Såld

Backgränd 3, Lindesberg

Slutpris
3 900 000 kr
Boarea / Biarea / Tomtarea
164,3 / 42,7 / 1 028 m²
Rum
6 R.O.K. varav 4-5 sovrum
Typ
1-familjs friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Byggår
1956

Exklusivt och unikt boende väntar på Backgränd!

Intill lugna Kyrkberget och pulsen i Lindesberg stadskärna presenterar vi snart en unik bostad till salu, ett hem som kombinerar riktigt elegant design med funktionell bekvämlighet för hela familjen. Lugn gata med lite trafik går barnen tryggt till skolan i området.

Redan vid första anblicken fångas ögat av den välansade trädgården som bjuder in med sin prunkande grönska. Parkeringen rymmer tre bilar, varav en kan placeras i det inbyggda garaget. Det smakfullt utbyggda hemmet avslöjar stora sällskapsytor med fantastiskt ljusinsläpp. Den höga klassen på val av ytskikt talar för kvalitetsmedvetenhet i varje detalj. Inomhus möts du av en generös entréhall och inre hall, och ditt blick dras omedelbart till det stora köket från Kvick som sträcker sig i etage. Det öppna köket (vitvaror fr. Siemens -11) med sin praktiska köksö (bänkskiva av polerad granit) har även en egen uteplats – perfekt för morgonkaffet. Matdelen i det stora allrummet, nära köket, gör middagsbjudningar till en dröm. Ett etage-plan ner väntar ett rymligt vardagsrum. Med stora fönsterpartier som öppnar upp sig mot uteplatserna i etage erbjuder oslagbara dagar hemma.

Det stora sovrummet, vetter mot den insynsskyddade trädgården, och lovar lugn och ro. Två till tre ytterligare sovrum finns, varav ett för närvarande fungerar som en imponerande klädkammare. Dessutom kan fler sovplatser ordnas i vindsrummen. Utrymmen som även är idealiska som hemmakontor eller extra utrymmen för tonårshänget. De kaklade utrymmena, inklusive en gästtoalett och ett badrum. Tvättstugan är både rymlig och praktisk, med gott om förvaring och arbetsyta.

På Backgränd 3 präglas både insidan och utsidan av ren vardagslyx där bilderna talar sitt tydliga språk. Ute i trädgården finner du uteplatser i alla väderstreck och poolområdet – hjärtat i denna oas. Poolen med sitt tak garanterar badsäsong oavsett väder, och poolhuset, med relax och bastu, utlovar timmar av avkoppling. Soldäcket är perfekt för soliga dagar.

Denna bostad kommer snart som till salu och mer fakta om bostaden kommer presenteras. För att inte missa denna unika möjlighet, rekommenderar vi att du anmäler ditt intresse redan nu. Kontakta Mattias Fredriksson på Wallenstedt Fastighetsmäkleri för mer information.

Visa hela beskrivningenBilder

Mattias Fredriksson

Reg. Fastighetsmäklare

David Romell

Säljstöd / Kontorsansvarig
Visa extra kontaktperson

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.