Sälja med oss

Resan mot en lyckad, bekväm och trygg bostadsaffär börjar här.

Vi hjälper er att nå högsta möjliga slutpris. Vi säkerställer exceptionell standard i allt vi gör och våra förmedlingar bygger på genomtänkta beslut i alla steg. Varje detalj är noggrant planerad, från första kontakt till slutförd affär.

 

Värdering

Vi värderar din bostad och tar fram ett marknadsvärde utefter egenskaper så som utvecklingspotential, läge och skick. Tillsammans plockar vi fram de fördelar som finns med just din bostad, och ser till att både du och vi har alla förutsättningar att presentera ditt hem så smakfullt som möjligt.

Försäljningsplan

Varje bostad är unik och varje bostadsaffär likaså. Vi ser över era behov och önskningar för att kunna ta fram ett anpassat upplägg för just er försäljning. En noga utförd planering underlättar för er att närvara, förstå och påverka varje del i försäljningsprocessen.

Kvalitetssäkring

Med gedigen kunskap om bostadsmarknaden genomför vi noga och ständigt analyser för att säkerställa att din bostad förmedlas inom ramarna för vad marknaden tillåter. Vi ringar in den primära målgruppen och specifierar dennes önskningar för att därefter sammankoppla bostaden med rätt spekulanter.

Finansiell rådgivning

Vi kan stolt erbjuda finansiell och skattejuridisk rådgivning innan, under och efter din bostadsaffär, tillsammans med noga utvalda samarbetspartners. Vi väljer att arbeta med de individer som brinner för sitt yrke och som delar samma mål som oss. Vi vill ge dig en trygg och personlig service i alla delar av affären.

Skräddarsytt

Möjligheterna är lika många som våra kunder.

Var redo
Framtiden är oviss och goda förberedelser är alltid en fördel i bostadsaffärer. När din drömbostad plötsligt dyker upp kan en snabb affär vara avgörande. Vi hjälper dig att förbereda inför en kommande försäljning och gör dig till den smidigaste säljaren – och köparen.

Off Market
Önskar du en diskret försäljning med lågmäld marknadsföring? Välj att förmedla din bostad via en underhandsförsäljning. Våra personliga nätverk möjliggör en försäljning med rätt köpare, delvis eller helt utan annonsering.

Läs mer om Off Market här