv i övriga delar av huset förutom de två helkaklade badrummen. Separat tvättstuga. Öppen planlösning mellan kök, matrum och vardagsrum. Bostadens tre sovrum ligger på det övre planet där även ett praktiskt allrum återfinns. Solceller installerade för bättre hushållsekonomi.

Välkommen hem! För mer information om föreningen, området och bostaden finns under annonsens olika flikar. Kontakta mäklaren angående ditt intresse!