Såld

Almas väg 8, Lillkyrkas Sjöboviken

Slutpris
4 895 000 kr
Boarea / Tomtarea
192 / 1 915 m²
Rum
5 R.O.K. varav 4 sovrum
Typ
1-familjs friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Byggår
2009

På den charmiga Almas Väg 8 i Lillkyrkas Sjöboviken presenteras en rymlig familjevilla på 192 kvm med fyra sovrum, utrustad för ett bekvämt och energieffektivt boende. Denna fastighet kombinerar modern teknik som jordvärme och kommunalt vatten och avlopp med en pittoresk lantlig miljö. Det uppvärmda garaget, komplett med luftvärmepump, erbjuder gott om plats för två bilar och är utrustat med en arbetsbänk samt förvaringsmöjligheter. Husets grund omfattar en robust byggnadsstruktur med högt till tak (2,6 meter i bottenplan, som når upp till 5 meter i entrén), skapar en luftig och välkomnande känsla.

Interiört präglas hemmet av kvalitet och värme. Köket är ett modernt kök från Ballingslöv med vit inredning från byggåret 2009 och välutrustat med Siemens vitvaror i rostfritt stål, med undantag för en spisfläkt från Cylinda. Diskmaskinen är nyligen utbytt år 2016 för att hålla standarden fräsch och funktionell. Huset är generöst tilltaget med sociala ytor, inklusive en vedspis i köket och en murspis i vardagsrummet som båda bidrar till en extra mysfaktor under kalla kvällar. Tvättstugan är även den utrustad med modern Siemens maskin, vilket ger praktiska lösningar för vardagslivet. De två helkaklade badrummen erbjuder både funktion och lyx, med faciliteter som dubbla tvättställ, dusch, jacuzzi och golvvärme som kan få skapa en spa-liknande känsla.

Exteriört är fastigheten en fröjd för ögat och praktiskt anlagd. En nyrenoverad balkong på ca 15 kvm och en omfattande altan på ca 60 kvm erbjuder utmärkta ytor för avslappning och underhållning, med sol från cirka kl 12 till 21. På framsidan av tomten finns ett underhållsfritt vitt vinylstaket, och den stora grusuppfarten ger gott om parkeringsutrymme. Trädgården är lättskött med en Husqvarna robotgräsklippare och flera välanlagda rabatter och buskar som ger liv och färg året om.

Det lokala samhället i erbjuder en genuin bullerbykänsla med dess gemenskap och närhet till naturen. Med Hjälmaren bara 450 meter bort och en fullutrustad lekplats inom gångavstånd, är det lätt att njuta av utomhusaktiviteter. För ytterligare bekvämligheter ligger ICA Glansen endast 10 minuter bort i Glanshammar, där det också finns pizzeria och gym. Området betjänas av skolbussar, och med motorvägen nära ger området goda förbindelser till Örebro city för de som pendlar eller önskar tillgång till större stadsbekvämligheter. Detta är en idealisk bostad för den som söker en kombination av lantligt lugn och modern komfort med förskola i området och F-6 nära i Glanshammar.

Visa hela beskrivningenBilder

Maja Nyman

Reg. Fastighetsmäklare

David Romell

Säljstöd / Kontorsansvarig
Visa extra kontaktperson

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.