Såld

Alunvägen 1, Latorp

Slutpris
1 560 000 kr
Boarea / Biarea / Tomtarea
112 / 80 / 1 290 m²
Rum
5 R.O.K. varav 4 sovrum
Typ
1-familjs friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Byggår
1967

En pärla med potential!

Låt oss presentera Alunvägen 1 i pittoreska Latorp, ett hus som väntar på att få en ny början. Även om detta hem nu kräver en kärleksfull hand med renovering, har det allt du behöver för att skapa ditt drömboende på en ort som passar även för den mest aktiva barnfamiljen.

Framför dig står en fastighet med solida grundförutsättningar, båda bokstavligt och bildligt talat. Tack vare en kraftfull betongplatta vilande på en tjock grusbädd, kombinerat med en stadig tegelfasad, kan du vara trygg i att huset är byggt för att stå pall genom åren. Med en ledig pipa i skorstenen öppnas dörren för möjligheten att installera en mysig täljstenskamin, ett perfekt tillskott för kalla vinterkvällar. Vattenburen värme via en elpanna från Nibe garanterar effektiv uppvärmning av hela bostaden där du ges större möjligheter till val av värmekälla.

Inuti hittar du en genomtänkt planlösning som sträcker sig över entréplan, övervåning och källare. På entréplanet möts du av en välkomnande hall med praktiska inbyggda garderober, ett ljust vardagsrum med parkettgolv och ett rymligt kök som erbjuder plats för matlagning och sociala tillfällen. Här finns också två sovrum varav ett erbjuder direkt access till en altan med utsikt över trädgårdens prunkande äppelträd. En våning upp finns ytterligare två sovrum samt utrymme för wc. Källaren ger plats för tvättstuga, pannrum, matförråd och förråd – eller varför inte ytterligare sovrum? Trädgården är uppvuxen och erbjuder både skugga och sol, en idealisk plats för familjen att umgås.

Ett extra plus: Fiberoptik finns redo i gatan för den som önskar bli uppkopplad mot framtidens snabba kommunikation.

Drömmer du om att förvandla ett hus till ditt perfekta hem? Ta chansen med den här diamanten som behöver slipas till och kontakta Mattias Fredriksson på Wallenstedt Fastighetsmäkleri för att boka en visning. Ditt nästa kapitel börjar här och nu!

Visa hela beskrivningenBilder

Mattias Fredriksson

Reg. Fastighetsmäklare

Stefan Azar

Reg. Fastighetsmäklare
Visa extra kontaktperson

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.