Såld

Åbackegatan 5B, Örnsro

Slutpris
1 800 000 kr
Boarea
82 m²
Rum
3 R.O.K.
Månadsavgift
6 469 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt

Stilfull lägenhet i lugna men centrala Örnsro.

Åbackegatan 5B utgör en attraktiv adress för den som söker en välplanerad och rymlig bostad på 82 kvadratmeter, belägen mitt i det harmoniska Örnsro. Denna stora trea, med en öppen och inbjudande planlösning mellan vardagsrum och matplats, kompletteras av två sovrum, ett praktiskt kök, en rymlig klädkammare och ett helkaklat badrum med badkar. Denna lägenhet utgör en perfekt ram för ett bekvämt familjeliv. Dess läge i huset med egen loftgångsbalkong framför entrén, en balkong med markis och avskildhet från insyn bidrar till en känsla av rymd och frihet. Den stora innergården med tillgång till grillplats, matbord och lekytor främjar gemenskap och socialt umgänge. Föreningen erbjuder även tillgång till snickeri/hobbyrum, bastu, tvättstuga (på samma våningsplan!), och en gemensamhetslokal med övernattningsmöjlighet. Det finns även ett cykelrum och parkeringsplatser med elbilsladdare m.m.

Interiören kännetecknas av ljus och rymd, med rikligt med fönster från två väderstreck och balkongen (inglasning möjlig) som vetter mot söder från vardagsrummet.. Köket, med modern utrustning och en ljus portal mot matplatsen, är hemmets hjärta där familj och vänner enkelt kan samlas. Köket är ljust och modernt inredd och med målade väggar i ljus bruten kulör samt vitlaserade ekgolv som löper genom hela bostaden.

Området kring Åbackegatan 5B erbjuder en unik kombination av stadsliv och närheten till Svartån, som erbjuder friluftsliv. Med bara fem minuters promenad till stadskärnan och nära tillgång till Svartåns idylliska promenadstråk som tar dig ända bort till Karlslund genom områdets nya parkområde kan de boende njuta av naturens lugn samtidigt som stadens puls och bekvämligheter är inom räckhåll. Området har ett brett utbud av matbutiker, inklusive Lidl och Willys, samt restauranger och pizzerior. Nära ligger även Nordic Wellness och andra träningsmöjligheter. För pendlare är läget idealiskt med nära anslutning till motorvägen och utmärkta kommunikationer, med flertalet busslinjer och en egen tågstation i närheten, vilket förenklar vardagen. Välkommen till stadsdelen Örnsro och lugnet på Åbackegatan 5B!

Välkommen hem önskar Michael Kaya från Wallenstedt Fastighetsmäkleri!

Visa hela beskrivningenBilder

Michael Kaya

Reg. Fastighetsmäklare

David Romell

Säljstöd / Kontorsansvarig
Visa extra kontaktperson

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.