Såld

Ålösund byvägen 18,

Slutpris
1 195 000 kr
Boarea / Tomtarea
67 / 916 m²
Rum
4 R.O.K. varav 2 sovrum
Typ
Fritidshus
Upplåtelseform
Friköpt
Byggår
1961

Drömstuga med sjöutsikt och moderna bekvämligheter samt egen båtplats.

Beläget vid det skimrande vattnet av Vänern ligger detta inbjudande fritidshus, en perfekt tillflyktsort från stadens brus eller vardagens stress. En stor rymlig altan omger stugan, med sol som värmer från alla väderstreck, vilket skapar en idyllisk plats för avkoppling eller sociala sammankomster. Altanen med sitt praktiska utomhuskök förlänger naturligt stugans yta. Till tomten erbjuds en egen båtplats och närhet till en vacker sandstrand – allt inom en två minuters promenad. Och för båten eller bilen finns plats under tak, plus ett förråd redo att rymma all nödvändig utrustning för fritidsaktiviteterna.

Inuti finner vi en sommarstuga där tradition möter modern komfort. Från det inbjudande trädäcket leder entrén direkt in till en öppen och luftig matplats, gränsande till det välutrustade köket. Den centrala vardagsrumsdelen pryds av en nyligen godkänd och nysotad öppen spis, vilket skapar en mysig samlingsplats under årstidernas råare dagar. Stugan erbjuder också två bekväma sovrum och ett modernt badrum. Med färska renoveringar, inklusive nytt golv, lister, innertak och väggar, samt ny el (genom elektriker) och fiberinstallation på 1000/1000, garanterar stugan en bekymmersfri vistelse.

Detta är inte bara en stuga, det är en hel upplevelse. Omgiven av skogar rika på bär och svamp och med Vänerns vatten som närmaste granne, finns det ingen brist på aktiviteter. För den som är intresserad av att hålla sig aktiv, erbjuder närliggande Gullspång allt från gym, padel, tennis till pingis. Och för naturälskaren finns det underbara grusvägar att springa på, samt MTB-leder att utforska. Till vardagslivets bekvämligheter är det bara en cykel- eller biltur till ICA Gullspång och Hamnbutiken. Dessutom kompletteras detta paradis av gemenskap (om man vill) med underbara grannar, och traditionella midsommarfiranden som förstärker den svenska sommaridyllen.

Så letar du efter en plats att skapa oförglömliga minnen med familj och vänner, behöver du inte leta längre. Denna stuga vid Vänern väntar på dig. Slå till! Kontakta Mattias Fredriksson på Wallenstedt Fastighetsmäkleri.

Visa hela beskrivningenBilder

Mattias Fredriksson

Reg. Fastighetsmäklare

David Romell

Säljstöd / Kontorsansvarig
Visa extra kontaktperson
  • Planritning
  • Fastighetskarta

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.