Såld

Almbyallén 15, Almby

Slutpris
4 000 000 kr
Boarea / Biarea / Tomtarea
90 / 42 / 964 m²
Rum
3 R.O.K. varav 2 sovrum
Typ
1-familjs friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Byggår
1923

Villa med potential i populära Almby!

Välkommen till Almbyallén 15, där drömmen om ett hem med potential blir verklighet!

Fastighet erbjuder en generös tomtarea om hela 964. Det charmiga huset är inbäddat i en grönskande trädgård, här finns gott om utrymme för att förverkliga dina trädgårdsdrömmar eller till och med utöka boendeytan. Här kan du skapa din alldeles egna oas och njuta av både lugnet och bekvämligheten.

När du stiger in i Almbyallén 15 möts du omedelbart av en ljus och inbjudande atmosfär. Inuti hittar du en genomtänkt planlösning som sträcker sig över entréplan, övervåning och källare. På entréplanet möts du av en välkomnande hall, ett ljust vardagsrum med trägolv och ett rymligt kök som erbjuder plats för matlagning och sociala tillfällen. I anslutning nås bostaden härliga veranda med utsikt över trädgårdens äppelträd. En våning upp finns två sovrum och mycket goda förvaringsmöjligheter.

Källaren ger plats för tvättstuga, matförråd och förråd – eller varför inte ytterligare sovrum? Trädgården är uppvuxen och erbjuder både skugga och sol, en idealisk plats för familjen att umgås. Här finner du allt du behöver för att skapa ditt drömhem i populära Almby!

Fastigheten har också ett utmärkt läge när det kommer till kommunikationer och service. Här har du allt ifrån mataffärer och restauranger till kollektivtrafik och grönområden. Sammanfattningsvis är Almby en plats som inte bara erbjuder dig en bekväm livsstil utan också en aktiv och hälsosam livsstil med närhet till natur, parker och träningsmöjligheter.

Visa hela beskrivningenBilder

Maja Nyman

Reg. Fastighetsmäklare

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.