Såld

Aprikosgatan 11B, Nyponlunden

Slutpris
1 675 000 kr
Boarea
80 m²
Rum
3 R.O.K.
Månadsavgift
4 765 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
2012

Lev villaliv med en bostadsrättsförenings fördelar!

Välkommen till Aprikosgatan 11B i det natursköna området Nyponlunden i Örebro. Här erbjuds ett fantastiskt radhus i två plan, där du får njuta av det bästa av två världar - friheten och charmen i ett villaliv samtidigt som du har fördelarna med en välskött bostadsrättsförening. Med sina tre uteplatser - fram, baksida och balkong - kommer du verkligen kunna ta vara på utomhuslivet och solens strålar från morgon till kväll.

Bostaden imponerar med en trevlig och genomtänkt planlösning som badar i naturligt ljus. På entréplanet möts du av en rymlig entréhall, ett välutrustat kök med vacker träbänkskiva, fräscht kakel och vita skåpluckor. Spishällen i induktion byttes 2019, och en ny diskmaskin installerades 2023. Vidare finns matplats och vardagsrum. På vardera plan finns ett hel-kaklat badrum. De båda sovrummen ligger på det övre planet. Ett praktiskt förråd om ca 2x1,5 meter finns vid uteplatsen och ger gott om utrymme för förvaring.

Bostadsrättsföreningen inbjuder till gemenskap med en allmän uteplats, utrustad med bänkar och bord, för perfekt häng med grannar och vänner. Föreningens städdagar med avslutande korvgrillning eller fika är ytterligare ett exempel. I månadsavgiften ingår soprum med källsortering, vatten, avlopp, kabel-tv, bostadsrättstillägg och parkering. För besökare finns gästplatser och det är gratis att stå på gatan.

När det gäller närområdet kommer du inte att bli besviken. Naturen ligger alldeles inpå knuten med många vackra promenadstråk och närhet till skogen. Du befinner dig i ett lugnt område med Öknasskogens motionsspår som granne och ger dig möjlighet till härliga träningsrundor i naturskön miljö. Med Ica nära Ekershallen nära intill har du allt du behöver inom räckhåll. Busshållplats ligger också i närheten, med buss som går ofta, vilket gör det enkelt att ta sig till centrum.

Kontakta oss för att få veta mer om detta unika tillfälle att äga din drömbostad!

Visa hela beskrivningenBilder

Maja Nyman

Reg. Fastighetsmäklare

David Romell

Säljstöd / Kontorsansvarig
Visa extra kontaktperson

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.