Såld

Björkmansgatan 8, Ormesta

Slutpris
1 595 000 kr
Boarea
39 m²
Rum
2 R.O.K.
Månadsavgift
3 154 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
2016

Nästan nytt, nästan mitt i naturen, och nästan mitt i stan!

Ormesta, en juvel för den som söker en harmonisk balans mellan stad och natur. En plats där stadens puls byts ut mot naturens lugn, men där du ändå har nära till all tänkbar service och kommunikation. Det är den optimala boplatsen för dig som vill njuta av en lugnare miljö, utan att avstå stadslivets bekvämligheter. Med endast några kilometers avstånd till stadskärnan, direktbuss till centrum och natursköna omgivningar som oset naturreservat, är Ormesta lika delar stad och natur. Oavsett om du är student, yrkesverksam eller bara söker en lugn reträtt från stadens brus, erbjuder Ormesta med sin närhet till universitetet, flera idrottsanläggningar och den charmiga Tybble centrum, allt man kan behöva.

På Björkmansgatan 8 finner du ett hem där varje detalj är genomtänkt. Ljuset flödar in genom stora fönster i det öppna vardagsrummet, vilket inte bara framhäver rummets elegans utan även bjuder in till den rymliga balkongen. Föreställ dig en morgon där de första solstrålarna väcker dig, eller en kväll av reflektion med de sista värmande strålarna. Köket, signerat HTH, kombinerar väl stil och funktion. Den höga standarden återspeglas i allt från vitvaror till inredning. Badrummet är helkaklat och har en kombimaskin installerad. Och när natten faller blir sovrummet din lugna fristad, där smart förvaring bakom skjutdörrar kombinerar enkelhet med elegans.

Läs vidare om bostaden, område omkring och kika på bostadsbilderna under annonsens olika flikar. Maja Nyman på Wallenstedt Fastighetsmäkleri hjälper dig vidare i processen.

Visa hela beskrivningenBilder

Maja Nyman

Reg. Fastighetsmäklare

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.