Såld

Ängsstigen 10B, Lillån

Slutpris
2 650 000 kr
Boarea
119 m²
Rum
5 R.O.K.
Månadsavgift
6 400 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt

Modernt parhus i bostadsrättsform

Denna stilfulla bostadsrättsvilla på Ängsstigen 10B i Lillån utstrålar nutid och komfort. Vid entrén välkomnas du av en stenlagd uteplats som inbjuder till sociala sammankomster. Till huset hör även ett större trädäck samt en balkong kopplat till det större sovrummet – perfekt för morgonkaffet. Praktisk parkering i carport intill entrén. På entréplanet finner du flera funktionella rum; en hall, separat tvättstuga, badrum, sovrum, samt ett ljust vardagsrum komplett med en mysig kamin, öppet mot kök och matplats. Övre plan bjuder på ytterligare tre sovrum, ett rymligt badrum och en fönsterförsedd klädkammare, vilket erbjuder förvaringsutrymme och ljusinsläpp för exempelvis ett hemmakontor.

Denna nybyggda bostadsrättsvilla är ljus och modern. Kombinerat med den varma villakänslan, erbjuds det bästa av två världar. På framsidan av huset hittar du ett lugnt villaområde, medan du har skogen direkt anslutande mot baksidan. Tack vare dess läge i Lillån, kan både barn och vuxna njuta av en lugn och trygg miljö. Grannskapet ger en härlig blandning av privatliv och gemenskap (om man så vill). Alla har tillgång till egna tomter och gemensamt med föreningens medlemmar delar man på praktiska verktyg, som trimmer och gräsklippare. Det moderna hemmet är dessutom utrustat med Telias fibernät, med nätverk tillgängligt i varje rum.

Hemköp vid Svampen och ICA Maxi Boglundsängen erbjuder smidiga handelsmöjligheter. Lokala restauranger, som Lillåns trevliga pizzeria och nyöppnade Sobi på Norr, ser till att du alltid har valmöjligheter. Lika många träningsmöjligheter erbjuds i närområdet – från Lillåspåret med sina motionsspår, utegym och vinterskidspår, till tennis, padel och crossfit inom närområdet. Den omgivande naturen, med åkrar, skogar och ledområden, erbjuder något för alla. Och med busslinjer som 7 och 5 endast en kort promenad bort, är allt inom räckhåll.

Visa hela beskrivningenBilder

Maja Nyman

Reg. Fastighetsmäklare

David Romell

Säljstöd / Kontorsansvarig
Visa extra kontaktperson

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.