Såld

Björkmansgatan 6, Näsby

Slutpris
1 850 000 kr
Boarea
56 m²
Rum
2 R.O.K.
Månadsavgift
4 530 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
2016

Optimal bostad med närhet till både city & natur

Björkmansgatan 6 är ett hem där varje detalj är noggrant planerad och utformad. De stora fönstren i det öppna vardagsrummet låter ljuset strömma in och ger rummet en elegant atmosfär. Stor och rymlig uteplats med plats för loungegrupp och odlingsmöjligheter. Köket från HTH, är en kombination av stil och funktion. Badrummet, helkaklat och utrustat med både tvättmaskin och torktumlare, verkar vara bekvämt och modernt.

Näsby erbjuder det bästa av både stadsliv och natur. Det är en harmonisk balans där du kan fly stadens stress och njuta av naturens lugn, samtidigt som du har tillgång till bekvämligheterna i närheten. Med bara några kilometers avstånd till stadskärnan och direktbussförbindelser, är Ormesta en idealisk plats för de som uppskattar båda världarna. Oavsett om du är student, yrkesverksam eller bara söker en lugn reträtt från stadens brus, erbjuder Ormesta med sin närhet till universitetet, flera idrottsanläggningar och den charmiga Tybble centrum, allt man kan behöva.

Läs vidare om bostaden, område omkring och kika på bostadsbilderna under annonsens olika flikar. Maja Nyman på Wallenstedt Fastighetsmäkleri hjälper dig vidare i processen.

Visa hela beskrivningenBilder

Maja Nyman

Reg. Fastighetsmäklare

David Romell

Säljstöd / Kontorsansvarig
Visa extra kontaktperson

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.