Såld

Anders Petters väg 36, Norra Bro

Slutpris
5 350 000 kr
Boarea / Tomtarea
196 / 949 m²
Rum
7 R.O.K. varav 5 sovrum
Typ
1-familjs friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Byggår
2004

Familjeliv här är rena drömmen, med egen pool och granne med naturen!

Denna bostad representerar det ultimata familjehemmet, beläget i ett område där stadens puls och naturens lugn möts i harmonisk balans. Med dess rymliga och välplanerade utformning, omfattande förvaringsmöjligheter och en tomt som badar i sol och erbjuder aktiviteter från gryning till skymning, står detta hem redo att fylla alla behov och önskemål för en aktiv familj. Det lugna och tysta området bjuder på fantastiska promenadstråk i skog och natur, samtidigt som det är nära till stadens bekvämligheter med bra bussförbindelser, skolor och förskolor, samt cykelbanor till city.

Interiört utstrålar hemmet en varm och välkomnande atmosfär, med flertalet sociala ytor designade för umgänge och gemensamma aktiviteter. Det rymliga köket är hjärtat i hemmet, utrustat med moderna rostfria vitvaror, en massiv valnötsbänkskiva och luckor som sträcker sig upp till taket, alla utbytta 2021 för att skapa ett estetiskt och funktionellt kök. Hemmet rymmer två helkaklade badrum, varav ett innehåller både badkar och bastu, vilket erbjuder en spa-liknande upplevelse. Vidare finns en fullt utrustad tvättstuga och en inbjudande jacuzzi. Med fem sovrum och två vardagsrum finns det gott om plats för både privatlivet och familjemyset, med möjlighet att anpassa och skapa fler rum efter behov.

Tomten är en verklig pärla, där den stora, stenlagda terrassen och den insynsskyddade baksidan med pool och jacuzzi utgör kärnan för familjens sommaraktiviteter. Poolområdet är utrustat med en saltvattenpool som värms upp med luftvärmepump, vilket garanterar många timmars lek och avkoppling under såväl soliga som ruggiga dagar. Förutom det rymliga dubbelgaraget med extra förvaringsmöjligheter, erbjuder tomten sol från soluppgång till solnedgång och är en dröm för den som älskar att odla med dess blomstrande rabatter och rikliga mängder rabarber. Området kring bostaden är fyllt med möjligheter för friluftsaktiviteterna, inklusive uppskattat motionsspår för orientering, mountainbike och skidåkning. Med närhet till butiker, restauranger och utmärkta bussförbindelser, kombinerar detta hem den lantliga idyllens fridfulla omgivning med stadens bekvämligheter. Ett välplanerat hem för stor familj, där varje detalj är tänkt för att maximera både social samvaro och individuell avkoppling, gör detta till det perfekta valet för den aktiva och sociala familjen. Välkommen hem önskar vi på Wallenstedt Fastighetsmäkleri!

Visa hela beskrivningenBilder

Stefan Azar

Reg. Fastighetsmäklare

David Romell

Säljstöd / Kontorsansvarig
Visa extra kontaktperson
  • DJI 0752-Forbattrat-BR
  • DJI 0763-Forbattrat-BR
  • Fastighetskarta

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.