Såld

Almtorpsvägen 26, Lindhult

Slutpris
2 950 000 kr
Boarea
105 m²
Rum
5 R.O.K.
Månadsavgift
6 013 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
2012

Varmt välkommen till detta fantastiska radhus i bostadsrättsform på Almtorpsvägen 26 i stadsdelen Lindhult, Örebro. Detta radhus är en dröm för den som söker en trivsam, ljus och rymlig bostad i ett lugnt och barnvänligt område. Denna bostad består av fem rum och kök, fördelat på två bekväma plan. Här finns en utmärkt planlösning med dubbla vardagsrum och badrum, perfekt för den växande familjen eller för den som vill ha gott om utrymme för umgänge och avkoppling.

Huset badar i ljus tack vare generösa fönsterpartier som tillåter ett härligt ljusinsläpp. Känslan av rymd och ljus förstärks av de moderna och fräscha inredningsdetaljerna. En riktig pärla är den underbara altanen i sydvästligt läge. Här kan du njuta av många soltimmar medan du kopplar av med en god bok eller umgås med vänner och familj. En lagom stor gräsmatta erbjuder utmärkta lekmöjligheter för barnen och lämnar ändå plats för den som vill odla eller bara njuta av grönskan. Belägen i ett mycket lugnt och trivsamt område, med mycket barn och mycket trevliga grannar, har du allt du behöver inom bekvämt avstånd. Här är du nära både förskolor och skola, vilket gör vardagslogistiken enkel för barnfamiljer.

Bostaden ligger dessutom strategiskt nära köpcentrat Marieberg och huvudvägarna E18/E20, vilket gör det enkelt att pendla till och från bostaden. Ett stort plus är att det finns stadsbusslinjer som passerar området, vilket gör det enkelt att ta sig in till city för alla. Ett nyöppnat gym vid ICA parken, elljusspår vid området Solfjädern, och lummiga parker och grönområden spridda över området gör att det finns rikligt med möjligheter till träning och fritidsaktiviteter i närheten.

Varmt välkommen till Almtorpsvägen 26 - en ljus och trivsam bostadsrätt i ett lugnt och barnvänligt område, med alla bekvämligheter du kan önska! Kontakta Mattias Fredriksson för mer information!

Visa hela beskrivningenBilder

Mattias Fredriksson

Reg. Fastighetsmäklare

David Romell

Säljstöd / Kontorsansvarig
Visa extra kontaktperson

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.